Un joc la plecarea de pe loc, cand cupleaza ambreiaj
![]() ![]() ![]() |
Un joc la plecarea de pe loc, cand cupleaza ambreiaj
playeroooo2000 |
![]()
|
||
![]() de ce inca mai merge? Group: Members Posts: 330 Joined: 26 October 05 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane classic peste 500.000 km
- Y944 GHC
2001 1,9 dti 59 kw/80 cp dynamique
|
|||
jas2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.382 Joined: 4 December 09 From: BUCURESTI ![]() |
Inlocuit tripoda stg,si s-a rezolvat la mine.
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
06.2009/1,6/16v/112 cp Privilege
|
|
greeneyes85 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 193 Joined: 27 February 09 From: Bucuresti ![]() |
Cât a costat reparația și de unde ai reușit să cumperi tripodă? Pentru că eu sincer nu am găsit.
|
--------------------
Renault
Megane Classic
- B-47-HKF
2002/1.9 dCi Daca prostia ar fi durut vindeam aspirine la colt de strada
|
|
pasaniucionut |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 14 September 09 From: Bacau ![]() |
hmmm chiar m-ar interesa pretul la acea tripoda .. de schimbat nu cred ca e mare smecherie... oricum nu o duc la mecanic .. ai luat piesa originala?
|
--------------------
Renault
Megane 1
- BC-34-PAS
1999 Daca faci ceva fa cu cap,daca nu mai ai timp intr-o depasire nu ceda,nu frana,, [B]accelereaza puternic[/B] :))
|
|
playeroooo2000 |
![]()
|
![]() de ce inca mai merge? Group: Members Posts: 330 Joined: 26 October 05 ![]() |
jas2 poti pune o poza cu tripoda ta cea defecta? sau una asemanatoare.
ce anume avea uzat?rolele cilindrice(rolele ac) pe care rulau cei 3 tamburi ai tripodei ,tamburii sau canelurile This post has been edited by playeroooo2000: 26 Sep 2010, 22:56 |
--------------------
renault
- Y944 GHC
|
|
florinc_99 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 29 July 10 ![]() |
deci a rezolvat careva aceasta problema, ziceti si cat a costat,
eu trebuie sa schimb neaparat planetara ca deja face ca toti dracii, daca o sa dispara acest joc va anunt drumuri bune sa aveti |
--------------------
renault
megane1
- BV 12 TIJ
1996/ hatcback
|
|
playeroooo2000 |
![]()
|
azi am indreptat roata de dreapta fata-aliaj.
am dat jos cauciucul, au pus-o baietii pe tester inainte de reparatie si la rotire arata ca si cum ai incerca sa invarti un patrat. dupa ce a fost indreptata nu mai am joc in volan, a disparut cloncanitul ala la accelerare de pe loc. nu imi pot explica........chiar asa de patrata sa fi fost? cloncanitul se auzea pe stanga inainte de reparatie. maine schimb si bieleta anticuplu cu una zdravana. sa vedem daca mai tremura ceva! |
--------------------
renault
- Y944 GHC
|
|
playeroooo2000 |
![]()
|
AM REZOLVAT-O!
aveam tampon motor stanga(cel mic) uzat si de acolo pocnetele acelea. deci nu e planetara.de acolo si joc la bieleta anticuplu care oricumera uzata. |
--------------------
renault
- Y944 GHC
|
|
Vallybz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.475 Joined: 26 October 08 From: Buzau/Bucuresti ![]() |
aha...sa il pun pe mecanic sa se uite si la tampoanele de la motr, ca nici pana azi nu am ajuns sa schimb bieleta anticuplu
|
--------------------
Renault
Megane 1 Facelift, 1.6, 16v
- BZ 87 BVM
Coupe 1999 K4M-A7-00
|
|
shaolin_taval |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 139 Joined: 27 February 08 From: bucuresti ![]() |
Azi dimineata la ora 3 intr-o intersectie m-a lasat ambreiaju.Cand plecam de pe loc doar se tura si prindea 40-50 km foarte greu si in timp.Cum aveam nevoie de masina la 8 dimineata am fost sa caut kit-ul de ambreiaj.Am gasit doar valeo(as fi dorit cel putin un luk dar nu il aveau in stoc) la 525 lei tot kitul si cea mai ieftina manopera la 450 lei.Cu totul aproximativ 1000 lei.A durat aproape 6 ore manopera,s-a demontat aproape tot motorul.Simptomele pe care le aveam inaite de a schimba kit-ul sunt urmatoarele:
-se auzea un tacanit/clinc cand apasam abreiajul -cand plecam de pe loc credeam ca se rupe masina in 2,tremura toata mai ca se ineca motorul -pedala de ambreiaj era foarte tare -dupa ce mergeam mult prin oras si se incalzea motorul intra foarte greu in treptele 1-2-3 -caraia rar cand schimbam din 2-3 Dupa ce am schimbat kitul se comporta dumnezeiesc.Nu mai vibreaza cand plec de pe loc ,nu mai intra greu in treptele de viteza,nu se mai aude acel clant la apasarea pedalei de ambreiaj.In schimb am alte probleme:daca trag frana de mana ramane blocata si freaca sabotii spate pe disc si trage un pic dreapta...in rest se comporta excelent.Sper sa rezolv si aceasta problema si sa schimb si discurile de frana +cablu de frana +saboti...alti bani pe criza asta... This post has been edited by shaolin_taval: 17 Dec 2010, 03:28 |
--------------------
renault
megane
- OT-87-RMY
2002 break 1.6 16v 79kw
|
|
radunre |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.573 Joined: 1 October 07 From: Tg Mures ![]() |
shaolin_taval, citeste aici pt. a scapa d eblocatul rotilor spate la frana de mana:
