Amenda de la comunitari 3000 lei, 3000 lei
![]() ![]() ![]() |
Amenda de la comunitari 3000 lei, 3000 lei
klaus |
![]()
|
||
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|||
Marian66 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.524 Joined: 27 January 09 From: Bucuresti, Pantelimon ![]() |
QUOTE(cristyano2 @ 26 Aug 2010, 00:21) Acum nedumeririle sunt altele: De ce nu a fost ridicata masina de firmele care se ocupa cu asa ceva? in al 2lea rand masina nu era parcata ci doar stationata cateva minute,soferul fiind la masina. ridicatul e o sanctiunea complementara, nu are nicio legatura. daca masina era parcata era bine, parcata nu e decat in spatii de parcare ![]() QUOTE(cristyano2 @ 26 Aug 2010, 01:09) asa a spus si el ca amenda nu o va plati dar treaba este sa nu se duca in instanta si sa il tina cu judecata sa cheltuie cu avocatii mai mult decat ar plati amenda mai mult de 1000 de lei nu cere niciun avocat pt asa ceva. daca prietenul nu a fost cu masina IN parc, nu cred ca e o problema sa scoata 1000 de lei pana se termina procesul. Totusi, mie mi se pare cusuta cu ata alba rau de tot, dar in ultimul hal. I-a cerut buletinul, ce a facut cu el? A facut copie xerox, i a scris datele, a scris proces-verbal? Voi nu sunteti normali, daca va cere un politist actele, nu va face nimic si nu va scoate ochii ca nu v a facut nimic, nu vi se pare nimic dubios, nu intrebati? Actele de la masina i le-a cerut? Masina prietenului e pe numele lui? Unde era masina oprita/stationata? Cum au spus si colegii, te ar ajuta mult daca ai posta procesul verbal, sau macar sa scrii tot ce e in el (descrierea faptei, art. de lege invocate, etc.). Asta daca chiar vrei sa il ajutam pe prieten. Daca nu, inseamna ca a lasat masina in parc ca ghertoiul si se zgarie pe ochi ca l au ars si nu s a prins. Daca contesta, o sa il cheme si pe "martor", si pana la urma o sa il aduca cu mandat si tot o sa vina. Vezi atunci circ ![]() This post has been edited by Marian66: 26 Aug 2010, 14:01 |
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
1. Pt marty: Din OG 2/2001:
QUOTE Art. 18. - Contravenientul este obligat sa prezinte agentului constatator, la cerere, actul de identitate ori documentele in baza carora se fac mentiunile prevazute la art. 16 alin. (3). In caz de refuz, pentru legitimarea contravenientului agentul constatator poate apela la ofiteri si subofiteri de politie, jandarmi sau gardieni publici. . Deci de principiu te pot salta pana la sectie, dar ma indoiesc ca se face.2. Ma scuzati ca inoportunez cu o intrebare: Sa cheme martorul sa ce? Sa declare ala ca PV-ul s-a incheiat in absenta contraveninetului? Ca d-aia e martor pe PV, ca sa confirme ca incheierea PV-ului se face "in lipsa", nu ca sa confirme fapta. 3. Eu as invoca si abuzul in serviciu, caci prin necomunicarea motivului legitimarii si prin intocmirea ulterioara a procesului verbal s-a limitat dreptul de a putea face obiectiuni, drept care incalcat conduce la nulitatea PV-ului. PS: ar fi extraordinar de util un martor, care din intamplare sa fi fost prin zona. Daca cumva apare intreabrea de unde sa ia acel martor, atunci poate e cazul sa platiti amenda ca nu va duce capu' la mai mult... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
- E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
QUOTE(klaus @ 26 Aug 2010, 14:53) 1. Vezi ca am editat 2. Vezi, tu nici macar nu citesti linkurile puse de altii. Cu ale tale cum crezi ca se intampla? eu am postat la 13:37 iar alexanders a editat sau a adaugat ceva la 13.40...nu m-am mai uitat...am luat de bun ce sustinea anterior...si eu am mers doar pe spatiul verde...in lipsa de alte informatii...iar postul de la 13:40 face referire la gcgmb 114/2004...ce mi se pare interesant, e ca acea hotarire nu s-a aplicat pina acum...de ce oare ? This post has been edited by george_scala_2004: 26 Aug 2010, 15:09 |
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
eu nu am ediatat textul- am adaugat doar un link care descia zona ce am presupus ca este invocata - nu mi-am modificat cele afirmate
|
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
bob737 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 334 Joined: 29 March 09 ![]() |
Glumesc....
