Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

7 Pages « < 2 3 4 5 6 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Moderare agresiva la "Jurnal de bord", -= split de la un jurnal =-

ady77
post 19 Aug 2010, 09:16
Post #91

راحتزیل یو

Group: Members
From: near Bacau

QUOTE(Liviu @ 18 Aug 2010, 19:28)
Eu simt ca ma ia cu crize de nervi cand vad niste scursuri umane cum isi bat joc de topicul cuiva, indiferent de motiv. Bunul simt si civilizatia nu este ceva care sa caracterizeze poporul roman si asta se vede CLAR aici, pe forumul DaciaClub.
*

QUOTE(calinutzzz @ 19 Aug 2010, 10:00)
o sectiune care face cinste si una care nu face si in care scriu toti retardatii mintali.
*

Continuati, va rog, continuati, sunt sigur ca puteti mai mult. Mai gasiti ceva complimente pentru membrii daciaclub. Nu uitati sa luati stickere cu daciaclub sa identifice lumea in trafic "scursurile umane" si "retardatii mintali".

This post has been edited by ady77: 19 Aug 2010, 09:20

--------------------
________________ ________________ _________________
The problem with this world is that the intelligent are full of doubts, while stupid ones are full of confidence.

ecnedifnocfollufsisoM
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Lostboy
post 19 Aug 2010, 09:18
Post #92

Finding my way!

Bănuiesc că toți cei care l-au ”atacat” mai mult sau mai puțin pe Romeo pe topicul lui sunt în categoria scursuri?!

--------------------
. . .
+
calinutzzz
post 19 Aug 2010, 09:19
Post #93

Kämpe

From: Cluj-Napoca/Timisoara

QUOTE(IRONICK @ 19 Aug 2010, 09:11)
Mie imi plac la nebunie astia care apar din neant, fara nici o contributie sau orice altceva care sa ajute forumul, care se apuca sa isi dea cu parerea intr-un topic in care nu au nici o legatura.
*

Eu as zice sa nu te mai lauzi cu contributia adusa de tine ca lauda de sine nu miroase a bine ! Vrei sa postez aici niste "contributii" aduse de tine forumului?

--------------------
vw golf 4 TeDeI 2003 - XXX
+
Liviu
post 19 Aug 2010, 09:19
Post #94

expat naiv

Group: Banned
From: Peste gard

Cum sunt unii dezamagiti de mine, asa pot spune ca sunt si eu dezamagiti de ei.
Am facut si bune si rele de-a lungul timpului si nu imi este rusine de absolut nimic. Orice actiune a mea a fost generata de ceva anume. Cat de "isteric", sau "dictator" sau subiectiv sau chiar "scursura umana" am fost, ii las pe altii sa aprecieze acest lucru si le respect opinia. Sa stiti ca o sa dorm la fel de bine sau de rau noaptea indiferent de opinia voastra. Eu am o anume logica ce imi dicteaza actiunile, logica pe care nu am pretentia sa mi-o inteleaga cineva. Cand am facut ceva am incercat sa explic de ce am facut-o, indiferent daca ceilalti au vazut asta ca pe un lucru OK sau nu. Mereu vor fi tabere cu pareri antagonice si niciodata cineva nu va putea face ceva care sa multumeasca pe toata lumea.

Acestea fiind spuse, mai completez ceva si gata, ma retrag de pe topicul asta:

1. Argon, NU m-ai dezamagit. Ai reactionat exact asa cum credeam ca o vei face. Deja reactionezi conform "profilului psihologic" pe care il ai.
2. Driverx, nu neg ce spui tu ... o sa ma retrag de la moderare ramanand doar un user... dar te intreb eu pe tine: pe cine punem in loc (nu in locul meu, ci peste tot unde se vede ca e lipsa de moderatori)? Pe romeodr? pe altul ca Argon?
3. celorlalti care ati intervenit pe acest topic de azi-dimineata: "Va multumesc" pentru ca nu ati poluat si acest topic cu discutii paralel

P.S.: Am reeditat caci scrisesem ca ma retrag de pe "forumul" asta, pe cand vroiam sa zic "topicul". Cei care ati zambit pe sub mustata citind mesajul original, nu aveti norocul asta. Am mai corectat si niste litere aiurea puse din viteza scrierii.

