Probleme mari planetara Rupta!, Cred ca sa rupt planetara astept pareri/ sfaturi.
![]() ![]() ![]() |
Probleme mari planetara Rupta!, Cred ca sa rupt planetara astept pareri/ sfaturi.
playeroooo2000 |
![]()
|
||
![]() de ce inca mai merge? Group: Members Posts: 330 Joined: 26 October 05 ![]() |
Attached thumbnail(s) untitled.JPG ( Size: 105.48k ) Number of downloads: 380 |
||
--------------------
renault
megane classic peste 500.000 km
2001 1,9 dti 59 kw/80 cp dynamique
- Y944 GHC
|
|||
P3riculoS |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 10 January 09 From: London United Kingdom ![]() |
Sal .. am si eu o mare problema cu Laguna mea .. doar ca e cu volan pe dreapta sunt in anglia si de cateva zile cand dau cu spatele se aude un zgomot ciudat in zona cutiei de viteze parca tine ceva si apoi pusca face poc . am pus un prieten sa se urce in ea si mam uitat la roata din stanga cand e in masalier si roata incepe sa se invarta parca ar fi blocata si apoi dupa pacanit se invarte. si mai pusca si daca sunt in treapta 3 si o accelerez si iau picioru de pe acceleratie face si atunci cand intra in frana de motor poc ... am fost cu ea la servis.. miau zis ... ca trebuie schimbata planetara care costa 100 £ si numa dupa ce schimba planetara poate sa imi zica daca nu e cutia de viteze care costa enorm 800 £ ... astept urgent ceva pareri sau sfaturi
Bafta si va multumesc |
--------------------
Renault
Laguna III
2.0 dCi 150 eco2 Dynamique TomTom 5Dr FAP
- MK 60 OXP
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Din cate stiu ... in Anglia gasesti Laguna la 1000l lire completa .. si ai o masina intreaga de piese de schimb...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
olyxolyx |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 29 January 14 ![]() |
Salut , am si eu o problema asemanatoare , zilele trecut am derapat cu masina si m am urcat cu ea peste bordura , tin sa precizez ca s-a desprins/rupt capatul de bara fata stanga , am constatat cand m am urcat in masina si am bagat o in viteza am lasat ambreajul , motorul inca mergea , practic nu s-a intamplat nimic ... Imi spuneti ce s ar fi putut intampla ?
|
--------------------
Renault
Megane II
2004 1.9 dci
- cj 95 pab
|
|
boeru_laurentiu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.244 Joined: 25 November 09 From: Focsani ![]() |
In afara faptului ca ai derapat , eu nu am mai inteles altceva...
![]() |
--------------------
renault
latitude
2011, 173 cp , automată
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 09:34 |