Eu as spune ca mi-am plimbat cainele in parc fara botnita si ca si-a facut nevoile pe (langa) militianul ala. Nervos, omul a vrut sa ma amendeze pt ca nu am avut botnita si pt Kk facut de caine. Cum nu aveam actele la mine, am mers la masina pt a-i da buletinul. Militianul a disparut apoi 10 minute si pt ca nu stia in baza carui articol sa ma amendeze, mi-a dat actele inapoi si mi-a administrat doar o averizare verbala si injurii. Restul e poveste... |
--------------------
BMW M Tech
330
Xi
|
|
Marian66 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.524 Joined: 27 January 09 From: Bucuresti, Pantelimon ![]() |
QUOTE(klaus @ 26 Aug 2010, 15:15) 2. Ma scuzati ca inoportunez cu o intrebare: Sa cheme martorul sa ce? Sa declare ala ca PV-ul s-a incheiat in absenta contraveninetului? Ca d-aia e martor pe PV, ca sa confirme ca incheierea PV-ului se face "in lipsa", nu ca sa confirme fapta. daca nu exista si sunt datele luate la misto de undeva, nu iese circ? eu asa zic oricum, mi se pare o situatie care se putea evita, sigur mai e ceva la mijloc. pana nu revine colegul cu lamuriri sau apar alte discutii, ma retrag. |
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
cam asa e- prea usor a dat buletinul
|
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
klaus |
![]()
|
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
|
|
draculafly |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 287 Joined: 25 March 08 ![]() |
topicul asta cred ca e la misto din ciclul :mi a zis prietenul prietenului matusii bunicului meu ca a auzit de la amicul amicului surorii prietenului fratelui ei . pana nu apare ceva concludent gen PV scanat putem sa facem foiletoane aici si sa ne dam cu presupusul pana la revelion.
|
--------------------
dacia
logan kiss
- b91 fad
2007
|
|
to_tls |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 8 July 08 ![]() |
Si eu am fost sunat de tatal meu ca am primit o amenda la fel in data de 23 aug. tot in valoare de 3000 ron ca am parcat pe spatiul public tot in aceiasi zona eu de fapt parcand chiar pe beton (nu spatiu verde) langa caruselul din parcul Herastrau unde intrarea nu este obstructionata de nimic fizic sau vreun semn de circulatie. Inca nu am primit pv. dar tatal meu l-a semnat de primire
![]() Cand am revenit la masina eu am observat ca politistii comunitari fotografiau masinile parcate in boscheti dar nicidecum nu ma gandeam ca si eu sunt vizat doar eu am parcat langa alte 3 masini in "curtea" parcului de distractie. Credeti ca am sanse cu martor sotia si o verisoara indepartata ? |
--------------------
Renault
Symbol
2006 Renault Clio Symbol 1,5 dci 65CP climatic
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
io mereu cand am fost in herastrau am parcat in apropriere de intrarea de la sensu girator ,am hasurat si pe harta zona.voi unde parcati ? sau
![]() Attached thumbnail(s) dasda.jpg ( Size: 322.53k ) Number of downloads: 611 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
Vogue SE Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
eu cred ca e vorba de 300 ron, dar prin telefonul fara fir a ajuns 3000.
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.298 Joined: 24 June 07 ![]() |
C@taline, cum sa parchezi ma in giratoriu', vrei sa nu mai aiba loc limuzina alba prin mediul sau natural?
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Exagerezi, cat poate sa incurce un Tico?
![]() |
--------------------
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
cataline ei cred ca parcheaza pe la intrarea cealalta spre terasele de fitze/ambasada chinei
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
vreau si eu sa va semnalez faptul ca parcarea, oprirea si stationarea sunt chestii dinferite
stationarea este o oprire pt mai mult de 5 minute(deci pana in 5 minute e oprire) parcarea reprezinta stationarea intr-un loc amenajat (referitor la primul post din topic) |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
cristyano2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 241 Joined: 16 February 10 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(to_tls @ 27 Aug 2010, 21:06) Si eu am fost sunat de tatal meu ca am primit o amenda la fel in data de 23 aug. tot in valoare de 3000 ron ca am parcat pe spatiul public tot in aceiasi zona eu de fapt parcand chiar pe beton (nu spatiu verde) langa caruselul din parcul Herastrau unde intrarea nu este obstructionata de nimic fizic sau vreun semn de circulatie. Inca nu am primit pv. dar tatal meu l-a semnat de primire ![]() Cand am revenit la masina eu am observat ca politistii comunitari fotografiau masinile parcate in boscheti dar nicidecum nu ma gandeam ca si eu sunt vizat doar eu am parcat langa alte 3 masini in "curtea" parcului de distractie. Credeti ca am sanse cu martor sotia si o verisoara indepartata ? cred ca avem aceiasi problema..in acelasi loc in aceiasi zi a parcat si el acolo si tot pe beton in nici un caz pe spatiul verde.. |
--------------------
Dacia./ Honda
Solenza 1.4mpi/ Xl 350r
- Numar De Bucuresti
2004/ 1984
|
|
adită |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.161 Joined: 25 June 07 From: BUCURESTI ![]() |
pai si ai de gand sa raspunzi la intrebari si sa pui o copie cu pv-ul!sau lasi totul in pom?
