Intamplari din trafic
![]() ![]() ![]() |
Intamplari din trafic
MuciX |
![]()
|
||
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|||
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.682 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
La varianta asta chiar nu m-am gandit
![]() |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Faza e ca ala se pija langa alta masina aflta mai in fata. Deci e un pic ciudat... si eu aveam dubii daca e masina lui aia de o ia inapoi
![]() Care te duci sa te pisi la masina prietenului din fata stiind ca ai si camera la bord? Sau poate nu se pisa?.... ![]() |
--------------------
**
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
|
--------------------
-
-
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
mircea_aq |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.168 Joined: 13 October 06 ![]() |
Sarbatori fericite:
http://www.hotnews.ro/stiri-ultima_ora-214...-traficului.htm Ia sa vezi cum se restrictioneaza traficul pe o banda si incepe o lucrare. Vine Craciunul, se face coada pana la paralela 45. Doi muncitori se plimba cu niste fiare in mana, cinci stau pe margine si rad de prostii care stau in coloana. Trece Craciunul, vine Anul Nou si lucrarea nu mai progreseaza, ca trebuie sa luam mw*e si de Sf Vasile. |
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
From Russia…
|
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
Thaddaus |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 283 Joined: 23 November 14 ![]() |
Accident Sibiu (azi am vazut ca este si un topic Accidente, am postat filmuletul acolo, rog sa fie stearsa aceasta postare.)
This post has been edited by Thaddaus: 19 Dec 2016, 07:38 |
--------------------
-
-
-
- - The coolest car in the world is the one in your possession.
Renault Captur 0.9TCE Cupra Formentor 2.0/190 |
|
MuciX |
![]()
|
Creca nici vara nu am prins atat de liber intr-o luni.
|
--------------------
-
-
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.023 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
O ora jumate mai târziu, era ca la balamuc.
|
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
luck33ro |
![]()
|
Cred ca in orice zi la ora 7 e lejer ... Cati incep serviciul asa devreme?
|
--------------------
**
|
|
MuciX |
![]()
|
Va dati seama ca in fiecare zi fac drumul ala la aceeasi ora, nu?
In mod normal stateam la coada in zona aia, la aceeasi ora. Bucuria nu a dus mult, pentru ca a trebuit sa ma intorc acasa seara. Drumul pe care l-am facut in 25 minute la dus a durat o ora si inca am fost norocos, s-a intamplat sa fac si 2 ore. ![]() P.S. programul meu de lucru incepe la 9, dar plec pe la 6 juma de acasa, sa ajung la sala. Daca plec la 8 de acasa fac mai bine de o ora. Later: This post has been edited by MuciX: 28 Feb 2017, 10:59 |
--------------------
-
-
|
|
luck33ro |
![]()
|
Rakieta...
|
--------------------
**
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.180 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Era baiatul patronului magazinelor Jumbo, conducea un Porsche la 24 de ani.
A luat si pe altii cu el. |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
MuciX |
![]()
|
Dap, in masina stationata erau o tanti si copilul ei. Creca nici n-au stimtit-o.
|
--------------------
-
-
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Da' ala avea napalm in portbagaj?!
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.023 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
O fi fost benzina de la masina oprita.
Pe de alta parte, am observat si eu ca pe autostrazile din Grecia spatiile pentru toalete sunt destul de aproape de banda de trafic. Adica nu iei dreapta mult de pe autostrada, ca sa intri pe o bretea si apoi in spatiul dedicat ca si cum ai intra la benzinarie. Toaleta e doar un pic mai in dreapta. |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
MuciX |
![]()
|
|
--------------------
-
-
|
|
aqua |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.250 Joined: 24 February 05 From: Bucuresti ![]() |
stai sa-i vezi un pic mai sus, la intersectia cheile turzii cu oltenitei, acolo cred ca nu e saptamana sa nu se pocneasca unii
|
--------------------
ex. megane dci,
ex. Sportage GDI
2017 Sportage 2020 AWD T-GDI
|
|
MuciX |
![]()
|
|
--------------------
-
-
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
BMW de Vaxlui urmarit de Kermit
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
MuciX |
![]()
|
Camera aia e montata in dreptul oglinzii. De la nivelul soferului nu se mai vedea pustiul, am crezut ca a intrat sub masina.
![]() |
--------------------
-
-
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
|
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
Thaddaus |
![]()
|
Aproape poc.Fara sunet, discutie personala, urmata de injuraturi. This post has been edited by Thaddaus: 26 Jun 2017, 07:33 |
--------------------
-
-
-
|
Thaddaus |
![]()
|
Se "strica" si Clujul. Nu sunt eu la volan.
This post has been edited by Thaddaus: 16 Aug 2017, 07:05 |
--------------------
-
-
-
|
MuciX |
![]()
|
|
--------------------
-
-
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.676 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
balauru_327 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 710 Joined: 27 February 09 ![]() |
https://www.youtube.com/watch?v=bg-GYgml5KU
Un inconstient care era sa ne bage in șanț. This post has been edited by balauru_327: 6 Sep 2017, 08:11 |
--------------------
dacia
supernova
2001 1.4mpi/rapsodie
- b-83-dip
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Intr-o situatie de genul asta am fost si eu si trebuie sa recunosc ca aveam ceva viteza, insa mi-am dat seama ca nu are timp, asa ca am pus avarii si franat maxim. A trecut la un metru prin fata mea, eu fiind oprit iar el facand plecaciuni si imi multumea ca am oprit. Nu avea cum sa se replieze pentru ca incerca sa depaseasca un camion cu un cielo si era deja pe la mijlocul camionului.
Daca eram capos.. nu incetineam...dadeam flashuri si ne pupam. On a side note.. pasagerii din masina mea initial nu au inteles de ce franez asa brutal pana cand l-au vazut pe nenea cum a tras de volan ca sa se replieze. This post has been edited by rtBK: 7 Sep 2017, 12:44 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Lex Luthor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.112 Joined: 25 April 05 ![]() |
WTF? Asemenea babuini n-ar trebui sa umble liberi pe strazi!
Șofer bătut și lăsat inconștient pe asfalt, după o șicanare în trafic, la Orăștie |
--------------------
----
----
---- ---
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Nu uitati ca sunteti la clipuri video, deci 'intamplarile din trafic' puse aici trebuie sa fie tot clipuri video. Daca nu aveti clipuri, postati pozele si articolele la Cafenea, nu aici.
Cine posteaza linkuri, poze sau povesti aici va fi sanctionat pentru off-topic! |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 12:14 |