Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages  1 2 3 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Renault Twingo sau Ford KA ?

Ryco1
post 9 Aug 2010, 10:28
Post #1

Membru autentic

Group: Members
From: Pitesti

Am discutat cu posesori ai ambelor marci si fiecare incearca sa explice ca masina lui este superioara celeilalte.Care ar fi avantajele si dezavantajele ambelor masini,care majoritatea le catalogheaza a fi cam in aceiasi parametri de performante ?

--------------------
Dacia Supernova Rapsodie 2002
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Tamango
post 9 Aug 2010, 11:08
Post #2

Biciclist

From: Bucuresti

Ford KA e urata in draci ...

--------------------
Suzuki Vitara 1,6 AT 2017
Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
+
alexmitzu
post 9 Aug 2010, 12:13
Post #3

Membru autentic

From: Popești-Leordeni

salut, eu chair daca sunt posesor de twingo vreau sa fiu obiectiv mergand pe rezultatele altora:

* Rezultate euroncap Twingo, scor: 23
http://www.euroncap.com/tests/renault_twingo_2003/161.aspx

* Rezultate euroncap Ka, scor 17
http://www.euroncap.com/tests/ford_ka_2000/77.aspx

Nu stiu daca twingo este mai fiabil decat Ka, insa cert pieste gasesti mai usor (merg pe premisa ca se potrivesc multe de la solenza si logan, eventual vezi si topicul destinat pieselor compatibile de la alte modele).

Daca merge pe subiectivism, iti pot spune ca eu am dormit bine in ea, in Ka nu stiu daca are aceasta posibilitate. Renault este foarte bun in ceea ce priveste administrarea spatiului interior (ma refer la functionalitatile de pliere a banchetei din spate in multe feluri). Nu uita sa iei in calcul si intretinerea ei, asta daca si tu numeri banii lunar, daca nu ai probleme cu asa ceva mergi direct pe BMW smile.gif

Sincer mi se pare ca Ford Ka este o masina pentru femei mai mult datorita formei sale.

Daca esti nehotarat, roaga un prieten care are Ka si da o tura, fa la fel si cu Twingo si asa iei decizia cea mai buna.

--------------------
Renault Scenic 3 1.5 dci 110CP 2011
+
MIHAELY
post 9 Aug 2010, 12:24
Post #4

membru asociatiarenault

From: BC.

KA ...a vrut sotia
prima data ...
si dupa ce a mers cu ea 3 zile am returnat-o (an 2002 cu AC 80.000km?? )
prima impresie a fost negativa din punct de vedere estetic cat si practic( locurile din spate + portbagajul complet aiurea)... ca motorizare 1300 parca 60hp??... si la accesorii nu are nimic in plus fata de twingo poate cu multe in minus.
De altfel fiecare cu parerea lui ...eu am vrut LUPO de 1.6 / 125 hp sau motorina dar nu am gasit atunci (preturi mari si taxa mare) ...dar nu regret .

--------------------
renault twingo/megane II nov. 2001 initiale paris/2003dinamyque 2.0 16v
+
dj_tzk
post 9 Aug 2010, 12:46
Post #5

Membru

From: Iasi

Eu sunt total dezamagit de modelul asta ... KA ... daca pui un Twingo din 95 langa un KA din 2002 ai sa vezi ca arata mult mai bine . La interior ... in Twingo ai spatiu de te plictisesti . Daca dai scaunele din fata la maxim in spate si bancheta din spate la maxin in spate stau lejer si pasagerii din spate . Ca fiabilitate mi se pare destul de bun twingo ... este lata si are cat de cat stabilitate . Eu mai degraba ma bazez pe Twingo decat pe KA . Plus ca la Twingo ai multe avantaje . Dupa cum spune si alexmitzu ... se potrivesc piese si de la Dacia respectiv Renault alte modele ... ceea ce mi se pare un avantaj foarte mare . La interior ... bordul de la KA este sub orice critica . Exterior ... spatele mi se pare groaznic ... cred ca era beat designer-ul .