This post has been edited by Liviu: 19 Aug 2010, 09:28

--------------------
. . .
-= age is just a number =-
+
ady77
post 19 Aug 2010, 09:22
Post #95

راحتزیل یو

From: near Bacau

Si dadusem drumul la muzica tongue.gif radmasa.gif

--------------------
________________ ________________ _________________
The problem with this world is that the intelligent are full of doubts, while stupid ones are full of confidence.

ecnedifnocfollufsisoM
+
para06
post 19 Aug 2010, 09:28
Post #96

Membru autentic

From: CONSTANTA

Scurt si la obiect

Topicurile alea doua faceau totu " frumos "

--------------------
DACIA SOLENZA 2003 - CT92PAR
+
PaulT
post 19 Aug 2010, 09:31
Post #97

Membru autentic

From: Bucuresti

QUOTE(driverx @ 19 Aug 2010, 09:49)
.......Si pot spune ca in urma cu ceva vreme..Liviu era un MODERATOR, unul excelent as putea spune.....
*

Exact acesta este motivul pentru care si eu am fost (si inca sunt) extrem de surprins de ce am citit ieri...

--------------------
Dacia/Mitsubishi Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic 2006 Laureate/1973/2008 - B-00-xxx
+
driverx
post 19 Aug 2010, 09:33
Post #98

--- Membru cu ralanti ---

QUOTE(Liviu @ 19 Aug 2010, 09:19)
....
2. Driverx, nu neg ce spui tu ... o sa a retrag de la moderare ramanand doar un user... dar te intreb eu pe tine: pe cine punem in loc (nu nuami in locul meu ci peste tot unde se vede ca e lipsa de moderatori)? Pe romeodr? pe altul ca Argon?
....
*

Am spus dezamagit pentru ca Liviu de acum 4-5 ani NU ar fi spus/reactionat asa cum ai facut-o tu acuma.

Nu stiu ce cauta Argon moderator. Ca sa fiu sincer. Cum dracu sa il ia cineva in serios cand el face pe clovnul cu rablele lui?

Si eu ca moderator obosisem cu Bursa, ma termina ca sa fie asa cum cerea regulamentul si cum vroiam, asa ca am cerut sa imi fie retrase drepturile de moderare. N-am fost nici eu moderator iubit smile.gif dar m-am retras cand am constatat ca e prea mult pentru mine. La cum te comporti in ultima vreme, cred ca e prea mult si pentru tine. smile.gif

This post has been edited by driverx: 19 Aug 2010, 09:34

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
+
Andy_ACS
post 19 Aug 2010, 09:35
Post #99

Yes, I'm not!

From: Craiova

Dupa atatea lucruri bune si atatea persoane pe care le-a ajutat Liviu nu ii puteti trece cu vederea o mica greseala? Prea ne repezim sa judecam, cine stie ce zi grea o fi avut ieri, ce probleme, nu vi s-a intamplat niciodata?
Prea au evoluat lucrurile ca o avalanse - s-au sters jurnale de bord, s-au retras oameni, si-au dat demisia moderatori, etc.
Daca la fiecare contestatar si fiecare problema am renunta am fi o multime de lasi.

Bafta!

--------------------
- - -
"Be the change you want to see in the world"
+
Lostboy
post 19 Aug 2010, 09:36
Post #100

Finding my way!

QUOTE(ady77 @ 19 Aug 2010, 10:22)
Si dadusem drumul la muzica tongue.gif  radmasa.gif
*

Încă un motiv de sărbătoare să lași soția în maternitate și să vii la Rânca.

--------------------
. . .
+
Liviu
post 19 Aug 2010, 09:39
Post #101

expat naiv

Group: Banned
From: Peste gard

Lostoboy, amice, tu ti-o cauti cu lumanarea. Ce mama dracu' te bagi in topic cu off-topicul asta opulent? Ai warn momentan, la prima abatere stai pe tusa.

