boxe spate
![]() ![]() ![]() |
boxe spate
paul_pt |
![]() ![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 162 Joined: 12 May 10 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane 2 . eco2
1,5 dci 85hp 2008
- AG 10 EGT
|
|||
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Din ce imi aduc eu aminte cred ca era o setare prin player care dezactiva boxele de pe spate. Incearca sa te uiti prin manual.
|
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
- CT-XX-LEA Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
paul_pt |
![]()
|
ms pt ajutor Hack
![]() |
--------------------
renault
megane 2 . eco2
1,5 dci 85hp 2008
- AG 10 EGT
|
|
paul_pt |
![]()
|
am intrat in meniu . am apasat pe nota aia muzicala. si imi apare acolo : AF ONN , AUX OFF , SPEED 1 , LW ONN , NEWS OFF , AW ONN . nu stiu pe care treb sa dau, leam incercat pe toate si degeaba , tot nu se aud boxele din spate
![]() 30 Jun 2010, 21:37: intr'un topic am vazut ca trebuie sa apas pe src mai lung, am apasat si degeaba nu intra in nici un meniu , This post has been edited by paul_pt: 30 Jun 2010, 20:37 |
--------------------
renault
megane 2 . eco2
1,5 dci 85hp 2008
- AG 10 EGT
|
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.512 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
Normal nu trebuie sa intri in nici un meniu, e destul sa apesi nota muzicala si acolo gasesti asa:
- bass - treble - balance - fader (aici trebuie sa intervi tu si anume sa fie pe pozitia 0 ca sa auzi toate boxele masinii) Insa am o nedumerire, ai zis ca ai boxe pe polita spate, dupa montajul lor iti mergeau cele din usile spate? Intreb, fiindca e posibil sa ti le fi anulat si iesirele sa le fi pus la cele pentru polita spate sau sa le fi pus in paralel adica usi spate - polita. Daca nu merge nici treaba cu faderul, trebuie dat jos cd-playerul si verificat. |
--------------------
R
M
8
- B
|
|
paul_pt |
![]()
|
masina am cumparat'o acum o jumatate de an , si mi'am mai dat seama de un lucru . sub casetofon , este locul ala unde imi tin telefonul. si am observat ca , casetofonul este iesit mai in afara in partea de jos , nu stiu ce sa zic, poate s'o fi umblat la casetofon inainte so cumpar .
30 Jun 2010, 22:43: am incercat sa il imping , dar nu schiteaza nimic .. nu stiu ce sa zic, cel de la care am cumparato a fost un tepar, masina merge foarte bine , am testato din toate punctele de vedere. dar a dat 20.000 km inapoi. This post has been edited by paul_pt: 30 Jun 2010, 21:43 |
--------------------
renault
megane 2 . eco2
1,5 dci 85hp 2008
- AG 10 EGT
|
|
VyRuZ |
![]()
|
![]() Chauffeur du Renault Group: Members Posts: 1.099 Joined: 3 December 09 From: București ![]() |
Scoate cas-ul cu 4 mine de pix apoi bagă-l înapoi având grijă să centrezi tamponul de centraj în "mufa" aferentă din bord. Și gata.
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Coupe, 1.5 dCI, 63 KW,
09/2007
- B-***-**F If it ain't broke, don't fix it.
|
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.512 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
Pai e clar, mai mult ca sigur cel care a avut-o inainte a renuntat la boxele spate in favoarea celor de pe polita.
Incearca cum a zis si colegul de mai sus, daca tot scoti unitatea afara sa o centrezi, sa te uiti la mufele din spate. Uite si o poza edificatoare: IMG_9586.JPG ( Size: 56.87k ) Number of downloads: 915 Daca vezi pe acolo ca sunt fire taiate sau improvizatii e clara treaba. Uite mai jos mufa de care vorbeam: MUFA_CD_PLAYER.jpg ( Size: 407.04k ) Number of downloads: 1017 |
--------------------
R
M
8
- B
|
|
paul_pt |
![]()
|
pana acum o sapt se auzea muzica in toate cele 6 boxe. daca scot casetofonul cum ai zis tu dani, o sa se auda si alea de pe usile din spate? dar nu inteleg de ce pana acum ceva timp se auzea si acum nu se mai aude .
|
--------------------
renault
megane 2 . eco2
1,5 dci 85hp 2008
- AG 10 EGT
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Daca scoti player-ul poti doar sa vezi daca s-au facut ceva modificari pe acolo. Ai verificat reglajul pentru fader? E pe 0?
This post has been edited by Hack: 1 Jul 2010, 11:51 |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
|
|
paul_pt |
![]()
|
o sa ma uit azi , sper sa nu fie probleme mari
![]() 1 Jul 2010, 12:57: hack , nu am gasit fader asta .. am apasat lung pe nota aia muzicala si am intrat intr'un meniu dar nu era fader . This post has been edited by paul_pt: 1 Jul 2010, 11:57 |
--------------------
renault
megane 2 . eco2
1,5 dci 85hp 2008
- AG 10 EGT
|
|
Hack |
![]()
|
Trebuie sa fie, mai insista.
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
|
|
19vik |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.948 Joined: 23 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Nu trebuie sa apesi lung, apesi o data scurt si iti apare BASS, apoi... aici nu mai stiu sigur... mai apesi scurt pana ajungi la FADER, sau din tasta din stanga cu sagetile te plimbi prin meniu pana ajungi unde vrei si cu "+" si "-" modifici setarile.
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 Sedan
2005/1.6 16v Expression
|
|
paul_pt |
![]()
|
da, ai dreptate cred ca din setari e problema , ca mi'a spus tata acum ca a umblat el sa dea basu mai mic , dar nu stie pe unde a umblat . o sa mai intru in meniu sa gasesc fader .