--------------------
Renault Twingo 1996
Renault Twingo 96 54 cp
Ford Focus 1.9 TDI 2002 90 cp
Peugeot 107 1.0 2008 68 cp
+
Ryco1
post 9 Aug 2010, 12:52
Post #6

Membru autentic

Din punct de vedere al dotarilor KA=ul este net peste Twingo.-
-Toate au servodirectie
-Geamuri,oglinzi si scaune incalzite care la Twingo nu sunt
-Airbaguri mai multe
-Bordul care este bestial
Ca fiabilitate poate voi stiti mai multe,eu nu prea stiu nimic sad.gif

--------------------
+
Tamango
post 9 Aug 2010, 13:34
Post #7

Biciclist

Twingo are 4 airbag-uri, cate are KA-ul ? smile.gif)

Cum adica geamuri incalzite ? Oglinzi incalzite are si Twingo. Nu inteleg, tu cu ce faci comparatie pana la urma ? Pune aici dotarile unui KA si compara cu dotarile de pe un Privilege macar.

--------------------
+
RadNoise
post 9 Aug 2010, 13:36
Post #8

Membru autentic

aceeasi dilema o aveam si eu acu vreo 2 ani si dupa perioada asta pot afirma ca nu imi pare rau ca am un twingo.

ca avantaje, la twingo ai spatiul interior mai mare, modularitatea interiorului, fiabilitate, costuri de intretinere f. mici si piese usor accesibile, consum mai redus si garda la sol imensa.

micile inconveniente sunt legate de calitatea interiorului, unde ka-ul sta ceva mai bine, materialele sunt mai placute, mai bune calitativ, mai rezistente, masina e ceva mai dotata inca din varianta standard. interiorul la ka arata mult mai bine ca la twingo (ca de altfel si intreaga masina, dar e o chestiune subiectiva, asa ca nu am sa insist).

in afara de look, fiabilitate si calitatea materialelor, nu vad niciun avantaj pt ka. reviziile sunt mai scumpe, piesele nu sunt atat de comune ca la twingo, consumul este usor mai mare...

desi imi place mai mult ka-ul, cred ca la un pret mai bun, twingo ofera mai mult.

--------------------
Renault Twingo - IS - 07 - CZE 1999
Diagnoza Vw, Audi, Skoda, Seat, Opel, Fiat, Ford - incepand cu 25 lei
http://diagnoza.pinzaru.ro 0745362498 - Radu
+
bubu782001
post 9 Aug 2010, 13:54
Post #9

Membru autentic

...compara cu dotarile de pe un Privilege macar
mersi Tamango chiar Privilege am sofer1.gif

Deci Ryco, superior gasesti a fi atunci cand ceva NU SE GASESTE DELOC pe modelul oponent respectiv.

- Faptul ca nu toate Twingo sunt dotate cu directie asistata, nu inseamna ca nu are, ci doar ca proprietarul nu a scos mai multi bani din buzunar pentru asa ceva cand a cumparat masina. Fabricantul insa a pus aceasta optiune.

- Oglinzi incalzite si geamuri incalzite SUNT si la Twingo - vad ca esti "documentat" tare... biggrin.gif : .

- PS si oglinzile au reglajul electric la Twingo.

Nu ai scaune incalzite la Twingo este adevarat.

Insa nu cred ca KA-ul are plafon de sticla heliomat + trapa de sticla actionabila electric, heliomata - pe asta nici nu a visat-o vreodata KA-ul. Versiunea cu plafon de sticla mai are si perdelute de soare (atat pe fata cat si pe spate).

Geamuri electrice, inchidere centralizata...

ABS stock pe Twingo.

Twingo mai are stock si GPS (Becker Traffic Pro). Comenzile la sistemul audio sunt pe volan (atat la sistemul cu GPS cat si la cele doar cu sistem audio CD/Casetofon).

Airbag-uri mai multe? Pe Twingo sunt 4 airbag-uri (volan, pasager si 2 laterale in scaune) cate are KA-ul? 10?

Afisajul bord-ului este digital la Twingo - parerea mea ca este foare ok asa, iar bordul este super marfa la Twingo fata de multe alte masini - foarte "curat" facut si aerisit. Aici insa tin sa mentionez ca este o chestie de gust si nu un + sau - la nici un model.

De asemenea AC gasesti pe Twingo, se gaseste si cutie automata pe Twingo.
Sistemul modular al pozitionarii scaunelor respectiv bancheta de la Twingo nu se regaseste pe KA.

Interior de piele (si KA-ul am inteles ca are model cu asa ceva).

Aaa si sa nu uit: la capitolul porbagaj Twingo este cu MUUUUULT peste KA (asta se datoreaza modularitatii interiorului).

