Achizitie masina 10.000 EUR !, neaparat noua
![]() ![]() ![]() |
Achizitie masina 10.000 EUR !, neaparat noua
aLecsunder |
![]()
|
||
![]() Membru... Group: Members Posts: 616 Joined: 27 October 09 ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Mondeo
2019 ST-Line
|
|||
qazq |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 115 Joined: 5 February 09 ![]() |
Un yaris nou 1.33(100cp) 6 trepte, echipare luna ~10500-pret final . Mai negociezi si mai cobori.(reduceri +rabla incluse)
Focus nou 10k, ceed,i30, avensis sh 2007-2008-ai multe variante care se incadreza in 10k. This post has been edited by qazq: 21 Aug 2010, 14:56 |
--------------------
MCV
dci@85
M3@tce
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.132 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
Multumesc tuturor pentru sfaturi.
@qazq: masina musai trebuie sa fie noua, chiar daca SH s-ar gasi ceva mai bun. Pe langa 10 k mai adaugam si pretul rablelor. @aLecsunder: Polo e cam scumputz pentru ce ofera, mai bine fabia si mai dotata. @marian-j: Logan nu, am spus mai sus din ce considerente nu prea ar vrea. Am vazut astazi si mazda 2, alegerea dsoarei fiind initial mazda, asta inainte sa dam o raita prin toate showroomurile Asadar, am fost astazi in showroom-uri, 4 la numar, prin urmare, am sa detaliez putin si la masinile targetate: 1. POLO - motorul ar fi fost un 1.2 de vreo 70 de cp, cam chel si un pic peste buget. Masina arata foarte bine dar ulterior am obs ca la banii aia, piata ofera mai multe. Deasemenea nu prea exista stoc de masini iar livrarea unei noi masini ar dura pana la 3 luni. 2. MAZDA 2 - oferta relativ buna, mai ales editia aniversara. Motorul era 1.3i - 86 cp, iar pachetul in dotarea aniversara era atractiv - volan imbracat in piele, eleron, jante aliaj 16, clima automata, scaune cu profil sportiv, etc. Pretul era putin peste 10k. Mariane, masina sincer nu mi-a placut la interior. Finisajele lasa de dorit iar plasticul nu era de cea mai buna calitate. Stiu, nu e premium masina, dar nici asa ![]() 3. FABIA - motorul era un 1.2 TSI de 86 cai iar dotarile erau suficiente deoarece la 10.700 EUR primeam echiparea STAR (top). Desi dsoara spunea initial ca nu o intereseaza culoarea, cand a vazut in showroom Skoda o Fabia grena in dotarea de mai sus, imediat i-au stralucit ochii ![]() 4. I30 - am ajuns aproape de inchidere la showroomul de pe Calea Mosilor. Indata ce a vazut masina nu doar din exterior (cum o vazuse pe strazi) ci si din interior i s-a parut cea mai buna varianta si, sincer asa si este ![]() Am sa enumar cele mai importante: - Climatizare automata - Oglinzi electrice si incalzite - Parbriz cu protectie solara - Port USB 2.0 + AUX - Sistem Audio (Radio+Cd+Mp3+RDS) + 4 boxe + comenzi audio pe volan - ESP - inchidere centralizata - jante aliaj - proiectoare ceata - culoare metalizata gratis (daca luam entry level-ul plateam cca 219 pe culoare) Deasemenea, livrarea masinii se poate face in cel mult 2-3 zile lucratoare, stocul fiind destul de mare iar dsoara are deja banutii cash. Pretul final cu tot cu reducere si REMAT inclus (am adaugat in pret si cca 900 EUR pe rable) ar fi de 10.192 EUR ![]() Urmeaza ca la inceputul saptamanii viitoare sa se decida daca ramane sau nu i30. Nu am mai ajuns la Ford, Opel si Chevrolet pt ca de acolo alegeam doar clasa mica, iar dupa ce vazuse i30-ul, nu prea mai vroia ceva micut. Prin urmare, eu cred ca va ramane pe I30, astia de la Hyundai avand cea mai oferta atat ca motorizare, dotari dar si ca pachet de beneficii. Numa' bine. |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
motorul ala de 109 cai se va simti cam de 80.. cam asa spun cei ce detin deja masina asta.. se intreaba si ei de unde au iesit cei 109 cai declarati
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Cred ca ar fi o idee buna sa ii atragi atentia asupra faptului ca Hy nu e renumita pentru fiabilitate si are ceva probleme. Eventual sa te interesezi si tu pe forumul lor ce probleme sunt comune la i30. Garantia destul de mare dar nu prea ti-ar place sa freci service-u cu masina si sa se strice ceva cand ti-e lumea mai draga.