http://www.reno.ro/index.php?showtopic=199...dpost&p=2770675 |
--------------------
Clio III K9K772
/ Clio III K9K772
- MS
2009 Daca muncesti ca sa traiesti, de ce te omori muncind ?
|
|
ovidiu_sibiu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 16 November 10 ![]() |
"nu.. are un joc.. cand pleci de pe loc. se vede ca e un joc... cand dai drumu la ambreiaj cu trapta 1 cuplata se aude o tacanitura si daca mai faci odata la fel nu se mai aude.. ei.. daca schimbi in marsalier si faci aceiasi manevra la fel se aude prima oara si daca mai dai in spate nu se mai aude... se vede ca undeva este un joc "
Stiu pe cineva care avea exact aceleasi simptome, iar problema a fost de la mansonul acela care face legatura intre cutia de viteza si planetara dreapta. Verifica-l, ca daca se duce dracu, ramai in drum. Prietenul meu a avut noroc, s-a mancat pe partea cu planetara, ca daca strica axul care iese din cutie era cam scumpa distractia. |
--------------------
Renault
Megane
2002 Renault Megane Grandtour 1.9 dci 2002
|
|
shaolin_taval |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 139 Joined: 27 February 08 From: bucuresti ![]() |
Salutare ...azi cred ca m-a lasat abreiajut din nou....L-am schimbat pe 17 Dec 2010 si acum cred ca a crapat.Mi se pare ca a tinut prea putin,cei drept nu imi merge kilometrajul si nu stiu cati km am facut dar dupa calculele mele undeva la 150-200 km pe zi in bucuresti (7 zile din 7,zeci de plecari de pe loc zilnic si zeci de semafoare...) cred ca are undeva maxim 30000 km doar in oras in ultimile 4 luni ...voi ce ziceti a tinut putin?.
Acum cateva zile mi s-a rupt cablut de acceleratie si l-am schimbat la service(150 ron cu tot cu cablu si manopera).De atunci pedala de acceleratie era foarte tare si o tot reglam cand mai sus cand mai jos ca sa ii gasesc pozitia care o avea inainte si tot am fortat motorul.Si azi am observat ca tine foarte sus pedala de ambreiaj si imi intra din cand in cand greu in viteze+atunci cand ii dau talpa parca nu mai trage si nu se intampla nimic nici scartz daca vreau sa ii dau il ia foarte greu...si parca incepe sa patineze...sa iau luk si sa nu mai iau valeo? This post has been edited by shaolin_taval: 6 Apr 2011, 01:09 |
--------------------
renault
megane
- OT-87-RMY
2002 break 1.6 16v 79kw
|
|
UltraDrive |
![]()
|
![]() Membru cu kilometri Group: Members Posts: 442 Joined: 6 May 06 From: Bucuresti ![]() |
sa nu fi fost "vedeta" Valeo made in Tukey....
|
--------------------
Renault
Megane
2000 HB 1.6 16V De ce sa bei si sa conduci cand poti sa fumezi si sa zbori ?
|
|
shaolin_taval |
![]()
|
ba da in turcia era facuta
|
--------------------
renault
megane
- OT-87-RMY
2002 break 1.6 16v 79kw
|
|
Mrija |
![]()
|
![]() Membru Veteran Group: Members Posts: 671 Joined: 4 June 07 From: Baia Mare ![]() |
Nu ai garantie pe piesa?
|
--------------------
Suzuki
Gsx 750 R
110 cai la 200kg
|
|
UltraDrive |
![]()
|
![]() Membru cu kilometri Group: Members Posts: 442 Joined: 6 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Stiu de kiturile astea, sunt vedetele taximetristilor.