P.S.: uite ASA sunteti multi .. nu mai dau nume ca nu conteaza. Nu sunteti in stare sa respectati un topic non-cafenea. Pentru unii, tot forumul este o cafenea. Dar respectivii vorbesc de verticalitate, de corectitudine, de moderare impartiala ...

--------------------
. . .
-= age is just a number =-
+
M.C.
post 19 Aug 2010, 09:46
Post #102

Membru autentic

From: Ploiesti ,din cind in cind.

Cred ca s-a depasit deja o limita a bunului simt cu ,,scursurile umane"!
Nimeni nu-si poate permite sa catalogheze asa niste persoane,si mai ales virtual!
@ Liviu,te-ai gindit vreodata ca poate acesti oameni refuleaza aici,pe acest forum datorita luptei zilnice cu viata,cu greutatile?
Multe din topicele astea descreteau fruntile noastre. ( vezi romeo si argon )
Iar daca unele erau puse aiurea,nu era mai bine sa fie schimbate in locul in care trebuiau puse,fara a face atita tam-tam?
Tot ce pot sa spun este ca acum ceva ani in urma,forumul dacia era mult mai vesel!
Dom' Marty,iti mai aduci aminte de asarban? icon_mrgreen.gif
Pe aici lumea mai cauta si un pic de destindere,pe linga sfaturi tehnice!
O fi totul din cauza ca ne-am pierdut simtul umorului?

--------------------
Renault Megane II Sedan Influence 1,6 16 V ,2005
Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
+
marksman
post 19 Aug 2010, 09:48
Post #103

Post mortem nihil est

From: sat

Grea vara asta, cu temperaturi peste 35 de grade, se intampla lucruri neplacute. Ar trebui sa beti unii dintre voi ceva mai multa apa, dar nu dupa caine.

Ce-ati avut cu topicu' lu' dom' profesor? E drept, nu era o sursa de cultura si de inspiratie, dar macar servea de exemplu negativ. De la modul de scriere a' lu' dom' profesor si pana la replicile majoritatii celor care au scris acolo, topicul este un exemplu de "asa nu". Ce mi-a placut in acel topic a fost faptul ca dom' profesor a pus poze cu toate locurile pe care le-a vizitat... inclusiv buda hotelului radmasa.gif

A, ca romeo isi lauda peste masura masina, e partea a 2-a dar tot asa facea si argon. I-a dat careva in cap lui argon pentru asta? Nu, l-am luat toti la misto(mi-a placut poza lui Andy_ACS, cu capacul de wc "marca daewoo"), si daca argon si-a dorit circ si audienta, a avut parte de ele. Na, asa si cu romeo. Da' noah, probabil ca unii isi revarsa frustrarile acumulate in alta parte aici pe forum. Daca e asa, e cazul sa renunte la moderare.

--------------------
Opel / Mazda Crossland X / CX-30 2019 / 2020
Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
+
adip
post 19 Aug 2010, 09:48
Post #104

Banned

From: Melbourne, Victoria

Atata scandal pentru nimic, mi se pare ca se consuma cam multe resurse pentru un jurnal de bord, bun sau rau cum o fi (fost). Oare chiar merita?

--------------------
* * *
What you live with you learn.
What you learn you practice.
What you practice you become.
What you become has consequences .
+
YRX
post 19 Aug 2010, 09:49
Post #105

Membru autentic

Daca ai lovit in core-ul DC, recte cafeneaua si jurnalul, ti-ai atras o gramada de contestatari.
Mie mi se pare ca de la un timp incoace forumul asta traieste prin cafenea si jurnal, majoritatea userilor noi pe acolo isi fac veacul. Eu nu inteleg de ce naibii sa iti faci cont pe DaciaClub dora pentru a flecari de la politica, fotbal, la vreme sau probleme medicale (aia cu apa in urechi e de mare angajament), exista forumuri dedicate. N-am prea mai vazut useri noi activi pe ariile tehnice (cel putin la Logan) si de altfel nivelul tehnic a scazut mult.

