Troznit in portiera, trozneste ceva la limitator
![]() ![]() ![]() |
Troznit in portiera, trozneste ceva la limitator
tatelu |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 65 Joined: 6 April 08 From: Campulung Muscel ![]() |
|
||
--------------------
renault
clio
- AG 00 XXX
2006 symbol Sa auzim de bine!
|
|||
cmandrei |
![]()
|
![]() NEWSMAN Group: Moderatori Posts: 10.439 Joined: 9 March 05 From: Bucuresti/Targu Mures ![]() |
Poate te ajuta asta ... http://www.reno.ro/Cum-Se-Desface-Fata-De-...003-t41106.html ...
|
--------------------
ex. Renault
Clio Symbol
- RO
2001 Dynamique (1.4 8V 75 cp K7J-A7) 33.722 km - 12.2004
178.691 km - 03.2013 Andrei |
|
tatelu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 65 Joined: 6 April 08 From: Campulung Muscel ![]() |
Multam pentru poze,trebuie sa astept sa se mai incalzeasca putin afara pentru a se inmuia putin masticul ala,altfel e vai de mama.E CA BETONUL SI RISC SA RUP DIN CAPSELE ALEA.Dar nu ai auzit pana acum sa cedeze mecanismul ala de la limitator ?Se zice ca are niste role si se intampla sa se rupa una din ele si sa nu mai calce perfect pe tija aia care permite portierei sa se deschida in 2 trepte.Oricum multam o sa incerc sa ajung acolo sa vad ce s-a intamplat.
|
--------------------
renault
clio
- AG 00 XXX
2006 symbol Sa auzim de bine!
|
|
danielpopescu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 15 June 09 ![]() |
ai desfacut fata usii?
ce ai gasit la role? |
--------------------
reno
symbol
2007
|
|
A9theR |
![]()
|
A9theR Group: Members Posts: 66 Joined: 11 March 10 From: iasi ![]() |
poate pui si niste poze sau macar sa explici ce ai gasit pe acolo si ce ai facut sa rezolvi problema..
si eu aud un trosnit cand deschid portiera , mai rar intradevar la 20-30 de deschideri odata .. dar daca e ceva simplu de facut poate ma bag cand am ceva timp liber.. |
--------------------
Renault
Kadjar
2016 Drumuri bune, rezervoare pline!
|
|
radunre |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.573 Joined: 1 October 07 From: Tg Mures ![]() |
Si eu am acel pocnet la limitatorul portierei, suna de 1-2 ori in functie de deschiderea usii. Sunt convins ca este uzura, sistemul lucrand cu un arc f. puternic ma indoiesc de posibilitatea reparatiei. Ar fii interesant de aflat compatibilitatea cu cele de Logan/Solenza sau alte Dacii.
Portiera pasagerului sau oricare de pe spate, mult mai putin utilizate, nu au aceasta problema. |
--------------------
Clio III K9K772
/ Clio III K9K772
- MS
2009 Daca muncesti ca sa traiesti, de ce te omori muncind ?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th August 2025 - 19:17 |