Costa cam 350 lei. Si aici pot spune : de cati bani, atata peste. Sfat : Luk made in anywhere but Turkey |
--------------------
Renault
Megane
|
|
shaolin_taval |
![]()
|
Am schimbat ieri ambreiajul cu unul nou de la luk(525 ron kit complet+300 ron manopera).Cel vechi avea palca de presiune (cred ca asa se numeste ) de culoare albastra si rulmentu avea un pic de joc.Am schimbat si tampoanele la motor(cel din stanga si cel de sub motor 170 ron ).Se comporta foarte bine masina acum dar in schimb se aude un huruit in treapta a 2-a la 3000-4000 de ture.Si a mai observat ceva mecanicul:planetara din dreapta are un disc de cauciuc pe el greu,un fel de greutate, care a inceput sa se miste pe planetara si imi freaca de un surub si de o teava de la servo.Ce sa ii fac sa nu se mai miste pe planetara?
|
--------------------
renault
megane
- OT-87-RMY
2002 break 1.6 16v 79kw
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
@shaolin_taval=Sunt doua modele de planetara pe Megane 1 cu 1.6 16V.
La ambele modele se poate atasa piesa cu adeziv special. Deplasezi,degresezi,aplici adezivul si pozitionezi la loc. NB! This post has been edited by espacern: 10 Apr 2011, 15:56 |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
UltraDrive |
![]()
|
schimb-o.
glumeam, nu dau sfaturi unde nu ma pricep. intereseant mi se pare pretul kitului Luk, de unde l-ai luat ? L.E. - espacern a fost mai rapid in reply ![]() This post has been edited by UltraDrive: 10 Apr 2011, 15:59 |
--------------------
Renault
Megane
|
|
shaolin_taval |
![]()
|
@espacern Este modelul numarul 1,de unde iau adezivul acela special(marca pret)?
@UltraDrive de pe autokarma am gresit pretu e 540 ![]() |
--------------------
renault
megane
- OT-87-RMY
2002 break 1.6 16v 79kw
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
@shaolin_taval=Eu i-ti recomand o marca de adeziv:Sikaflex.
Ca si proprietatii de lipire este asemanator cu lipiciul de geamuri(parbriz). Durata de lipire este de minim 2 ore si se imobilizeaza masina pana la intarirea completa(aprox.4 ore). NB! |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
shaolin_taval |
![]()
|
am aflat de unde vine acel huruit,este un scut de metal de pe teava de esapament e pe langa motor,e cam rupt si vibreaza,unde as putea sa gasesc si eu unu?
|
--------------------
renault
megane
- OT-87-RMY
2002 break 1.6 16v 79kw
|
|
jubyl3r |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 392 Joined: 23 January 11 From: B o t o s a n i ![]() |
sa inteleg ca la benzinare daca schimbam tripoda stanga de la planetara, scapam de pacanitul ambreajului la schimbarea treptelor superioare?
colegii de forum care au schimbat-o pot confirma, eventual un pret si de unde se poate comanda? mersi! |
--------------------
Renault
Megane Coach
- BT xx ADY
1996 1.6e DA0F "Ignorance is bliss"
|
|
jubyl3r |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 392 Joined: 23 January 11 From: B o t o s a n i ![]() |
Azi am schimbat uleiul la motor si cu ocazia asta am inspectat si dedesubturile masinii
![]() 1. E nomal ca planetara de pe dreapta sa se miste stanga dreapta si sus -jos ? 2. Cand opresc motorul se aude un fasait de pe la esapament de 2 3 secunde. 3. Are treaba masa de la motor cu indicatia de la temperatura? Am facut cateva poze This post has been edited by jubyl3r: 12 Jun 2011, 02:36 Attached thumbnail(s) IMG_0007.JPG ( Size: 1.04mb ) Number of downloads: 497 IMG_0008.JPG ( Size: 1.06mb ) Number of downloads: 487 IMG_0009.JPG ( Size: 1.14mb ) Number of downloads: 478 IMG_0010.JPG ( Size: 803.97k ) Number of downloads: 462 IMG_0011.JPG ( Size: 959.15k ) Number of downloads: 228 IMG_0012.JPG ( Size: 913.95k ) Number of downloads: 92 |
--------------------
Renault
Megane Coach
- BT xx ADY
1996 1.6e DA0F "Ignorance is bliss"
|
|
shaolin_taval |
![]()
|
Revin cu o mica problema.
Cand plec de pe loc si fortez un plic plecare se aude un frecat de fier pe fier. Acelasi lucru se aude si in orice treapta daca decuplez ambreiaju si il patinez un pic(nu stiu daca m-am exprimat cum trebuie).E un fel de scartatit/huruit frecat fier pe fier.Sa fie de la abreiaj?deja parca imi da impresia ca ar crapa si asta....Cu motorul oprit si fara sa apas abreiajul imi intra in orice viteza fara sa opuna vreun pic de rezistenta e normal? ori sunt ele prea proaste ori am eu ghinion sau poate conduc eu prea prost? |
--------------------
renault
megane
- OT-87-RMY
2002 break 1.6 16v 79kw
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 20:20 |