Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

check injection+service

ionut_dim
post 9 Aug 2010, 17:16
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salut tuturor!Am si eu o problema cu un Megane 1.5 dci 101cp din 2004 in sensul ca imi indica CHECH INJECTION+SERVICE,motorul merge ''galopat''iar turometrul variaza de la 800-1000rpm-se accelereaza singura(la relanti)!Masina nu scoate fum,si nici nu da motorina multa pe retur(da cat trebuie)!Injectorele au fost curatate de curand,si schimbate duzele de retur,iar unul dintre ele a fost schimbat.Cel schimbat are alte coduri pe el fata de cel care a fost,necesita rescriere cod?Masina a mers perfect cam 10 km,apoi CHECK INJECTION+SERVICE!Sa fie oare injectorul nou problema??? sad.gif La service nu am fost inca!

--------------------
renault megane - gl 07 yeg 1.5dci 75kw 2004
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
oana2009
post 9 Aug 2010, 17:42
Post #2

Zambeste, maine va fi mai rau!

From: Brasov

Nu trebuia sa mai deschizi un nou topic, este inca unul la fel....uita-te te rog aici

--------------------
Renault Megane Influence II HATCHBACK 1,6 16v 110 cp 2005&2007
When a man opens a car door for his wife, it’s either a new car or a new wife.
+
ady24
post 9 Aug 2010, 19:53
Post #3

Membru autentic

QUOTE(ionut_dim @ 9 Aug 2010, 17:16)
Salut tuturor!Am si eu o problema cu un Megane 1.5 dci 101cp din 2004 in sensul ca imi indica CHECH INJECTION+SERVICE,motorul merge ''galopat''iar turometrul variaza de la 800-1000rpm-se accelereaza singura(la relanti)!Masina nu scoate fum,si nici nu da motorina multa pe retur(da cat trebuie)!Injectorele au fost curatate de curand,si schimbate duzele de retur,iar unul dintre ele a fost schimbat.Cel schimbat are alte coduri pe el fata de cel care a fost,necesita rescriere cod?Masina a mers perfect cam 10 km,apoi CHECK INJECTION+SERVICE!Sa fie oare injectorul nou problema??? sad.gif La service nu am fost inca!
*

Cel mai probabil s'a blocvat un injector. Daca te interseaza uite, poate te ajuta topicul asta: http://www.reno.ro/-service-auto-Testari-s...re-t180438.html

--------------------
Logan Laureate 2005
+
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 1st August 2025 - 21:09
Dacia