Colantat masina, inscriptionari - diferit
![]() ![]() ![]() |
Colantat masina, inscriptionari - diferit
Marian66 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.524 Joined: 27 January 09 From: Bucuresti, Pantelimon ![]() |
Attached thumbnail(s) carabinieri2.jpg ( Size: 39.28k ) Number of downloads: 511 |
||
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|||
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
le mai dai si tu 3 stickere cu ipa si 2 cu snppc si aia este.... si la noi a fost moda cu vento alb..... acum vad ca a trecut.. ...acum mcv-ul alb este spaima..
This post has been edited by M i h a i: 17 Sep 2010, 08:31 |
--------------------
------
------
------
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Ai uitat de cielo si leganza albastre indigo. Oricum astea sunt masinile "de fatada" ale politiei, care se pot recunoaste usor dupa antena de pe plafon care este a statiei sau dupa numarul de inmatriculare MAI ,etc. Daca ar sti lumea ce alte masini "civile" mai are inca politia in dotare... ar ramane surprinsa.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
alindrgn |
![]()
|
![]() mamut lânos Group: Members Posts: 1.347 Joined: 27 April 08 From: brasov ![]() |
da' eu daca imi scriu pe masina 'militia' (doar atat, pe laterale, in fata si in spate) ca in poza de la avatar...are cine sa se lege de mine? legal vorbind... nu e nevoie de schimbat culoarea ca nu e vorba de colantare a unei suprafete mari...
|
--------------------
Dacia
Logan / Duster --
2008 abs plus / 2017 black touch Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Probabil atragi atentia si incepe sa te verifice de centura, asigurare, rovinieta, stingator, vesta, trusa, etc etc pana iti gaseste ceva sa te arda. De cele mai multe ori gaseste.
|
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
- CT-XX-LEA Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
alindrgn |
![]()
|
![]() mamut lânos Group: Members Posts: 1.347 Joined: 27 April 08 From: brasov ![]() |
normal... poa' sa se lege de faptul ca un cauciuc e mai tocit decat celalalt... ii cred in stare. nu cred ca am curaj sa pun asa ceva pe masina. si daca as face-o, as face-o cu autocolant lipit pe tablita magnetica...deci se poate da jos imediat
![]() |
--------------------
Dacia
Logan / Duster --
2008 abs plus / 2017 black touch Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Astazi puteti sa faceti ce doriti. Politia "ie" in greva si actioneaza doar in caz de urgenta.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
alindrgn |
![]()
|
nu zau? lool.gif
acum 2 ore l-a oprit pe un bacauan la mine pe strada ca a iesit fara sa se asigure de pe o strada (sau cel putin asa am inteles eu). halal greva. |
--------------------
Dacia
Logan / Duster --
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
parca era pe 20 sept
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Dap de pe 20 e. Oricum sunt sigur ca tot vor fi spagi si blaturi de pe 20 incolo, ca doar ies in post, doar nu o sa stea pe sec toata ziua.
|
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
- CT-XX-LEA Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
Maskatu |
![]()
|
A da pe 20.... deci pe 20 putem sa ne facem de cap?
![]() QUOTE Oamenii legii se pregătesc de prosteste. Aceștia au anunțat că vor intra în grevă începând de luni, 20 septembrie, din cauza tăierilor salariale. Polițiști vor bloca activitatea în sistem, nu vor mai dirija traficul în intersecții, nu vor mai face audieri în dosarele penale și vor interveni doar în cazurile de urgență. Reprezentanții Federației Sindicatelor Naționale ale Polițiștilor sunt hotărâți ca în septembrie să facă cea mai amplă mișcare de protest de până acum. Autoritățile susțin că micșorarea salariilor înseamnă, practic, punerea în pericol a siguranței cetățenilor. |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Vreti sa spuneti ca nu vor mai sta pitiți dupa boscheti cu radaru'?
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
alindrgn |
![]()
|
deci poti sa mergi cu 300 la ora ca nu iti face nimeni nimic lool.gif
|
--------------------
Dacia
Logan / Duster --
|
|
Marian66 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.524 Joined: 27 January 09 From: Bucuresti, Pantelimon ![]() |
au zis ca de pe 20 nu mai dau amenzi, doar avertisemente. probabil au vrut sa zica ca de pe 20 iau doar spaga
![]() asa zic si eu, cred ca doar atrag atentia, desi cred ca ar arata frumos. eu unul nu mi as face asa ceva.. |
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 28th April 2025 - 01:28 |