Ungere mecanism geamuri electrice
![]() ![]() ![]() |
Ungere mecanism geamuri electrice
Axe |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.678 Joined: 24 February 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
1.5dci, 2013, 90CP inca vii...
|
|||
jas2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.382 Joined: 4 December 09 From: BUCURESTI ![]() |
Acum 10 minute le-am uns si eu...Tare bine se simt...Da' si eu...
Multumesc pentru informare |
--------------------
Renault
Megane 2.2
06.2009/1,6/16v/112 cp Privilege
|
|
Axe |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.678 Joined: 24 February 08 ![]() |
Am intalnit si romani fericiti
![]() This post has been edited by Axe: 20 May 2013, 15:33 |
--------------------
Renault
Megane
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Axe, de acord cu tine, dar ce faci cand se umple de praf uleiul ala ...... trebuie dat cu altceva care nu aduna praf ........ parerea mea ...
This post has been edited by cj98czh: 20 May 2013, 17:41 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Axe |
![]()
|
Initial cred ca a fost vaselina alba dar in 12 ani s-a uscat. Pe de alta parte, cablul si camasile sunt identice cu cele de bicicleta, deci praful le face bine !
![]() |
--------------------
Renault
Megane
|
|
jas2 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.382 Joined: 4 December 09 From: BUCURESTI ![]() |
Eu am uns cu un ulei pentru lantul bicicletei...antipraf.Este ceva de la Joe's si contine teflon.
Daca pe lant nu se depune praful, atunci mai mult ca sigur, nici pe sistemul de scripeti care sunt "vinovati"(si pe cablu) de ridicarea-coborarea geamurilor nu se va depune. Am tras intr-o seringa la care am folosit si acul pentru o picurare mai exacta si pentru faptul ca seringa fiind micuta nu ajungea fara ac. Cam astea ar fi detaliile tehnice. Cu ocazia asta am dat si cu spray-contact la butoanele de actionare al geamurilor,care faceau un pic figuri(trebuia sa apesi cam tare)Acum sunt ca noi,si functioneaza perfect. This post has been edited by jas2: 21 May 2013, 08:58 |
--------------------
Renault
Megane 2.2
06.2009/1,6/16v/112 cp Privilege
|
|
radunre |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.573 Joined: 1 October 07 From: Tg Mures ![]() |
Orice componenta cu rol mecanic din plastic se unge cu vaselina siliconica.
Din cate stiu, orice alt produs pt. gresat conduce iremediabil la modificari in structura plasticului si distrugerea lui, devine casant/moale, se rupe/sparge etc. |
--------------------
Clio III K9K772
/ Clio III K9K772
- MS
2009 Daca muncesti ca sa traiesti, de ce te omori muncind ?
|
|
Axe |
![]()
|
...si eu tot ulei cu teflon am folosit, ca deh, era in casa
![]() Oricum, decat sa nu dai cu nimic si sa astepti sa-ti rupa toate componentele de plastic sau sa se roada cablul, mai bine dai si cu ulei de soia ![]() |
--------------------
Renault
Megane
|
|
StefanJipa |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 144 Joined: 14 August 10 ![]() |
In ce parte a usi gasim acea rotita? Stanga (langa oglinda ) sau dreapta ( langa maner) ? La coupe chederul acela exterior este complet si se scoate mai greu, deja l-am semi-stricat ultima data cand am umblat sa vad de ce scartaie si habar nu am de unde as putea sa cumpar chederul sau cat ar putea sa coste.
This post has been edited by StefanJipa: 24 May 2013, 08:52 |
--------------------
Renault
Megane 1.3 TCe EDC
- -
2021 ex Megane Coupe 1.6 16v
ex Clio 120TCe EDC |
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.388 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(StefanJipa @ 24 May 2013, 09:52) La mijloculu usii si ai acces la ea cel mai bine cu geamul lasat maxim jos .. Nu stiu de ce se scoate greu la tina ca la coupe-ul la care mai lucrez ocazional ... a mers usor ... un parghie facuta cu o surubelnita si atentie sa nu zgarii vopseaua si a fosta jos ... atat pe stanga cat si pe dreapta .. |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
StefanJipa |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 144 Joined: 14 August 10 ![]() |
Masina saraca nu are nimic, problema a fost la mine cu o mancarime intr-o anumita zona a corpului sa trag mai mult decat trebuia de cheder si acum are si doua "imperfectiuni" cam la 10 cm de oglinda si a si iesit putin de sub priderea de langa oglinda, asta e cand te mananca
![]() |
--------------------
Renault
Megane 1.3 TCe EDC
- -
2021 ex Megane Coupe 1.6 16v
ex Clio 120TCe EDC |
|
Axe |
![]()
|
Probabil la tine spui ca s-a stricat insa de fapt, miezul metalic din interior a ruginit si s-a rupt. Altfel nu vad ce ai putea strica la el, in plus iese la mana, destul de usor.
As baga mana in foc ca daca il cauti in targ gasesti respectivul model de cheder sau merge de la ceva autohton(nou) |
--------------------
Renault
Megane
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th August 2025 - 18:06 |