La consum cum stau cele de mai sus? Care ar fi castigatoarea si care papa cel mai tare? |
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
- CT-XX-LEA Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
alexdan |
![]()
|
![]() juventus Group: Members Posts: 227 Joined: 16 March 10 From: Bucuresti / Constanta ![]() |
Pentru o fata - Toyota Aygo (sau Citroen C1/Peugeot 107) - consum foarte mic, motor Toyota in toate cazurile de 1 litru benzina, mai ales daca se plimba mai mult in oras, e ideala.
|
--------------------
Opel
Insignia Sports Tourer
1.5T AT6 165CP Innovation (2019)
- B 15k km VW Up 1.0 TSI (2017-)
46k km Kadjar 1.2 TCe (2016-2018) 121k km Laguna III 2.0 16v (2008-2016) 47k km Clio 1.4 8v (2005-2008) |
|
speedman |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.495 Joined: 21 April 07 ![]() |
Mai bine sfatuieste o pe prietena ta sa si ia o masina de oras micuta, neaaparat second hand, fiind incepatoare. Nu are rost sa arunce banii aiurea pe o masina noua pe care sa faca scoala.
Succes! This post has been edited by speedman: 21 Aug 2010, 19:01 |
--------------------
Smart
eq forfour
2019
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
COLEGA!
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.132 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
Da, colega
![]() Fiabilitatea nu stiu daca va fi o problema in primii 5 ani ![]() @alexdan: modelele mentionate de tine, sunt prea mici. Masina va fi folosita si-n oras dar si pe drumuri destul de lungi si cum am mai spus, nu are nevoie de o masina mica. @SorinCT: fiabilitatea e relativa. Probleme pot aparea la toate marcile. Alegerea finala ii apartine, eu doar am plimbat-o sa vada diverse masini, atata tot. ![]() @aLecsunder: uitasem sa zic de yaris, motorasul e cam anemic si daca deja se uita la clasa compacta cu motorizare de 1.4, nu prea ar alege 1l... This post has been edited by Avani: 21 Aug 2010, 19:32 |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
aLecsunder |
![]()
|
![]() Membru... Group: Members Posts: 616 Joined: 27 October 09 ![]() |
Eu personal as insista pe varianta Mazda. Cat despre calitate materialelor ...fii serios , e totusi Mazda , deci probabil la capitolul asta bate chiar si Polo , Clio nemeritand introdus in schema.
|
--------------------
Ford
Mondeo
2019 ST-Line
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Ia pune tu o poza aici cu colega asta moldoveanca sa vedem care masina i s-ar potrivi mai bine
![]() Pentru dotari eu as alege Kia C'eed dar m-as uita mai atent si la oferta de Ford Focus...Si in final, pentru imagine si fiabilitate as lua in considerare si Yaris. Polo e o coaja goala, Fabia e cam uratica, dar daca donshoarei ii place... buna si asta. This post has been edited by padre: 22 Aug 2010, 09:45 |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Avani, nu ca vreau sa te infierez, dar vezi ca era o caterinca pe aici cu intalnirea membrilor forumului hyundai si raspunsul ca la ce service.
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Avani |
![]()
|
aLecsunder, chiar nu mi-a placut interiorul lui Mazda 2. Prea spartan + ca torpedoul ala e dubios, parca e neterminat, fiind descoperit in partea de sus, ca la un logan fara airbag pasager. Chiar l-am intrebat pe dealer, daca acolo mai trebuie sa fie ceva
![]() padre, Focusul e prea scump, ajunge pe la cca 10.800 E + rable. Fara poze... ![]() Solon, daca ne luam numai dupa gurile rele, nici Reno-ul nu sta prea bine, desi sunt o gramada de useri care la n`spe mii de km nu au avut probleme, evident, nu e si cazul meu. La inceputul saptamanii viitoare se va decide.... vedem ce va alege. This post has been edited by Avani: 22 Aug 2010, 11:10 |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Da, dar Focus e cea mai buna masina dintre cele mentionate pana acum, cred ca merita diferenta.
Glumeam cu poza, iti dai seama... ![]() |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
Avani |
![]()
|
|
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
heheheh la fel am facut si eu cu o kia ceed....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
mariusd4 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.967 Joined: 16 October 07 From: Bucuresti ![]() |
1 Mazda 2
2 Noul Ford Fiesta 3 Opel Corsa 4 Skoda Fabia 5 Clio Estate P.S. Cel mai mult conteaza si donsoara ce vrea : daca vrea o mapa in portbagaj primele 2 sunt bune, daca vrea sa mai aduca si 2 jumari, muraturile si ce mai trebuie pe langa casa as opta pt skoda si estate. Sfatul meu este sa mearga la test drive cu mm variante si sa-si aleaga in functie de cum se conduce fiecare. O femeie se orienteaza altfel spre o masina, aaaaa....musai sa fie oglinda in parasolarul de la sofer altfel ... retrovizoarea este ....mai incomoda ![]() This post has been edited by mariusd4: 24 Aug 2010, 13:25 |
--------------------
Renault/Skoda
Logan/Fluence /Octavia/BMW/Octavia
2007/2010/2014/2012/2019
- B 112 ... "Nebunul care perseverează in nebuia sa va deveni înțelept".
