Tacane ceva la roata
![]() ![]() ![]() |
Tacane ceva la roata
Vallybz |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.475 Joined: 26 October 08 From: Buzau/Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 1 Facelift, 1.6, 16v
- BZ 87 BVM
Coupe 1999 K4M-A7-00
|
|||
CosTy90 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 83 Joined: 26 November 08 ![]() |
salut , tocmai ce am schimbat si eu ferodourile care erau duse de tot adica nu mai aveau carne deloc si inainte sa le schimb nu a huruit deloc , probabil ca este de la altceva
![]() |
--------------------
Renault
Megane
1996
|
|
pasaniucionut |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 14 September 09 From: Bacau ![]() |
ceva de genu.... un clancanit am la roata din fata.... dreapta. la fel cand deschid geamu se aude un clancanit.. cand e inchis nu se mai aude nimic.. m-am dat jos si am dat cu picioru in roata si nu e stabila clampane ceva. parca ar fi desfacute prezoanele.
|
--------------------
Renault
Megane 1
- BC-34-PAS
1999 Daca faci ceva fa cu cap,daca nu mai ai timp intr-o depasire nu ceda,nu frana,, [B]accelereaza puternic[/B] :))
|
|
Mrija |
![]()
|
![]() Membru Veteran Group: Members Posts: 671 Joined: 4 June 07 From: Baia Mare ![]() |
Se aude pe gropi sau pe drum bun ?
De ce zic asta? ca si eu aveam un tacanit in fata, credeam ca au picat suruburile de la bara si bate bara fata, cand colo, la mecanic, au inlocuit un tampon motor. Nu mai suna absolut nimic ! |
--------------------
Suzuki
Gsx 750 R
110 cai la 200kg
|
|
Vallybz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.475 Joined: 26 October 08 From: Buzau/Bucuresti ![]() |
drum drept....dupa 70 nu se mai aude
|
--------------------
Renault
- BZ 87 BVM
Coupe 1999 K4M-A7-00
|
|
xjc0c0 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 830 Joined: 4 April 08 From: Brasov ![]() |
Daca la o anumita viteza/turatie nu se mai aude,insemna ca ceva intra in rezonanta. Cand acel ceva vribeaza (viteza/turatie,mai mica de 70,in cazul tau) atunci auzi sunetul. Deci nu poate fi vorba de o piatra,de un surub/prezon. Sfatul meu este sa verifici tampoanele. Si eu sunt in aceasi situatie,dar eu simt o vribatie intre 2000-2400 rpm,si un zgomot sub 2000rpm
![]() ![]() Diferanta intre noi 2 o face gradul de uzura/oboseala a tamponului/ tampoanelor |
--------------------
Ex: Megane I
----
----
|
|
shaolin_taval |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 139 Joined: 27 February 08 From: bucuresti ![]() |
am avut si eu o problem asemanatoare,cand mergeam cu viteza mai mica 20-40 km se auzea un pacanit,am constatat ca era de la capacul de la roata respectiva...
|
--------------------
renault
megane
- OT-87-RMY
2002 break 1.6 16v 79kw
|
|
Vallybz |
![]()
|
astept saschimb sabotii, si cand o sa dau jos tamburii o sa ma uit sa vad ce e acolo...si poate nu o sa mai faca....
|
--------------------
Renault
- BZ 87 BVM
Coupe 1999 K4M-A7-00
|
|
jas2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.382 Joined: 4 December 09 From: BUCURESTI ![]() |
Cand apesi f usor frana se mai aude ?
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
06.2009/1,6/16v/112 cp Privilege
|
|
Vallybz |
![]()
|
nu stiu....o sa fac o proba...si revin
|
--------------------
Renault
- BZ 87 BVM
Coupe 1999 K4M-A7-00
|
|
uninvited66 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 15 July 10 ![]() |
nu este o mare problema , am studiat si la mine acelasi lucru , am schimbat tot , pe fata , suspensii , pivotii , tot ce tine de roata si de langa ea , am realizat de fapt ca scutul imi face un fel de huruit la viteza mica pe drum drept ...
![]() |
--------------------
Reno
Megane I
- IL-03-LTD
2004 / 1.5 DCI
|
|
hordy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 349 Joined: 13 June 10 From: Bistrița ![]() |
Uhh așa sună și la mine. Și am dat jos roțile, credeam că e vreo pietricică dar nu. Nici nu mai știu ce să îi fac înafară de a închide geamul.
|
--------------------
Renault
-
- BN40RDY
- Ex : Megane 1.4 16v - 1999 hatchback
Ex : Opel Vectra A 2.0i - 1990 berlină Ex : Renault Scenic 1,2 1.9Dci - 2001 Van |
|
pasaniucionut |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 14 September 09 From: Bacau ![]() |
la mine sa rezolvat nu era pusa bine 1 placuta pe partea din dreapta era acel arc care vine etrierul peste el era iesit prin etrier verificati si voi poate e aceiasi problema succes
|
--------------------
Renault
Megane 1
- BC-34-PAS
1999 Daca faci ceva fa cu cap,daca nu mai ai timp intr-o depasire nu ceda,nu frana,, [B]accelereaza puternic[/B] :))
|
|
Vallybz |
![]()
|
la mine nu se mai aude de cand am inlocuit ferodourile...cred ca de acolo provenea acel sunet.
|
--------------------
Renault
- BZ 87 BVM
Coupe 1999 K4M-A7-00
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th August 2025 - 00:40 |