[VAND] Renault clio 2004 1.4 8V benzina, are 32500 Km
![]() ![]() ![]() |
[VAND] Renault clio 2004 1.4 8V benzina, are 32500 Km
1Evil |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 100 Joined: 11 May 10 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio
2004
|
|||
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
Ce s-a intamplat cu freonul din fabrica?
|
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
raresh3r |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 411 Joined: 21 January 07 From: Galati ![]() |
distributie schimbata?
|
--------------------
Nissan Leaf 2019/
Skoda Octavia III 2015
2.0 DSG Tac'su Samuelei
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
QUOTE(liviu2004 @ 18 Aug 2010, 20:13) instalatia de ac/climatizare trebuie verificata o data la 4 ani. o verificare a acesteia presupune golirea instalatiei de agent refrigorant (freon) si introducerea altuia "proaspat". bineinteles ca la noi se poarta doar completare din cauza ca ori te fura serviceul care il face, ori este de vina doar stilul traditional in care ne intretinem noi masinile si pe urma salivam la cele aduse din tarile cu apa calda... |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
1Evil |
![]()
|
liviu2004 a raspuns slider2 in locul meu, freonul se schimba la o anumita perioada.
raresh3r distributia a fost schimbata . Si pentru samsarul samir: la 10000 ron iti poti cumpara o caruta sa o vinzi in targ ![]() This post has been edited by 1Evil: 18 Aug 2010, 21:17 |
--------------------
Renault
Clio
2004
|
|
mumus |
![]()
|
familist :) Group: Members Posts: 668 Joined: 13 July 10 From: Brasov ![]() |
din ce oras esti ? sunt din bv si as vrea sa vad masina.
Nu inteleg in schimb de ce ai schimbat gumele asa devreme... MA intereseaza masina 100 la 100 daca poti dovedi prin cartea service kilometrii. poti sa imi zici prin pm si defectele masinii?? pune te rog poze si cu interiorul..si cu ce e sub capota si scrie si ce ai schimbat pe la ea. accidente ceva? This post has been edited by mumus: 18 Aug 2010, 21:38 |
--------------------
Seat
Toledo
2014 No more renault
|
|
1Evil |
![]()
|
Nu pot trimite PM deci raspund aici:
Sunt din Bucuresti, mai exact langa Bucuresti....posibil sa trec cu ea prin Bv.....posibil Gumele au fost schimbate, de ce? pai dupa 6 ani cauciucul crezi ca mai este cum era de nou? cauciucul imbatraneste, astfel scade securitatea in mers. Am si carte service, cat a fost in garantie, si pot dovedi ca astia sunt kilometrii ei reali. A avut un singur eveniment rutier, margand in marsalier a fost atinsa in partea din spate dreapta, intr-un stalpisor, insa a fost reparata corespunzator, fara chit (in ziua de azi gasesti cam greu masini nezgariate...nelovite) Poze cu interiorul voi pune poimaine, eu sunt sofer si dau cam rar pe acasa ![]() Ce am schimbat la ea am precizat mai sus....am uitat sa adaug: stergatoare noi, becuri far noi Philips, 4 boxe MTX... This post has been edited by 1Evil: 18 Aug 2010, 22:01 |
--------------------
Renault
Clio
2004
|
|
jgeorge |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 6 December 06 ![]() |
Buna treaba cu samiru'
![]() Ce dotari are masinuta? Nu ma pricep la renault , iar alizee nu-mi indica nimic (in afara de racoare). Astept o detaliere a dotarilor: airbag-uri , ABS etc. Multumesc This post has been edited by jgeorge: 18 Aug 2010, 22:53 |
--------------------
Dacia
1310
1982 / Berlina
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 02:49 |