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Pozitia nr. 1 din lista e deja adjudecata! E i30!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
mariusd4 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.967 Joined: 16 October 07 From: Bucuresti ![]() |
Din cate stiam eu service-urile kia sunt cam scumpe la vedere, in bucuresti unul pe la Piata presei si stiu pe cineva care din anumite motive venea din Valcea sa faca revizia la Bucuresti.
|
--------------------
Renault/Skoda
Logan/Fluence /Octavia/BMW/Octavia
2007/2010/2014/2012/2019
- B 112 ... "Nebunul care perseverează in nebuia sa va deveni înțelept".
|
|
balanel |
![]()
|
![]() Transmisie automata - confort si siguranta. Group: Members Posts: 1.219 Joined: 29 September 06 ![]() |
|
--------------------
chevrolet aveo sedan
t300 LT+ a14xer - 1.4 benzina aspirat 100 CP/ 2013
(in curand alta masina, cu transmisie automata) *********
Mwe Louis-Rene Panhard si Emile Levassor, inventatorii transmisiei manuale. Fan Mircea Badea. |
|
Avani |
![]()
|
QUOTE(Solon @ 24 Aug 2010, 14:21) ![]() Am vb cu ea astazi si i-am spus si de Yaris... "cam micuta" a fost raspunsul. Deci, exclude orice face parte din clasa mica/mini. Cea mai buna oferta la clasa compacta, cel putin in acest moment apartine celor de la Hyundai cu al lor i30. Marius, nu e genul de femeie care sa se uite in alte oglinzi decat cele care o ajuta la asigurare ![]() |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
http://www.auto-motor-und-sport.de/verglei...te-1948240.html
cu intarziere un test cu 11 masini de clasa mica... kia are preturi normale la revizie, comparabile cu ford, renault opel ww skoda etc. de hyundai nu stiu nimic. |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
SorinCT |
![]()
|
![]() Honor et Patria Group: Members Posts: 3.441 Joined: 22 July 07 From: Constanta ![]() |
Si eu as fi mers pe Skoda/Polo dar probabil au fost si putin subiectivi oamenii, vorba aia nu prea stiu germana, dracu stie ce au scris acolo
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
Clio III 1.5 dCi Expression 2007 EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005 |
|
clr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.729 Joined: 24 February 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(b76bgaarh @ 24 Aug 2010, 15:32) http://www.auto-motor-und-sport.de/verglei...te-1948240.html cu intarziere un test cu 11 masini de clasa mica... kia are preturi normale la revizie, comparabile cu ford, renault opel ww skoda etc. de hyundai nu stiu nimic. Normale? Eu am o colega cu un Ceed si cand i-am vazut factura la revizie am intrebat-o daca pretul era numai pentru manopera ! Mi s-a parut foarte mic, undeva la 5-6 mil in care era inclus si un scut metalic de motor pe care si-l achizitonase cu ocazia reviziei. Asta la service-ul din Jilava, iesirea spre Giurgiu. Si ca sa fiu on: daca ii place acel Hyundai zi-i sa si-l ia. Aspecte de genul 109 cp se simt 80 sunt aiureli dupa parerea mea. Inteleg ca e vorba de o domnisoara care vrea sa se deplaseze de acasa la serviciu, market, coafor etc si ocazional mai iese cu ea si din Bucuresti. Eu cred ca e suficient, nu toata lumea are nevoie de RS - uri. This post has been edited by clr: 29 Aug 2010, 20:17 |
--------------------
Ex Renault
Megane
2003 Cand ai încercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|
Avani |
![]()
|
Pai cam asa.
A ales... i30-ul ![]() Saptamana asta lanseaza comanda. Nu a facut-o pana acum pt ca pe langa bugetul de achizitie masina, mai are nevoie de inca un buget (casco & stuff) care vine la sf lunii. Decizia fiind luata, scopul threadului a fost rezolvat ![]() Numa' bine This post has been edited by Avani: 30 Aug 2010, 08:52 |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
SorinCT |
![]()
|
Asteptam poze cu masina si don'soara la volan
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sport Tourer
2012 Privilege 1.5 dCI
|
Avani |
![]()
|
S-a ridicat si masina... un i30 gri - inschis
![]() Pret final cu rable incluse cca 11 k. Masina e super corecta la banii astia. Chiar daca s-a depasit putin bugetul, colega zice ca merita. Momentan nu e foarte entuziasmata ca era obisnuita cu loganul pe care a facut scoala, tot benzina. I30-ul nu pleaca cand ridici piciorul de pe ambreiaj... asa cum facea loganelul. ![]() Ii cam moare motorul.. .dar in max 1 saptamana se invata ea cum e cu jocul de glezne. Poate o sa urc si niste poze... doar cu masina ![]() |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
cine crezi ca vrea sa vada poze cu masina??? colega e de baza...
acum serios... sa invete sa nu tina piciorul pe ambreiaj ca ii trebuie unu nou dupa 10000 km..... mai ales intre I si II cand de obicei la scoala nu esti invatat sa debreiezi detot.. |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th April 2025 - 20:29 |