Renault se pare ca a depus multe eforturi pe dimensionarea spatiului interior, ergonomia habitaclului in general in detrimentul elegantei si calitatii interiorului. Da la Twingo (ca de altfel la multe alte Renault-uri) calitatea materialelor de la interior pot spune ca este de 2 bani. Insa nu le poti avea pe toate cu bani putini... icon_mrgreen.gif

Ce NU GASESTI la Twingo este climatronicul (de fapt sistemul de reglaj automat al temperaturii), ESP-ul (aparut abia la Twingo 2 - de fapt si clima automata este la Twingo 2), Bluetooth (tot Twingo 2 il are icon_mrgreen.gif ), cum ai spus - scaune incalzite, si nu stiu ce sa mai pun... mai puneti voi.

Nu ai spus nimic de motorizari si de consumuri...sa stii ca asta poate diferentia CLAR niste masini.

This post has been edited by bubu782001: 9 Aug 2010, 14:08

--------------------
Renault Clio 3 - - 2007
+
Tamango
post 9 Aug 2010, 14:03
Post #10

Biciclist

Ryco, daca tu zici ca KA-ul (doamne ce aiurea suna, il las asa) e net peste Twingo deoarece are scaun incalzit ... ce te impiedica sa pui asa ceva pe Twingo ? Nu e mult o husa din aia de scaun cu alimentare la bricheta si voila, cum spune francezul icon_mrgreen.gif

--------------------
+
RadNoise
post 9 Aug 2010, 14:13
Post #11

Membru autentic

offtopic: o sa prezint in curand un twingo cu incalzire in scaune. cum am ceva timp fac montajul si revin cu poze.

--------------------
Renault Twingo - IS - 07 - CZE 1999
Diagnoza Vw, Audi, Skoda, Seat, Opel, Fiat, Ford - incepand cu 25 lei
http://diagnoza.pinzaru.ro 0745362498 - Radu
+
bubu782001
post 9 Aug 2010, 14:15
Post #12

Membru autentic

Stii ce este amuzant la tine Ryco ? radmasa.gif (scuze dar acuma mi-am adus aminte) cum tu "te agitai" sa-ti iei o masina in care sa poti sa dormi, ca pe afara (in cort) te ataca ursul icon_mrgreen.gif , dar iei in calcul Ford KA - in aia si pe scaunul de la sofer stai inghesuit.

Nu spun ca Twingo ar fi vre-un autobuz - insa pe langa spatiul interior cum este la KA, ar fi plauzibila comparatia.

Tu vrei si mica, si dotata, si cu spatiu mare sa joci un fotbal in ea, si daca se poate...(presupun) ... si ieftina.

Offtopic RadNoise, eu am cam de 8 luni scaune incalzite pe Twingo (si inca sistemul original de la Renault + butoanele de comanda Renault).

This post has been edited by bubu782001: 9 Aug 2010, 14:17

--------------------
Renault Clio 3 - - 2007
+
Tamango
post 9 Aug 2010, 14:40
Post #13

Biciclist

QUOTE(bubu782001 @ 9 Aug 2010, 14:15)
Stii ce este amuzant la tine Ryco ?  radmasa.gif  (scuze dar acuma mi-am adus aminte) cum tu "te agitai" sa-ti iei o masina in care sa poti sa dormi, ca pe afara (in cort) te ataca ursul  icon_mrgreen.gif , dar iei in calcul Ford KA - in aia si pe scaunul de la sofer stai inghesuit.

*

Scuze de offtopic, dar daca mergi la munte cu asa ceva te mananca ursul cu tot cu KA radmasa.gif

--------------------
+
MIHAELY
post 9 Aug 2010, 17:57
Post #14

membru asociatiarenault

From: BC.

Ryco1..
ar fi interesant sa propui si pe forumul Ford un topic asemanator sa vad ce graiesc ...posesoarele....de KA despre TWINGO biggrin.gif

9 Aug 2010, 18:14:
Revin ... am condus KA ..si in afara de ceasul RETRO si jantele de aliaj super reusite... nu am remarcat nimic ....
da sa nu uit ...era mai ieftina cu 300 de EUROI.
-Acu ceva zile era o KA-meza cu trapa deschisa si arata de parca rasucise gagica un covor... biggrin.gif
- 80% au barele prinse cu holsuruburi sa nu stea cracanate...
+Am vazut si varianta cu piele(neagra cu pielea int. crem arata bestial ....iar pielea cu perforatii fine )
Astea sant + si - urile personale departe de dotarile tehnice...