|
--------------------
--------------
-------------
- BUCURESTI
------------- -------------------------
|
|
to_tls |
![]()
|
@cristyano2 ...pai poate ne intalnim sa mergem amandoi la tribunal
![]() Masina este pe numele tatalui meu care nu sta in aceiai localitate cu mine si pv-ul a fost trimis acolo. De indata ce intru in posesia pv-ului il voi posta eu pe forum. E vorba de 3000 ron nu de 300 . This post has been edited by to_tls: 28 Aug 2010, 10:49 |
--------------------
Renault
Symbol
|
|
cristyano2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 241 Joined: 16 February 10 From: Bucuresti ![]() |
o sa postez si PV-ul dar deocamdata nu este in posesia mea..dar il veti avea curand.
|
--------------------
Dacia./ Honda
Solenza 1.4mpi/ Xl 350r
- Numar De Bucuresti
2004/ 1984
|
|
Marian66 |
![]()
|
pai si ce, daca e beton, poti sa parchezi oriunde??
![]() sunteti tarani amandoi dinaia de parcati in intrarea parcului, sau urcati pe trotuar pe unde e oprirea interzisa.. e stationare neregulamentara oricum o dai. si pana nu ridica unul valul asta de mister asupra contraventiei exacte din pv... |
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
- B 666 IAD
Vogue SE Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
to_tls |
![]()
|
@Marian66...
man, acolo nu e intrare in parc sau vreun trotuar e o intrare pe unde intra camioanele care aduc comediile si marfa in spatele restaurantului hard rock cafe. eu in general chaiar am grija si nu parchez aiurea sa blochez sau sa impiedic buna trecere a oamenilor sau a masinilor, iar pe langa toate aste chiar nu ma consider taran. |
--------------------
Renault
Symbol
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
man-ilor,
da' daca va maninca sa va duceti in herastrau de ce nu va duceti cu metrou', cu reatebeu' sau, ai de stati mai aproape, ca mine ![]() ![]() |
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|
cristyano2 |
![]()
|
cel mai sigur:))
|
--------------------
Dacia./ Honda
Solenza 1.4mpi/ Xl 350r
- Numar De Bucuresti
2004/ 1984
|
|
SERGIULICA04FUX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.357 Joined: 9 November 08 From: Satu Mare/Cluj Napoca ![]() |
comunitarii fara politia de la ordine publica nu au dreptul de a te retine pentru identificare, si nici un politist nua are acest drept fara alt politist,trebuie sa fie minim 2
28 Aug 2010, 18:40: sau jandarmi This post has been edited by SERGIULICA04FUX: 28 Aug 2010, 18:40 |
--------------------
Skoda
Fabia
2005/Confort Pentru toti cei care ma irita am o vorba sa va spun inca: GURA MICA!!!
|
|
klaus |
![]()
|
Hmmm, multa lume zice multe pe aici dar nici macar unul singur nu a fost curios sa vada ce contine HCMB 114/2004 ( http://acteinterne.pmb.ro/legis/acteintern...int.php?f=12842 ) si ce interzice.
Aia nu interzice parcarea, stationarea, depasirea vitezei, belirea porcului de craciun, interzice "accesul tuturor autovehiculelor, motocicletelor, a altor mijloace de transport motorizate, a utilajelor, precum si a vehiculelor cu tractiune animala" in parcuri. Amenda nu e pentru ca ar fi masina pe beton, ca ar fi pe iarba sau ca ar fi urcata in pom. E pentru ca masina este IN PARC, indiferent unde. Si acum voinicii nostri, ca ati inteles in sfarsit despre ce e vorba, poate treceti la discutii la obiect, nu la povesti fabulatorii. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
- -
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
QUOTE(george_scala_2004 @ 26 Aug 2010, 08:13) salut, a intrat cu masina in parc ? sau a stationat in afara parcului ? masinile celelalte erau in interiorul sau in exteriorul parcului ? de unde stiti ca proprietarii acelor masini nu au fost avertizati anterior ? in momentul in care comunitarul s-a apropiat de masina prietenului si i-a cerut actele aceste de ce nu a plecat ? e posibil ca sanctiunea sa fie nu la regimul circulatiei ci poate la accesul in parcuri sau la ordinea publica... pina nu stim ce act normativ a fost invocat de comunitar nu putem decit sa facem supozitii... deci, pentru initiator: ce scrie pe acel, deja, faimos pv ? |
--------------------
...
...
- Antonio Gramsci. |
|
Marian66 |
![]()
|
le au parcat in parc amandoi, stati calmi. au zis ca daca o lasa pe asfalt e ca la trotuar, 1m pt pietoni. poate nu intentionati, poate doar n au vazut unde incepe parcul. ca deja e prea mare coincidenta.. la cate contraventii se intampla in bucuresti sa stea sa inventeze ei.
daca sunteti convinsi ca n ati gresit, spuneti ce scrie in pv. This post has been edited by Marian66: 28 Aug 2010, 21:30 |
--------------------
Dacia / Smart
Logan VAN / ForTwo
2009
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 08:53 |