![]() |
--------------------
renault
megane 2 . eco2
1,5 dci 85hp 2008
- AG 10 EGT
|
|
Hack |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
M-am uitat eu adineauri. Daca apesi pe nota muzicala si navigi cu >> sau << ai de ales intre BASS, TREBLE, FADER. Cu + si - setezi FADER pe 0.
|
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
paul_pt |
![]()
|
fader era pe 0 , dar tot nu se aud alea din spate
![]() |
--------------------
renault
megane 2 . eco2
1,5 dci 85hp 2008
- AG 10 EGT
|
|
VyRuZ |
![]()
|
![]() Chauffeur du Renault Group: Members Posts: 1.099 Joined: 3 December 09 From: București ![]() |
Salut.
Băieți, am și eu o întrebare la voi. Am un Bicorp care nu a venit cu difuzoare spate. Din experiența voastră personală, găsesc oare firele trase până la difuzoare sau nu? Unde trebuie să caut? Aș prefera să folosesc cablajul mașinii, dacă acesta există, decât să trag eu alte fire. Că așa e frumos. Difuzoare am să pun originale, ca să nu stau cu sistemul de prindere. Le pun pt. spațialitatea sunetului, nu pt. calitatea extraordinară. Merg cu muzica în liniște, nu-mi place să conduc cu muzica tare, drept urmare calitatea la volum mare nu este o problemă (asta ca să nu-mi ziceți că originalele-s niște cartoane ordinare. ![]() Mulțumesc foarte frumos și anticipat. This post has been edited by VyRuZ: 6 Jul 2010, 01:30 |
--------------------
Renault
09/2007
|
|
pistolaru |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 134 Joined: 5 December 09 From: iasi ![]() |
salut VyRuZ . ca sa afli daca ai firele trase, unde ai burduful intre portiera si stalp (cauciucul prin care trec firele ) tragel cu grija din stalp si vezi ca trebuie sa ai in afara de firele subtiri negre doua mai grosute unu verde si unu rosu parca asa...
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 manager
2009 1.6 16V
|
|
VyRuZ |
![]()
|
Mulțam frumos pentru răspuns, pistolare, dar am versiunea Hatchback Coupe, deci nu am uși în spate. Am găsit cum să dau jos plasticele de la ușa din spate, dar pare că e ceva de muncă pe acolo și nu le-aș desface doar ca să mă uit. Plus că am înțeles că în funcție de mașină, firele pot fi trase până sub bord, până la boxe etc. - ce-i drept, la Solenza, dar mă gândesc că poate așa o fi și pe la Megane.
Nu le pot identifica pe traseu în altă parte - pe lângă plasticele pragurilor etc.? |
--------------------
Renault
09/2007
|
|
pistolaru |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 134 Joined: 5 December 09 From: iasi ![]() |
scz colega nu m-am uitat la semnatura ai zis de bicorp si am crezut ca e in patru usi... la coupe nu stiu....
|
--------------------
Renault
Megane 2.2 manager
2009 1.6 16V
|
|
VyRuZ |
![]()
|
Nu e nici o problemă.
![]() Am coborât acum, am tras scaunele sus, m-am holbat pe acolo și nimic. Nu se vede nici un fir care urcă-n masca spate, se văd doar cablurile pt. stopuri pe stânga și cablurile pt. stop și furtunele de apă pt. hayon pe dreapta. Mă gândesc că ori nu sunt, ori intră în mască mai prin față. O să iau boxele și o să desfac atunci, oricum. Văd la fața locului dacă-s fire sau nu, după ce desfac fețele. |
--------------------
Renault
09/2007
|
|
tothrobert |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 5 June 09 ![]() |
Salut tuturor! Eu nu am boxe in spate si as vrea sa pun acum! Intrebarea ar fi, daca exista sau nu fire pentru boxe; am uitat intre stalp si usa spate, in locasul acela si am vazut patru firi gri. Acela sunt pentru boxe, sau pentru altceva? Am un megane sedan din 2008 si nu am geamuri electrice in spate! Va rog sa ma ajutati, ca sa nu dezmembrez usile degeaba! Multumesc mult! O zi buna!
|
--------------------
Renault
Megane II.
2008
|
|
paul_pt |
![]()
|
ai boxe decat pe fata?
|
--------------------
renault
megane 2 . eco2
1,5 dci 85hp 2008
- AG 10 EGT
|
|
tothrobert |
![]()
|
Da! Boxe numai in fata am, din pacate! Am auzit ca la unii sunt trase firele in usa din spate, numai ca nu au pus boxe in fabrica! Oare cele patru firi negri pentru ce sunt? Mersi pt rasp.
|
--------------------
Renault
Megane II.
2008
|
|
SorinCT |
![]()
|
Din cate tin eu minte boxele sunt conectate cu un fir gri si unul negru. Aveam o poza cu mufa dar nu o mai gasesc...
|
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
|
tothrobert |
![]()
|
Daca o gasesti postezi fotografia! Sa vad, daca este identic. Mersi mult!
|
--------------------
Renault
Megane II.
2008
|
|
SorinCT |
![]()
|
Am gasit o poza cu portiera din spate. Se vad si firele.
Attached thumbnail(s) DSCF0007.JPG ( Size: 2.17mb ) Number of downloads: 553 |
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
|
tothrobert |
![]() ![]()
|
La tine mi se pare ca sunt firi verzi si maro! la mine sunt gri toate! Prima imagine cablurile la usa din fata si a doua cablurile intre stalp si usa din spate! Msi pt post!
![]() Attached thumbnail(s) IMAG0088.jpg ( Size: 399.52k ) Number of downloads: 479 IMAG0089.jpg ( Size: 401.73k ) Number of downloads: 444 |
--------------------
Renault
Megane II.
2008
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 20:41 |