check injection+service
![]() ![]() ![]() |
check injection+service
ionut_dim |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 3 June 10 ![]() |
|
||
--------------------
renault
megane
- gl 07 yeg
1.5dci 75kw 2004
|
|||
oana2009 |
![]()
|
![]() Zambeste, maine va fi mai rau! Group: Members Posts: 465 Joined: 27 February 10 From: Brasov ![]() |
Nu trebuia sa mai deschizi un nou topic, este inca unul la fel....uita-te te rog aici
|
--------------------
Renault
Megane Influence II HATCHBACK 1,6 16v 110 cp
2005&2007 When a man opens a car door for his wife, it’s either a new car or a new wife.
|
|
ady24 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 906 Joined: 23 December 09 ![]() |
QUOTE(ionut_dim @ 9 Aug 2010, 17:16) Salut tuturor!Am si eu o problema cu un Megane 1.5 dci 101cp din 2004 in sensul ca imi indica CHECH INJECTION+SERVICE,motorul merge ''galopat''iar turometrul variaza de la 800-1000rpm-se accelereaza singura(la relanti)!Masina nu scoate fum,si nici nu da motorina multa pe retur(da cat trebuie)!Injectorele au fost curatate de curand,si schimbate duzele de retur,iar unul dintre ele a fost schimbat.Cel schimbat are alte coduri pe el fata de cel care a fost,necesita rescriere cod?Masina a mers perfect cam 10 km,apoi CHECK INJECTION+SERVICE!Sa fie oare injectorul nou problema??? ![]() Cel mai probabil s'a blocvat un injector. Daca te interseaza uite, poate te ajuta topicul asta: http://www.reno.ro/-service-auto-Testari-s...re-t180438.html |
--------------------
Logan
Laureate
2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 21:09 |