Scartait la pedala de ambreiaj, cand apas ambreiajul se aud zgomote ciudate
![]() ![]() ![]() |
Scartait la pedala de ambreiaj, cand apas ambreiajul se aud zgomote ciudate
uleisua |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 29 May 10 ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Astra
2003 1,7dci Ulei motor, cutie viteza import SUA
Anvelope vara/iarna Jante aliaj Preturi de importator 0733015881 www.autofrontal.ro www.ulei-sua.com |
|||
pasaniucionut |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 14 September 09 From: Bacau ![]() |
cand apesi ambreiaj se mai aud zgomote ceva? cand e la relanti fara ambreiaj apasat se aud zgomote continu?cand apesi ambreiaj zgomotele dispar? daca da... este dus rulment de la ambreiaj.. daca este doar un simplu scartait posibil din mai multe locuri
1- de la pedala pe undeva... 2-cablu de la ambreiaj ,sufa 3 posibil sa fie si de la furca... urmareste sunetul.. sa vezi de unde se aude.. din cabina de la motor... daca e din cabina poti incerca pe la pedale un spray cu ulei .. si poate se remediaza problema .. am avut ceva asemanator.. dar cand apasat ambreiaj cursa ambreiajului scartaia.. si la mine a mers cu sprai cu ulei |
--------------------
Renault
Megane 1
- BC-34-PAS
1999 Daca faci ceva fa cu cap,daca nu mai ai timp intr-o depasire nu ceda,nu frana,, [B]accelereaza puternic[/B] :))
|
|
nigger |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 16 October 07 From: Timisoara ![]() |
salutare, am avut si eu aceiasi problema si am uns(gresat) cablul in partea de la motor, acolo unde se prinde de furca si la fel am procedat cu pedalierul
![]() la mine a functionat miscarea si am scapat de "scartait" dar pe viitor vreau sa schimb cablul (aprox. 90 lei la Ciclop Timisoara)! |
--------------------
Renault
Megane Clasic
1999 1.4 16v
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st July 2025 - 12:28 |