Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

ma gandesc serios sa renunt!, renault 19 16v ph2 cabrio

baiatbelea
post 7 Sep 2010, 14:26
Post #1

Membru autentic

Group: Members

lipsa din ce in ce mai acuta a banilor ma face sa ma gandesc serios sa renunt la prioiectul maret la care m-am inhamat; aveam de gand ca aceasta masina sa fie unica macar in Romania daca nu si la nivel mai mare...

masina am achizitionat-o din Germania dar a circulat ff putin in Romania; in prima faza pt ca nu era inscrisa si mai apoi din cauza acestui proiect;

cand am cumparat-o masina avea un motor 1,8 inj monopunc dar mai apoi l-am schimbat cu un 1,8 16v , motor ce a fost pus la punct ;

masina urma sa primeasca un kit de fibra- bara fata , spate si praguri si eleron; multe din aceste piese sunt achizitionate deja;

fata a fost modificata; capota avand o priza mare gen subaru si prelungire capota bad-boy look - au fost coborate si aripile pt un aspect cat mai "incruntat;
am sa pun niste poze cu o alta masina pt a va putea face o idee cum va arata;

farurile au fost si ele modificate primind un set de lupe bixenon si un geam clar! arata mult mult mai bine decta cele originale si binenteles si lumineaza mult mai bine;

caroseria nu are rugina; a avut o problema la unul din pasajele spate- problema intalnita in general la aceasta masina- dar a fost schimbat acest pasaj cu totul;

prelata era intr-o stare destul de proasta cand am cumparat masina dar a fost schimbata cu totul acum o luna; este schimbat si interiorul prelatei de aceea pt spune ca prelata este noua cu totul!!!!

priectul se vroia a fi unul foarte complex; pe langa modificarile caroseriei si schimbarea motorului masina ar fi trebuit sa mai primeasca un kit lambo doors (achizitionat si acela) instalatie audio video in valoare de cateva sute sau poate chiar mii euro- muzica in jur de 1500 w rms; dvd cu navigatie pioneer , monitoare in tetiera , camera marsarier; sistem senzori parcare fata-spate;

cesurile din bord au plasma luminata albastru si rosu si inele cromate; toate butoanele din bord si de la geamuri au fost luminate cu leduri rosii;

masina a primit si un set de jante borbet bs pe 16 inch, latime 9 j plus rezerva acelasi model pe 7,5 j;

interiorul urma sa fie si el modificat - scaune imbracate in piele alcantara si piele alba-materialele sunt deja achizitionate;

din pacate nu cred ca voi mai vedea acest proiect ajuns la final pt ca stagnez de ceva vreme si e mai rau pt masina sa stea asa;

masina nu are probleme tehnice sau la acte - am acte si pentru motor;

ma gandesc sa o vand cuiva ce ar vrea sa continuie acest poiect sau eventual sa o dezmembrez...

voi ce ma sfatuiti sa fac??
cat as putea sa cer pe acesta masina? ma adresez in principal celor ce cunosc masina si starea ei actuala dar este binevenita orice idee de la oricine!

astept raspuns cu interes!!!

stima tuturor!!!!

ps: voi pune si poze pt cei interesati imediat ce voi face!!!

This post has been edited by baiatbelea: 7 Sep 2010, 14:57

--------------------
renault 19 19 cabrio 94
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
AlexanderCarstoc
post 7 Sep 2010, 14:51
Post #2

Membru autentic

From: B u c u r e s t i

De ce pui poze cu o alta masina si nu cu a ta?

--------------------
>> Renault-uri 11 (1985 1.6D) 19 (1995 1.8 RT) Clio (1994 1.4)<< Giant Escape M8
+
renault19tse
post 7 Sep 2010, 16:39
Post #3

Membru autentic

salut.
eu cunosc situatia si stiu cum arata masina.

daca tot ai mers pana aici, continua.
depinde foarte mult pe ce venituri te bazezi....iti trebuie ceva bani ptr ea
si s-ar putea sa nu iasa cum vrei tu

eu te-as sfatui daca tot iti doresti asa mult decapotabila, sa iti aduci una din Germania preparata si sa le recarosezi.
am vazut unele care aratau super si nu foarte scumpe.

e mult mai simplu si fara sa pierzi timp si sa te enervezi ca nu gasesti piese, etc.
Poti vinde piese din cealalta si mai recuperezi ceva.
cu maxim 2500 Euro rezolvi.

succes,
Adi.

--------------------
Renault 19&21 19TXE,1916V,19Cabrio16V,21Baccara
Colectionar si restaurator de Renault19 si Renault21
+
baiatbelea
post 7 Sep 2010, 18:24
Post #4

Membru autentic

tocmai ca nu beneficiez de acesti bani si nici nu se intrevee nicio posibilitate sa-i am in viitorul apropiat!!!
sad.gif
de aceea ma gandesc serios sa o dezmembrez; cred ca nu voi recupera nici jumate din banii investiti pana acum in ea, sa nu mai zic de timp si nervi dar pana la urma asta este cea mai simpla solutie si cred ca si cea m ai rapida;

asa ca daca sunteti interesati de cav piese va stau la dispozitie!!!!

stima tuturor!!!

--------------------
renault 19 19 cabrio 94
+
mr_bombastic_dma_r19
post 7 Sep 2010, 21:19
Post #5

Membru autentic

From: Pitesti

excl.gif niste poze cu piesele ar fi de mare folos

--------------------
Renault 19 16V Cabrio - AG15DMA 1992 1764cmc 135Cp
Most Wanted
+
baiatbelea
post 7 Sep 2010, 22:19
Post #6

Membru autentic

maine am sa revin cu poze; ar fi mai bine daca mi-ati spune de ce anume aveti nevoie!

--------------------
renault 19 19 cabrio 94
+
R19/16v
post 8 Sep 2010, 07:57
Post #7

Oldschool Member

Group: Moderatori
From: Ploiesti

Exista thread la bursa. Vanzarea continua acolo.

--------------------
DS 5H VRSCA Screamin' eagle
Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back!
+
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 6th August 2025 - 00:16
Dacia