This post has been edited by MIHAELY: 9 Aug 2010, 18:14

--------------------
renault twingo/megane II nov. 2001 initiale paris/2003dinamyque 2.0 16v
+
alexmitzu
post 9 Aug 2010, 18:56
Post #15

Membru autentic

Ryco, ma bucur ca ai intrebat posesorii de Twingo ce zic de el.

Dupa cum vezi, toti cei care au Twingo il au pt ca il plac. Cei care au scris pana acum aici nu au facut altceva decat sa-si alinte buburuzele, sa stii ca a mea acum da din stergator ca si cainele din codita, vad ca a ridicat si farurile in semn de suras.

Ce mai, cel mai greu e sa-l cumperi, apoi nu te mai descotorsesti de el, iti vine sa-ti lasi nevasta si sa dormi in patul pe care ti-l ofera

wub.gif I LOVE YOU, TWINGOOOO!!! NA NA NA NA wub.gif

PS pt KA bash.gif

This post has been edited by alexmitzu: 9 Aug 2010, 18:57

--------------------
+
Ryco1
post 9 Aug 2010, 19:02
Post #16

Membru autentic

Am auzit ca Fordul ofera un pat mai bun radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif

This post has been edited by Ryco1: 9 Aug 2010, 19:05

--------------------
+
bubu782001
post 9 Aug 2010, 20:04
Post #17

Membru autentic

Ryco1 tu cam de 1 an iti tot iei masina... Cumpar-o odata si linisteste-te icon_mrgreen.gif .
Indiferent cat o sa vorbesti de o masina (nu are importanta marca ei) nu ai cum sa-ti faci nici cea mai mica idee despre cum este pana nu ai una a ta. Degeaba imprumuti de la vecinu una si mergi 100 km cu ea. Tot nu o sa-ti dai seama de ce si cum...
Te-ai lamurit de caroserie, ai aflat ce si cum cu distributia (lant si curea), presupun ca te-ai lamurit si la capitolul comparatii (cu ford KA). De dotari nu mai are sens sa spun ca aproape la cate 3 - 4 topicuri se tot aminteste de dotarile de pe Twingo...

Ce mai vrei sa stii? Stii cat prinde la ora? icon_mrgreen.gif Se duc peste 180km/h unele - si fara nici o exagerare (ma refer la versiunile cu motorizari cu 16v).
De asemenea consumul in oras variaza de la 5.5% - pana la 8 si ceva %.

Consumul in oras depinde de orasul in care mergi - Bucuresti de exemplu este singurul oras la care nu poti discuta de consum - aici si cu scuterul consumi o gramada (ca stai pe loc, motorul merge, benzina arde iar km facuti efectiv sunt...0) ori cum consumul se face la 100km...(calculeaza si tu cate "sute" de km faci zilnic cu Twingo). Mai degraba litrii pe ora este mai apropiat de adevar in acest caz si in acest oras. Mai dai si drumul la un AC...
La drum intins, consumul depinde si aici de multi factori cat de tare mergi (cu ce viteza), cat de incarcata e masina, AC-ul mai este si el un factor la consum, daca bate vantul din spate... radmasa.gif

Deci...te-ai lamurit? radmasa.gif (no offence mai radem si noi).

Ce mai astepti? O sa treaca in curand vremea lor si nu apuci sa te bucuri si tu de una...(sau sa te plangi...depinde aici). Deja nu se mai fabrica in europa de 3 ani... Sau vrei un Twingo cand va ajunge "de epoca" ? icon_mrgreen.gif

This post has been edited by bubu782001: 9 Aug 2010, 20:06

--------------------
Renault Clio 3 - - 2007
+
Ryco1
post 9 Aug 2010, 20:17
Post #18

Membru autentic

Bubule eu detin o Solenza actualmente cumparata de noua dry.gif

--------------------
+
bubu782001
post 9 Aug 2010, 20:38
Post #19

Membru autentic

Adica a fost noua...acuma saracuta nu prea mai are cum sa fie noua. Stiam ca ai Solenza (parca ai si spus pe un topic asta...). Si se vede si in semnatura.

