Caseta servodirectie
![]() ![]() ![]() |
Caseta servodirectie
john reno |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 411 Joined: 30 December 09 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
renault19
hatchback
- PH10ZME
1993
|
|||
AlexanderCarstoc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.281 Joined: 22 September 08 From: B u c u r e s t i ![]() |
Fara suparare, dar cel mai bine iti faci un topic general in care pui toate intrebarile. Este mai bine si pentru noi si pentru tine. Tu tii mai usor socoteala raspunsurilor, iar noi nu gasim zeci de topicuri facute pentru ceva ce s-a mai discutat sau pentru ceva care va avea un raspuns scurt.
Acum legat de problema ta, eu nu am idee. Poate raspunde altcineva. |
--------------------
>> Renault-uri
11 (1985 1.6D) 19 (1995 1.8 RT) Clio (1994 1.4)<<
Giant Escape M8
|
|
john reno |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 411 Joined: 30 December 09 From: Bucuresti ![]() |
nu am vrut sa supar pe cineva cu intrebarea,,si nici sa incapa cineva sa citeasca alte topicuri.dar daca tot s-a discutat,ma gindeam ca stie cineva ceva.imi cer scuze
|
--------------------
renault19
hatchback
- PH10ZME
1993
|
|
dj_bonssay |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 399 Joined: 5 October 07 ![]() |
Nu e nici un reglaj, din cate stiu eu. Vezi sa nu se fi desfacut din juruburile ei (2 cred ca are). Daca are joc in volan si nu e din bucsaraie logic e din caseta caz in care tre sa cumperi alta (nu te sfatuiesc nici macar sa incerci sa o reconditionezi.)
|
--------------------
Renault
19
1993, Hatchback
|
|
vepman_ro |
![]()
|
![]() VEPman Group: Members Posts: 1.026 Joined: 25 May 07 From: Bucuresti ![]() |
caseta se poate regla, in maxim 3 pozitii in cazul in care este uzata cremaliera uniform sau va merge mai greu pe cap de cursa, adik la viraj maxim.
o caseta sh nu recomand decat de la pers de incredere sau una noua fabricata in italia , undeva pe la 5,5 - 6mil cu tot cu capete de bara. vezi ca userul renault19tse avea una aproape noua , mecanica si este de incredere. pret promotonal pt colegi de forum ![]() |
--------------------
Renault
CAPTUR 1.5DCI 90CP EDC/ R19 GTS 1721-F3N740
- IF-80-VEP
2015 Dinamique / 1988 GTS Intreaba de 3 ori inainte de a te apuca de executie ;)
|
|
super_oreste |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 23 April 10 ![]() |
mai baieti nu va auto rastigniti,,o caseta de directie cu servo e ff..simplu de reparat...a mea a stat cu apa in ia 2 ani si a ruginit zdravan,dar am pos-o [arborele cremalierei] la srung si o zecime cu cutiutl alta cu smirghel am refacut-o.....apoi am comandat la Ghezaco semeringuri dupa noua cota.si iata...5 ani de functionare ireprosabila
|
--------------------
renault 19
19
1996 f2
|
|
tomas |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 269 Joined: 4 January 09 From: RM.VALCEA ![]() |
Salut.
Ma poate lamuri si pe mine cineva cu acel cuplaj dintre coloana volanului si caseta de directie? Cineva mi-a spus ca ar fi vorba de o cruce cardanica,acum intrebarea de o am e urmatoarea: -se mai poate regla,se schimba,cat coasta,cum o pot vedea? Multumesc anticipat pt raspunsurile voastre. |
--------------------
RENAULT
19 1.8I
1995 BERLINA
|
|
john reno |
![]()
|
Salut Tomas.Crucea cardanica se schimba,din cite am vazut la mine nu ai ce regla la ea.O poti vedea sub burduful care intra in caroseria masinii deasupra casetei de directie,mai precis din caseta de directie iese un ax de 5-7cm,de el este prinsa crucea aia.Nu am idee cit costa.
|
--------------------
renault19
hatchback
- PH10ZME
1993
|
|
tomas |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 269 Joined: 4 January 09 From: RM.VALCEA ![]() |
Multumesc pt raspuns JOHN,dar mai astept niste pareri mai complete si cu ceva foto daca se poate.
|
--------------------
RENAULT
19 1.8I
1995 BERLINA
|
|
john reno |
![]()
|
Salut Tomas.cit despre raspunsuri,crucile cardanice se repara(se cromeaza unde lucreaza rulmentul)atunci trebuie schimbate si bilele,eu am lucrat cu deastea,prea multa munca mai bine alta.Daca ajung acasa in week end o sa pun si ceva poze.
|
--------------------
renault19
hatchback
- PH10ZME
1993
|
|
tomas |
![]()
|
Multumesc John,astept pozele si detalii pt ca la capitolul asta sunt in urma rau.
|
--------------------
RENAULT
19 1.8I
1995 BERLINA
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 02:11 |