Megane 1996 trepedatii la approx 2000 RPM, Megane 1996 trepedatii la approx 2000 RPM
![]() ![]() ![]() |
Megane 1996 trepedatii la approx 2000 RPM, Megane 1996 trepedatii la approx 2000 RPM
george_lechintan |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 30 July 10 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
- AB-07-SPX
1996
|
|||
Mrija |
![]()
|
![]() Membru Veteran Group: Members Posts: 671 Joined: 4 June 07 From: Baia Mare ![]() |
Filtrul de aer l-ai verificat? am patit la clio, pierdea putere ca puteam baga pedala de acceleratie in motor si nu accelera, iar apoi isi revenea singura. Am schimbat filtrul de aer si totul a mers brici.
|
--------------------
Suzuki
Gsx 750 R
110 cai la 200kg
|
|
xjc0c0 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 830 Joined: 4 April 08 From: Brasov ![]() |
Are dreptate colegu. Incearca sa verifici tot ce tine de aer. Undeva amestecul de aer cu carburant este intarziat. Clapeta aer,filtru aer,conducte filtru aer,cutia de rezonanta....
Spor la treaba ! |
--------------------
Ex: Megane I
----
----
|
|
george_lechintan |
![]()
|
Multam. Miine schimb filtrul (e un monstru rotund si mai greu de gasit) si scriu aici daca a dat rezultate.
Poate avea legatura cu sonda lamda ? Mi-a sugerat un mecanic s-o schimb dar asta costa o caruta de bani si nici nu stiu daca poate influenta cu ceva. -gl |
--------------------
Renault
Megane
- AB-07-SPX
1996
|
|
betamax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.343 Joined: 11 September 08 From: din lumea asta, prost făcută.. ![]() |
George, ai facut testul la reprezentanta ? Cred ca nu. Cu o alta problema, am fost si eu la altii, ca reprezentanta e scumpa. M-a costat mai putin, dar n-am rezolvat nimic. In final tot la reno am ajuns si mi-au spus defectul in 30 de secunde. Nu oricine are un laptop si un oarece program pirat iti rezolva problema. Parerea mea e ca n-ai treba nici cu sonda lambda, nici cu filtrul de aer (dar nu exclud adoua varianta).
Ca veni vorba, imi explica si mie cineva ce e aia "cutie de rezonanta" ? Am mai gasit expresia asta si in alte topic-uri si nu mi-e clar deloc de ce se foloseste termenul asta. Cine cu cine rezoneaza ? Daca va referiti la tubulatura de admisie a aerului inainte de filtru, cel care a lansat (sau a tradus) expresia este un idiot, iar cei care au preluat-o, sa spunem ca au avut note mici la fizica... . Editare tarzie: Abia acum am vazut "trepedatiile"... tre' sa fie nasol cu ele, imi imaginez. This post has been edited by betamax: 3 Aug 2010, 01:08 |
--------------------
renault
Scenic Rx4
2000, 1.998 l, 16 V, 102 kW "... imi place sa lucrez cu intelectuali, astia pricepe repede."
"Ori traim cu totii, ori va ia dracu' !" |
|
george_lechintan |
![]()
|
Am schimbat si filtrul de aer dar tot nu se schmiba nimic.
Cred ca ma opresc aici cu incercarile si o duc la reprezentanta pentru diagnostic. Deja am cheltuit pe incercari mai mult decit testul la reprezentanta... Daca ma lamureste ce are si o si repar voi scrie aici solutia. Multumesc pentru ajutor. -gl |
--------------------
Renault
Megane
- AB-07-SPX
1996
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 19:08 |