Apropo de Solenza: o masina FOARTE BUNA (pentru vremea ei). Chiar excelenta as putea spune. De fapt cred ca si acuma face fata cu succes pe plaiurile mioritice.
Doar 2 chestii reprosez acestei masinute:

1. Tabla de calitate..hmm sa ii spunem ROMANEASCA (cred ca asta conclude ce vreau sa zic...)

2. Izolarea / etansarea - stiu ca solenzele/dsn au o reputatie deosebita in a intra apa in ele. Am oroare la acest fenomen (am trait asa ceva la mine la trapa - pe vremea aia habar nu aveam ca se poate regla unghiul de cadere a trapei pe cheder...intre timp sa rezolvat)

restul de la Solenza... Renault biggrin.gif

Sper ca nu am jignit cu ceva? Mai zambim si noi... ca de injurat injuram zilnic...

This post has been edited by bubu782001: 9 Aug 2010, 20:39

--------------------
Renault Clio 3 - - 2007
+
Ryco1
post 9 Aug 2010, 21:27
Post #20

Membru autentic

Ai descris Solenza mai bine decat as fi facuto eu. biggrin.gif

--------------------
+
bubu782001
post 9 Aug 2010, 22:47
Post #21

Membru autentic

Asta este tot despre masinuta asta smile.gif) ?

Adica si bune si rele? Stiu ca mai au si AC, motorasul zbarnaie (parca stiu ca au pus si 19 Dci pe ele sau ma insel eu? ).
E ok masinuta si am intels ca 9 din 10 face Loganul atat la demaraj cat si la viteza - si cred ca si cu stabilitatea sta mai bine la acest capitol fata de (no offence la Loganisti) dulapul pe roti radmasa.gif .
In ciuda faptului ca din exterior este o diferenta foarte mare, Twingo se pare ca este o oratanie avand ca donatori: Solenza, Kangoo si ceva de Clio. Iar ca baza de model avem Scenicul (intrat la apa - in miniatura). Gresesc pe undeva ? icon_mrgreen.gif

PS cand vrei sa-ti iei Twingo inainte postezi aici ce gasesti sa ne dam si noi (carcotasii) cu parerea. E mai bine sa iei ceva din prima sa nu ai probleme cu ea.

This post has been edited by bubu782001: 9 Aug 2010, 22:50

--------------------
Renault Clio 3 - - 2007
+
azaghorth
post 10 Aug 2010, 12:38
Post #22

Membru autentic

From: Cluj-Napoca

QUOTE(bubu782001 @ 9 Aug 2010, 20:38)
Doar 2 chestii reprosez acestei masinute:

+ inca una
Daca il loc de dinozaurul 1.9D Solenza ar fi avut macar un 1.5dCi/65CP eu zic ca-si dublau vanzarile...
La Twingo au gresit ca n-au facut si cu volan pe dreapta pt UK,ar fi avut vanzari mult mai mari.La Ka n-au facut greseala asta...
Marketingul asta...
smile.gif

This post has been edited by azaghorth: 10 Aug 2010, 12:41

--------------------
Renault Megane III 1.9 dCi130 2009
+
Ryco1
post 10 Aug 2010, 20:57
Post #23

Membru autentic

Cand te urci pentru prima data la volanul unui Twingo,ai strania senzatie ca masina nu are bord ! tocilar.gif

--------------------
+
alexmitzu
post 10 Aug 2010, 21:04
Post #24

Membru autentic

nu stiu in care te-ai urcat tu dar a mea are cu siguranta 10561582.gif

cat despre ka popa.gif

--------------------
+
Tamango
post 10 Aug 2010, 21:18
Post #25

Biciclist

QUOTE(Ryco1 @ 10 Aug 2010, 20:57)
Cand te urci pentru prima data la volanul unui Twingo,ai strania senzatie ca masina nu are bord ! tocilar.gif
*

Pai si cam ce-ai vrea sa vezi in bord ? Sunt martorii din fata volanului si afisajul central care iti arata exact ce informatii ai nevoie. Nu are turometru, intr-adevar dar crede-ma, nu ii simt lipsa. Cateodata inchid muzica doar sa-i aud motorul. Trebuie sa simti masinuta cum toarce si fara turometru.

