Bursa, topicuri mutate
![]() ![]() ![]() |
Bursa, topicuri mutate
renault19tse |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.318 Joined: 8 April 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
19&21
19TXE,1916V,19Cabrio16V,21Baccara Colectionar si restaurator de Renault19 si Renault21
|
|||
mr_bombastic_dma_r19 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 657 Joined: 21 August 08 From: Pitesti ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Renault
19 16V Cabrio
- AG15DMA
1992 1764cmc 135Cp Most Wanted
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
http://www.reno.ro/index.php?act=Search&CO...lite=renault+19
mie imi apar rezultate oricum, si voi aveti dreptate, se cauta o solutie. |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
uskatu |
![]()
|
![]() Energy Group: Members Posts: 102 Joined: 6 November 06 From: Craiova ![]() |
Sunt de acord cu Adi. Cred ca Bursa ar trebui structurata in asa fel incat sa poti gasi usor anumite categorii de anunturi. Eventual o mica bursa la fiecare grupa (Clio, Megane, Laguna etc)! Succes!
|
--------------------
Renault
19
- DJ 21 FIL
1990, 1.4/RT/Energy 'E6J'
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Au ramas linkuri in sectiunea R19 catre anunturile ce au fost mutate. Deci care e problema? Le aveti tot aici, dar trebuie sa respectati regulile de la Bursa.
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
baiatbelea |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 229 Joined: 9 August 07 ![]() |
acelasi lucru l-am semnalat si eu cu mai bine de un an in urma; sistemul acesta cu anunturile " la gramada" este dezavantajos pentru toata lumea ; atat posesorii de r19 cat si de alte modele trebuie sa rasfoiasca prin zeci si zeci de anunturi ce nu-i intereseaza sa ajunga intr-un final catre lucrurile ce le cautau;
nu de putine ori am dat peste cate un anunt cu produse ce m-ar fi interesat la multa vreme dupa ce acele produse nu mai erau disponibile; acesta situatie este dificila atat pentru cel care vinde ceva cat si pentru cel ce ar vrea sa cumpere! sunt de parere ca ar trebui sa vorbim si cu ceilalti utilizatori ai forumului (posesorii de alte modele decat r 19) si cu cei de aici si sa supunem la vot astfel incat sa adaptam aceasta situatie nevoilor majoritatii; pana la urma acest forum nu ar exista fara noi utilizatorii, nu??!! sper sa nu fi deranjat ff tare pe cineva pe aici cu parerile mele!!! stima tuturor!!!! |
--------------------
renault
19
19 cabrio 94
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th August 2025 - 14:14 |