Berea preferata, De la Bergenbier la Helles
![]() ![]() ![]() |
Berea preferata, De la Bergenbier la Helles
MuciX |
![]()
|
||
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|||
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(mars @ 2 Sep 2018, 20:52) Am zis ca ma las de bere dupa vara asta, dar iar au adus Guinness la Lidl Vezi ca au avut si Mythos. Am luat si eu 48 de doze ... sa fie. ![]() |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
vallixx |
![]()
|
![]() Membru nesuferit Group: Members Posts: 4.549 Joined: 28 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 4 Hatch TCe 140
- 2019 Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008 |
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Pai cam ala e pretul la ei. Fata de 7 la mega imaș e chiar bine.
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
mars |
![]()
|
![]() meow or never Group: Moderatori Posts: 7.305 Joined: 22 January 04 ![]() |
|
--------------------
Mercedes-AMG
A 35
(2023)
|
|
dandobre |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.225 Joined: 3 August 12 From: Ilfov ![]() |
Am văzut că e lăudată pe aici, să vedem cum e și fără alcool
![]() 3.50 în Selgros |
--------------------
Ford, Suzuki
Focus 3 combi, SxCross
2016, 2018
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Draft era?
|
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
dandobre |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.225 Joined: 3 August 12 From: Ilfov ![]() |
Nu cred, sau oricum n-am văzut eu.
Mi-a plăcut mult asta, poate și pentru că e la sticlă în loc de doză, mi-a adus un pic aminte de gustul de Gambrinus, care mai țineți minte... |
--------------------
Ford, Suzuki
Focus 3 combi, SxCross
2016, 2018
|
|
Bogeyman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 4 December 17 From: Pe langa BZ ![]() |
|
--------------------
VW
Passat
2006 BMP Sufferin' succotash!
|
|
dandobre |
![]()
|
Ieri am băgat vreo 2 Chișinău, iar azi, pierzând timpul prin Carrefour cât e jr la engleză, am dat peste asta. Abia aștept....
|
--------------------
Ford, Suzuki
Focus 3 combi, SxCross
2016, 2018
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.792 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Cele 2 moldovence fara alcool presupun.
Conu iancu era tare sa fie nefiltrata |
--------------------
pegas
3120
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
dandobre |
![]()
|
Nu aveau nefiltrata. Chișinău cea de ieri mi s-a părut mai bună, în sensul că avea un gust plin, nu știu cum altfel să explic. Per total, avea și asta un gust de bere artizanală, m-a frapat că era made in Germany, aveam impresia că e bere românească.
Miercuri încercăm Clausthaler nefiltrata. Cea simplă nu mi-a plăcut când am incercat, acum m-am împrietenit cu un alt tătic ce-și aduce copilul la engleză și încercam beri cât așteptăm.... ![]() |
--------------------
Ford, Suzuki
Focus 3 combi, SxCross
2016, 2018
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Nenea Iancu ... nefiltrata este foarte buna si facuta in DE ... in ciuda numelui ....
pentru dandobre ... ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
dandobre |
![]()
|
E o idee bună, dar cred că aș fi singur pe topic
![]() Ca idee, ne propusesem, noi tăticii sa mergem sa alergăm in jurul stadionului cât durează cursurile. Apoi ne-am dat seama că mai bine mergem decât să alergăm, că e mai ușor. Apoi și asta a devenit prea greu și am trecut la degustarea de prăjituri la cofetăria Alice, că tot era în zonă. Acum am trecut la bere, în ritmul asta o sa ajungem în curând sa mergem la striptease ![]() Wolfin, ceva recomandări prin zona stadionului national? ![]() |
--------------------
Ford, Suzuki
Focus 3 combi, SxCross
2016, 2018
|
|
wolfin |
![]()
|
niciodata sa nu iti faci nevoile in jurul casei
![]() PS..incearca sa eviti acea cofetarie |
--------------------
pegas
3120
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.322 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Planul!
QUOTE(dandobre @ 23 Oct 2018, 08:53) Realitatea ![]() QUOTE(dandobre @ 23 Oct 2018, 08:53) am trecut la degustarea de prăjituri la cofetăria Alice, Acum am trecut la bere, în ritmul asta o sa ajungem în curând SA ARATAM EXCELENT SI SA AVEM O CONDITIE FIZICA DE INVIDIAT ![]() ![]() Mi-am permis sa adaug ceva postului tau ![]() L.E. -Dane, iti dai seama ca am glumit cu topicul de sucuri ![]() QUOTE(wolfin @ 23 Oct 2018, 09:07) Adevarul este ca cine stie .... cunoaste ![]() ![]() This post has been edited by cj98czh: 23 Oct 2018, 08:17 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
cj98czh |
![]()
|
Ala nu imi place ...
Astea 2 da ![]() in special cel din dreapta .. Si tot pentru seri reci de iarna am redescoperit asta Capture.JPG ( Size: 26.52k ) Number of downloads: 45 ... bate la cur multe din cognac-ele aduse din FR chiar din Cognac .. This post has been edited by cj98czh: 23 Oct 2018, 09:07 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Bine no... crezi că mie nu?
Da' merge și loucostul. ![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
cj98czh |
![]()
|
Diferenta de pret dintre lowcost si Gentleman nu este mare si merita fiecare leut in plus ... parerea mea ..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
gabize |
![]()
|
Poi șaptele e cam 100lei litrul, manieratul 150...
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
cj98czh |
![]()
|
120 la Auchan .. nu litrul ci sticla de 0.7 .. eu sunt cu gustul si calitatea ... o sticla ma tine binisor ... singur nu beau neam ... daca mai vine pe la mine un amic ... este alta treaba ..
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
gabize |
![]()
|
Eu sting cam 3-4 litri pe an... singur!
![]() besif! ![]() This post has been edited by gabize: 23 Oct 2018, 09:21 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
wolfin |
![]()
|
amatori
|
--------------------
pegas
3120
|
|
gabize |
![]()
|
Pe lângă ele mai merg cam tot atâtea oieguțe de merlot ori cabernet sauvignon. Și fo 4-5 duzini de bere.
![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
|
|
DApophis17 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 395 Joined: 20 August 15 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna 2
Grandtour 2002 1.9 dci 120cp/88kw
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.182 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
wolfin |
![]()
|
Nu...
Am locuit langa...am copilarit acolo.... Inainte erau de calitate..adica smantana in loc de vegetale..sunt facute la cantitate nu la calitate cum erau acum 10 ani.....un .pret nejudtificat. La bomboane ce mai sunt ok. |
--------------------
pegas
3120
|
|
dandobre |
![]()
|
Parcă au mai scăzut prețurile față de acum 2-3 ani. La un moment dat o luaseră in sus rău de tot sub efectul succesului comercial, intre timp am renunțat să mai comand torturi de la ei, probabil că la fel și alții, că am văzut că au revenit la prețul vechi per kg de tort....
Că și rețetă, încă îmi par mult peste altele din zonă, dacă ai vreo recomandare zi-ne și nouă ![]() |
--------------------
Ford, Suzuki
Focus 3 combi, SxCross
2016, 2018
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 07:54 |