--------------------
+
bubu782001
post 10 Aug 2010, 22:19
Post #26

Membru autentic

Domnilor, stimabili...domnule Ryco1, vad ca ai (sau cel putin incerci) intentia de a denigra acest model de mini-masinuta denumita Twingo. Personal nu-mi explic (inca) motivul aceastei initiative a ta...Totusi tind sa cred ca "...vulpea cand n-ajunge la struguri zice ca sunt acri"

Nimeni nu a spus ca este cea mai, extraordinara, fantastica ...etc. Insa pe aceasta sectiune in general se aduna iubitorii acestei masinute.
Probabil ca este mai bun si mai tare Ford KA, insa nu uita ca NIMENI nu forteaza (sub nici o forma sau alta) pe cineva de pe acest forum, si nici macar nu incearca sa influenteze (daca intelegi ce vreau sa zic) sa cumpere aceasta masinuta.

Pentru noi am considerat ca este ok, si indeajuns cerintelor noastre mai mult sau mai putin modeste.

De asemenea, daca ai gusturi mai rafinate si tinte mai inalte, sfatul meu ar fi ca nu este cazul sa te mai uiti la aceasta sectiune pentru ca iti cam pierzi timpul inutil cautand "fata morgana" deoarece aici este pur si simplu Twingo - o masinuta modesta cu dotari de bun simt. Noi insa asta e...iubim Renaulturi-le (cu bune si rele...).

As vrea sa intelegi ca nu m-am atacat catusi de putin fata de conceptele pe care observ ca le ai. Sunt pareri personale pe care eu unul le respect.

Ceea ce observ la tine este ca tu tot ce faci, este sa culegi franturi din forumuri (atat de la Renault cat si probabil de la Ford) ori sa faci pe interesantul - deoarece la nivel de impresie eu zic ca este imposibil sa nu-ti fi facut vreuna din moment ce toata lumea si-a pierdut pretiosul timp pentru a-ti explica si raspunde la toate intrebarile pe care le-ai pus.

Incepand cu fraza ta anterioara am constatat totusi cu bucurie ca habar nu ai despre ce vorbesti, si parearea mea este ca ai vazut Twingo doar in poze...

Eu (apropo) am mers pe Solenza de vreo 50 de ori (pe putin) - deci stiu ce e aia si ce poate. Tata a avut si stiu ce e Solenza. Pana nu mergi cu o masina si te obisnuiesti cu ea, nu cred ca poti spune ceva despre ce nu stii...
Intrebarea este: tu cand ai condus ultima oara (macar 20km) un Twingo ?

Tu consideri referinta ce zice nenea Gica si Vasilica de la coltul blocului? Sau parerea ta personala conteaza cel mai mult?

Toata stima.

This post has been edited by bubu782001: 10 Aug 2010, 23:25

--------------------
Renault Clio 3 - - 2007
+
Tamango
post 10 Aug 2010, 23:09
Post #27

Biciclist

Ryco, oricum ai da-o fordul asta arata ca o placinta cu fundul cracanat. Scuze dar mie asa-mi pare. In spate cred ca e jale din cauza arcuielii caroseriei, Twingo e mult mai comoda. La clasa mica sunt o gramada de variante, nu numai Twingo si ka, te poti orienta si catre alte masini: aygo/c1/107/spark

--------------------
+
bubu782001
post 10 Aug 2010, 23:14
Post #28

Membru autentic

Chiar si Tico, Matiz....

This post has been edited by bubu782001: 10 Aug 2010, 23:15

--------------------
Renault Clio 3 - - 2007
+
Ryco1
post 10 Aug 2010, 23:15
Post #29

Membru autentic

Bre bubule da rau mai esti sad.gif repede-ti mai sare tandara 10412898.gif

--------------------
+
bubu782001
post 10 Aug 2010, 23:17
Post #30

Membru autentic

Chiar nu mi-a sarit tandara - pe bune iti spun asta, sunt foarte calm...(apropo am o Timisoreana RECEEE in fata cheers.gif), insa ce mi se pare ciudat ca bati campii aiurea...
Spune tu sincer....dar SINCER acuma: Te-ai urcat vreodata in vre-un Twingo? Ai condus vreodata unul?

This post has been edited by bubu782001: 10 Aug 2010, 23:21

--------------------
Renault Clio 3 - - 2007
+
3 Pages  1 2 3 >
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 11th August 2025 - 15:28
Dacia