Consum ulei clio 3, 1.5 dci, Achizitionare clio 1.5 dci cu probleme
![]() ![]() ![]() |
Consum ulei clio 3, 1.5 dci, Achizitionare clio 1.5 dci cu probleme
hellcat |
![]()
|
||
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
|
||
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|||
arttopo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 23 June 10 ![]() |
Cam asa ceva. Ei zic ca astia de la reprezentanta sunt cam varza si ca nu ar fi fost de la turbina ci treb data chiulasa jos sa vada ce e in motor ca de acolo e problema, segenti, semeringuri supape bla bla.
|
--------------------
CLIO
3
2007,VW PASSAT 2007 2.0TDI
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
O cantitate atat de mare de ulei doar pe la turbina poti s-o pierzi.
Eu sunt patit, am fost nevoit sa merg cu o laguna2 1.000 km pana s-a rupt axul la turbina si in kilometrii astia s-au dus si 4 L de ulei. |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
arttopo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 23 June 10 ![]() |
Dar cum sa verific daca imi baga ulei in turbina? Eu sunt total paralel cu diesel.Am avut numai pe benzina.
|
--------------------
CLIO
3
2007,VW PASSAT 2007 2.0TDI
|
|
sopedo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 28 March 08 ![]() |
Eu stiam ca o anumita masura e normal sa iti bage ulei in turbine pentru ca are nevoie de ungere altfel se duce devreme turbina.
O astfel de problema o are si varul meu cu un symbol 1.5dci 55kw 2005 , ignorand fumul negru daca o accelerezi , a schimbat turbina nou noutza , filtre tot si tot ai scoate fum alb, iar uleiul ai dispare.... Deci daca turbina este eliminata , ramane segmentare sau simering? Mentionez ulei nu pierde pe nicaieri, si masina are 100k km si ceva cam. |
--------------------
Renault
clio symbol fidji
2007
|
|
iulyslr |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 19 October 11 ![]() |
arttopo spunemi si mie te rog cum ti-ai rezolvat problema cu masina ca si eu sunt in aceiasi sitosie
|
--------------------
reno
clio
2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th July 2025 - 09:26 |