scurgere ulei pe la conducta de lichid racire
![]() ![]() ![]() |
scurgere ulei pe la conducta de lichid racire
HHF |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 137 Joined: 4 May 04 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
1999
|
|||
lupo_1.7sdi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 22 August 09 From: BRASOV ![]() |
Normal pe acolo ar trebui sa curga antigel nu ulei (vezi atasamente). Daca este ulei probabil se scurge din alta parte.
Si la mine curge antigel pe acolo (sigur este antigel pt. ca scade din vasul de expansiune, la tine nu scade nivelul?), de vina cred ca este garnitura care este marcata cu 3 la tine in desen. Acum studiez problema sa vad daca nu gasesc un cod pt. garnitura pt. ca nu prea vreau sa dau peste 200 RON pe toata teava numai pt o garnitura. 20 Aug 2010, 13:22: Aici sunt codurile This post has been edited by lupo_1.7sdi: 20 Aug 2010, 12:22 Attached thumbnail(s) garnitura.jpg ( Size: 61.7k ) Number of downloads: 150 obturator.jpg ( Size: 62.53k ) Number of downloads: 137 teava.jpg ( Size: 67.57k ) Number of downloads: 127 Attached File(s) ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane 1 Classic, 1.6 benzina, 8 valve
1998
|
|
HHF |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 137 Joined: 4 May 04 ![]() |
nu stiu de unde din alta parte ar putea fi uleiul. am curatat bine zona de sub conducta si voi observa in cateva zile daca se mai scurge.
|
--------------------
Renault
Megane
1999
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th August 2025 - 09:04 |