Pacanit la plecarea de pe loc cu spatele, insotit de un saltat usor al motorului
![]() ![]() ![]() |
Pacanit la plecarea de pe loc cu spatele, insotit de un saltat usor al motorului
FDR |
![]()
|
||
![]() Membru Authentique Group: Members Posts: 647 Joined: 28 June 07 From: BV ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna III
2011 2.0dci
- BV 24 ___
|
|||
b_gabi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 566 Joined: 28 October 06 ![]() |
Salutare.....si eu ma confrunt cu aceleasi simptome. Intuiesc ca ar fi ambreiajul intrucat am schimbat si bieleta anticuplu inferioara si cea superioara. In vara/toamna asta odata cu distributia o sa ma uit si la ambreiaj. Numai bine!
|
--------------------
renault
laguna 2
2001 Privilege 1,8 I 16V
- AG 70 BUB
|
|
FDR |
![]()
|
![]() Membru Authentique Group: Members Posts: 647 Joined: 28 June 07 From: BV ![]() |
eu am schimbat ambreiajul. Pocnetul e diferit si aparea si la plecarea de pe loc cu tr 1 nu doar la mersul cu spatele.
|
--------------------
Renault
Laguna III
2011 2.0dci
- BV 24 ___
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
Bucsile de la Berceau(Jugul care este sub masina)?
Arata ca in pozele atasate. NB! |
--------------------
.
.
.
- . RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
jordi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.185 Joined: 25 March 10 From: Ploiesti ![]() |
care se pare ca nu se schimba decat cu totul .....????????? la un pret super.... de numai 3.500 lei.??????????
|
--------------------
ex. Renault
LAGUNA II 1,9 dci, 120hp
2004 Expression
- PH-XX-XXX
|
|
FDR |
![]()
|
se mai gaseste si pe la 2200
deocamdata am schimbat bieleta anticuplu.... era praf, pacanit nu mai am. trebuie doar sa ma uit sub capota sa vad daca mai sare motorul. |
--------------------
Renault
Laguna III
2011 2.0dci
- BV 24 ___
|
|
ford gt 500 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 145 Joined: 8 March 10 From: Iași ![]() |
Daca se ridica motorul si se mai aude si pacanit atunci e de la tamponul hidroelastic : cel pe care sta motorul pe sasiu, care se afla in partea stanga , cum stai in fata masinii si te uiti la motor.
DE obicei asa se verifica daca ete bun acel tampon: tragi frana de mana si cuplezi mersul inapoi, iar daca se ridica motorul at tamponul este distrus. Drumuri bune!!! This post has been edited by ford gt 500: 29 Jun 2011, 20:06 |
--------------------
renault
laguna2
2002 Renault Laguna II Grandtour Initiale Paris 2002 , 2.2dci 110KW,
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 22:06 |