Am descoperit niste mufe(prize), Sub masca schimbatorului de viteze.Ce este cu ele?
![]() ![]() ![]() |
Am descoperit niste mufe(prize), Sub masca schimbatorului de viteze.Ce este cu ele?
jas2 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.382 Joined: 4 December 09 From: BUCURESTI ![]() |
Attached thumbnail(s) Imagine0928.jpg ( Size: 227.35k ) Number of downloads: 1001 Imagine0930.jpg ( Size: 283.95k ) Number of downloads: 849 |
||
--------------------
Renault
Megane 2.2
06.2009/1,6/16v/112 cp Privilege
|
|||
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
jas2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.382 Joined: 4 December 09 From: BUCURESTI ![]() |
Sunt lamurit...Multumesc.
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
06.2009/1,6/16v/112 cp Privilege
|
|
tuner |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.556 Joined: 27 September 05 From: BrAsOv ![]() |
esti sigur ca pt asta sunt ??? ca am si eu cateva mufe oare pot pune ceva butoane pe ele ??
aia albastra parca e si la mine merita sa fac ceva ?? |
--------------------
am avut o dacie
131o L
mandru posesor de SCENIC 2001 :) acum și Zoe Am un RENO si asta imi ocupaaa tot timpul!!!
|
|
softus |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 17 September 08 From: braila ![]() |
exact pe culorile mufelor ,ce se poate conecta la ele?
un lucru exact ex pe aia albastra ce poti conecta? ptr tuner ai idee unde este modulul de impuls la geamul sofer? cum pot sa-l alimentez pe direct? o schema electrica a geamurilor are cineva? vreau sa-i pun functia comfort si sa se ridice toate geamurile la armare. |
--------------------
RENAULT
SCENIC 1.6 16v
- BR-03-UAZ
2002
|
|
tuner |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.556 Joined: 27 September 05 From: BrAsOv ![]() |
modulu de impuls cred ca e in uch direct uch e sub sigurante in bord nu l-am demontat da un vecin a avut curiozitatea cica sunt cateva relee inauntru
exista module de ridicare pt 4 geamuri cred ca rezolva treaba si pt prima parte cu mufele daca nimeni nu stie ramane sa le luam pe testate vedem ce se arde ![]() cred ca daca scoti butoanele de geamuri spate din bord e posibil sa intre direct pe mufe ca tot asa pe culori sunt ![]() This post has been edited by tuner: 3 Sep 2010, 11:12 |
--------------------
am avut o dacie
131o L
mandru posesor de SCENIC 2001 :) acum și Zoe Am un RENO si asta imi ocupaaa tot timpul!!!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th August 2025 - 11:42 |