--------------------
Dacia Logan 2005 Ambition 1.6 MPI
+
Andy_ACS
post 19 Aug 2010, 09:52
Post #106

Yes, I'm not!

Nu mai tot bateti tam-tam pe chestia aia. Si el stie ca a gresit, insa a dat dovada de corectitudine ca nu a editat repede si lasat postul exact asa cum l-a scris la cald.
Daca va face sa va simtiti bine, imi asum eu titulatura asta, deci se referea numai la mine si la nimeni altcineva.
La noi e ca la OTV, nu mai aparuse nimic "senzational" de comentat si inventam subiecte.
Liviu sa isi dea warn pentru jignire daca va face sa va simtiti mai bine. Adica aceeasi masura care s-ar lua in cazul oricarui user.
Argon sa isi puna topicul la loc, ca avem inca multe de discutat.
Romeo sa fie intrebat daca doreste ajutor la moderare si sa fie ajutat daca are nevoie.
Toti ceilalti sa ne vedem de treaba in continuare si sa nu uitam ca oricine greseste.

Bafta!

--------------------
- - -
+
IRONICK
post 19 Aug 2010, 09:54
Post #107

-

From: Romania

QUOTE(Andy_ACS @ 19 Aug 2010, 10:52)
Argon sa isi puna topicul la loc, ca avem inca multe de discutat
Serios, mai bine ramane asa. Prefer sa vad pozele lui romeo, decat limuzinele lu' argon.

--------------------
CUGIR Albalux 11 1982 - B-11-LUX
+
YRX
post 19 Aug 2010, 09:57
Post #108

Membru autentic

QUOTE(Andy_ACS @ 19 Aug 2010, 10:52)
Argon sa isi puna topicul la loc, ca avem inca multe de discutat.
Bafta!
*

Ce dracu' mai aveti de discutat????? Se facusera 300 de pagini.... wacko.gif

--------------------
Dacia Logan 2005 Ambition 1.6 MPI
+
marksman
post 19 Aug 2010, 09:58
Post #109

Post mortem nihil est

@YRX: cum ce? a doua limuzina, normal radmasa.gif

--------------------
+
IRONICK
post 19 Aug 2010, 09:58
Post #110

-

QUOTE(YRX @ 19 Aug 2010, 10:49)
N-am prea mai vazut useri noi activi pe ariile tehnice (cel putin la Logan) si de altfel nivelul tehnic a scazut mult
Cum bre, au aparut la Duster sa se discute lucruri noi. Se pierde garantia daca montez alarma sau casetofon, .... ? Ce jante sunt mai frumoase?

This post has been edited by IRONICK: 19 Aug 2010, 10:01

--------------------
+
Merced
post 19 Aug 2010, 10:07
Post #111

No fear. No limit. No equal.

@Liviu: Fara suparare, noi nu prea am avut tangente anii de cand activez si eu aici, poate decat rar, vreau sa cred ca in 99.9% din cazuri am o limita care nu depaseste bunul simt, dar unele topicuri cer comportament de Cafenea. Adica vine unu' si pune poze cu bideul pe un Jurnal de Bord, loc din care apropo, a fost mutat acel topic in care oricum activeaza mai mult "scursuri", "scursuri" care si-ar fi facut singure ordine, si e ok din punctul tau de vedere? Ce trebuia sa-l intrebe lumea, ce rulaj avea bideul? Si nu e prima oara cand dispare acel topic.

@IRONICK: Cine decide cand a contribuit cineva suficient de mult ca sa poata sa-si spuna o parere aici?

--------------------
Ford Ka 2012 1.2 benzina 69 cai Titanium
it's a kind of peace.
+
calinutzzz
post 19 Aug 2010, 10:08
Post #112

Kämpe

Dar ce ai vrea sa discute? Debug pe protocolul de LIN(ca de CAN nu se pune problema la DACIA) la ECU? Fiabilitatea injectoarelor delphi si calibrarea lor?

--------------------
+
R19/16v
post 19 Aug 2010, 10:10
Post #113

Oldschool Member

Group: Moderatori
From: Ploiesti

Caline, nu stiu daca ai observat, dar atat daciaclub cat si reno sunt forumuri auto.

--------------------
DS 5H VRSCA Screamin' eagle
Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back!
+
klaus
post 19 Aug 2010, 10:10
Post #114

步步

Group: Moderatori

Mai degraba ar putea fi discutate variatiile parametrilor Poisson de risc cu aceeasi probabilitate din portofoliul de asigurari, na.

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
einstein1984
post 19 Aug 2010, 10:13
Post #115

fan Dacia

QUOTE(Liviu @ 19 Aug 2010, 10:39)
Lostoboy, amice, tu ti-o cauti cu lumanarea. Ce mama dracu' te bagi in topic cu off-topicul asta opulent? Ai warn momentan, la prima abatere stai pe tusa.

P.S.: uite ASA sunteti multi .. nu mai dau nume ca nu conteaza. Nu sunteti in stare sa respectati un topic non-cafenea. Pentru unii, tot forumul este o cafenea. Dar respectivii vorbesc de verticalitate, de corectitudine, de moderare impartiala ...
*

Pai deh, ca membri care fac panarama acolo si aici sunt aia care nu au nici in clin nici in maneca cu vreo arie tehnica. Nu zic ca o mai ia oricine in balarii, dar nu trebuie sa uiti unde e drumul.
calinutzzz, da , uite eu as vrea sa am cu cine discuta protocolul manchester inversat. Dar cu argon nu merge.

--------------------
daca nu ai o toyota 4X4,ai gresit masina - negru pe alb
+
Andy_ACS
post 19 Aug 2010, 10:20
Post #116

Yes, I'm not!

Parerea mea este ca DaciaClub nu (mai) este numai un forum strict tehnic. Deja e o comunitate complexa, cu problemele ei, multi useri nu mai au nicio legatura cu marca Dacia, trecand la alte masini, insa au ramas activi pe forum.
A cere userilor sa posteze strict tehnic mi se pare o greseala. Tocmai de asta sunt sectiuni diferite, ca fiecare sa posteze unde se pricepe si unde ii face placere.

Bafta!

--------------------
- - -
+
marksman
post 19 Aug 2010, 10:21
Post #117

Post mortem nihil est

QUOTE(calinutzzz @ 19 Aug 2010, 10:08)
Dar ce ai vrea sa discute? Debug pe protocolul de LIN(ca de CAN nu se pune problema la DACIA) la ECU? Fiabilitatea injectoarelor delphi si calibrarea lor?
*

biggrin.gif Continental, nu?

--------------------
+
einstein1984
post 19 Aug 2010, 10:23
Post #118

fan Dacia

QUOTE(Andy_ACS @ 19 Aug 2010, 11:20)

A cere userilor sa posteze strict tehnic mi se pare o greseala. Tocmai de asta sunt sectiuni diferite, ca fiecare sa posteze unde se pricepe si unde ii face placere.

Bafta!
*

Cine a cerut asta? Dar daca nu au treaba cu masinile, de ce nu se duc pe piua sau pe daciaclub.ro? Ca aici e audienta mai mare si are cine sa-i aplaude?

--------------------
daca nu ai o toyota 4X4,ai gresit masina - negru pe alb
+
calinutzzz
post 19 Aug 2010, 10:27
Post #119

Kämpe

QUOTE(marksman @ 19 Aug 2010, 10:21)
biggrin.gif Continental, nu?
*

Ex Conti... dar m-ai prins oricum smile.gif

--------------------
+
IRONICK
post 19 Aug 2010, 10:28
Post #120

-

QUOTE(Merced @ 19 Aug 2010, 11:07)
@IRONICK: Cine decide cand a contribuit cineva suficient de mult ca sa poata sa-si spuna o parere aici?
*
Adica alea 95% din posturile lui scrise pe acest topic sunt mai mult decat ok?

--------------------
+
7 Pages « < 2 3 4 5 6 > » 
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 27th April 2025 - 13:43
Dacia