Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

6 Pages « < 2 3 4 5 6 > 
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

"A DAT O MASINA PESTE ALEX PE TRECEREA DE PIETONI", Alex fiind baiatul meu de 4 ani

CRY 79
post 5 Aug 2010, 20:11
Post #91

Membru autentic

Group: Members
From: Sibiu

Salut! Este a doua oara pe ziua de azi cand imi dau lacrimile. Am citit tot topicul, mi-au dat lacrimile inca din primul post. Am un baietel de 3 ani pe care il cheama tot Alex si care ieri a avut o interventie de scoatere a polipilor. Nu a fost cine stie ce, mai ales ca nu a stiut mare lucru despre ce i se va intampla. Dar un copil are totusi teama de medici involuntar, aia ieri i-au bagat o branula in mana sa adoarma, ce i-or mai fi facut pe acolo, mi s-a rupt sufletul numai prin simplul fapt ca nu este cineva drag langa el in momentele alea. Cine are copil stie ce simtim in momente dificile.
Cazul tau e mai nasol ca al meu si iti inteleg supararile destul de bine. De aceea spun ca este a doua oara cand imi dau lacrimile. Sa ii dea Dumnezeu sanatate copilului si sa aibe grija de el tot restul vietii lui.
Iar cu baba las totul in seama ta, tu stii cel mai bine ce ai de facut, si orice ai face iti sunt alaturi. Numai bine!

--------------------
Renault Trafic Iunie 2005, 74 Kw si multi cai frumosi - SB 10 KXF
With under cover face.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
slider2
post 5 Aug 2010, 21:20
Post #92

doar membru si atat

QUOTE(Meghitzanul @ 3 Aug 2010, 08:36)
in intersectia aia.. si mai ales din directia din care a venit masina, credeti-ma ca nu se poate merge cu mai mult de 10-20 km/h (deja sunt prea tolerant) pt ca trebuie sa te opresti, sa dai prioritate la taoate masinile din toate directiile.. si apoi te apropii de trecerea respectva de pietoni.... cei care ati trecut sau treceti zilnic pe acolo stiti bine ce zic...!!!
*

in primul rand imi cer scuze ca nu am stat sa citesc tot topicul dar sunt foarte obosit la ora aceasta. in al doilea rand insanatosire grabnica fiului tau si sa-l fereasca Dzeu de orice alt incident pe viitor.
in al treilea rand eu stau in partea cealalta a podului grant si stiu foarte bine intersectia de care vorbesti si pot spune ca este una foarte periculoasa, mai ales datorita celor care vin dinspre pod, adica pe unde venea si x6 ala din poze. asta pentru ca pe acea "straduta" sunt masini parcate pe ambele parti si la trecerea de pietoni din capatul strazii trebuie sa fii foarte atent pentru ca nu ai vizibilitate.
pe urma daca faci stanga devine si mai si. trebuie sa dai prioritate tuturor celorlalti, iar celor din dreapta nu prea ai cum sa le dai pentru ca nu ii vezi, intersectia fiind in unghi. astfel esti obligat sa avansezi ca sa vezi ceva in dreapta. asta inseamna ca deja esti pe contrasens si ca trebuie sa te grabesti, motiv pentru care nu prea mai esti atent la trecere aceea mare.
a nu se intelege ca ii iau apararea soferitei, nici nu se pune problema de asa ceva. chiar sunt de parere ca ar trebui ca dupa o anumita varsta sa se efectueze niste teste asupra soferilor, si dupa un alt prag de varsta sa i se interzica sa conduca total. am si eu bunici, la care tin foarte mult, dar la varsta lor vederea, reflexele, rapiditate de procesare a informatiei incep sa cam scartie. am mers si eu in dreapta bunicului meu de 70 ani si va spun cu mana pe inima ca anii lui de condus s-au cam dus... nu se mai descurca asa bine, si el conduce o dacie de 800kg, nu o masina ce bate spre 2 tone...

This post has been edited by slider2: 5 Aug 2010, 21:21

--------------------
symboala neagra 2008
mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
+
DannyY
post 6 Aug 2010, 08:11
Post #93

Marele plictisit

QUOTE(Meghitzanul @ 5 Aug 2010, 19:30)
am retinut, multumesc ca mi-ai atras din nou atentia, eu nu prea le am cu medicina!! ... vom merge negresit, poate chiar saptamana viitoare.
daca stie cineva un terapeut bun in Bucuresti va rog sa imi spuneti si mie.
*

Eu ti-am recomandat fizioterapia. Si pot sa-ti spun ca tot razboiul cu autoarea accidentului va fi un fleac pe langa ceea ce vei simti ani de acum incolo daca neglijezi recuperarea fizica! Nu cunosc fizio-terapeuti in Bucuresti, dar sigur gasesti pe la Marie Curie sau Grigore Alexandrescu. Daca-ti permiti, fa gimnastica de recuperare la domiciliu.

Poti sa incerci si asa

Pe de alta parte, perioada de mentinere a piciorului in gips mi se pare cam scurta pentru o fractura. Asigura-te ca osul s-a sudat bine inainte de a indeparta aparatul gipsat, altfel la prima cazatura copilul va avea probleme!

Succes si multa rabdare!

--------------------
Opel/Honda/Opel Astra G/Civic 4D/Corsa E 2004/2015/2019 - 0T04```
Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc
+
crisolro
post 6 Aug 2010, 09:33
Post #94

From: Bucuresti

copii se "repara" mai repede si oricum medicii vor fi cei care vor hotari cat sta gipsu, nu?
fizioterapia, gimnastica recuperatorie si post-traumala etc. sunt extraordinare insa tot doctorii il vor indruma, el trebuie doar sa intrebe - copiilor (si mai ales la varsta asta!) fiind in crestere nu le sunt intotdeauna benefice si recomandate astfel de chestii
chiar si un simplu masaj, facut repetat si neadecvat varstei poate avea urmari neplacute ... asadar, doctorii vor avea ultimul cuvant si sunt convins ca nu vor avea nimic impotriva unei gimnastici (eu m-as interesa de una facuta in apa, eventual termala, salina)
e bine insa de stiut si de intrebat "halatele albe" wink.gif - se mai neglijeaza astfel de recomdari avand in vedere ca nu si permite (nu neaparat financiar) oricine

--------------------
Renault Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp - cu nr absolut normal
Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
+
DannyY
post 6 Aug 2010, 09:50
Post #95

Marele plictisit

@crisolro
Eu nu vreau sa impun nimic. Vorbesc dintr-o experienta personala si de asta imi permit sa atrag atentia asupra unor aspecte. Ce face fiecare este strict treaba fiecaruia.

--------------------
Opel/Honda/Opel Astra G/Civic 4D/Corsa E 2004/2015/2019 - 0T04```
Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc
+
crisolro
post 6 Aug 2010, 10:22
Post #96

nu ma intelege gresit: cheers.gif
e foarte posibil sa se poata face fizioterapie, foarte bine ca i-ai sugerat omului sa se intereseze

--------------------
Renault Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp - cu nr absolut normal
Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
+
Avani
post 6 Aug 2010, 12:49
Post #97

Membru autentic

From: Capitala gri

Multa sanatate lui Alex si multumim pentru toate detaliile oferite de la locul faptei cat si tinerea la curent cu faptele ce au urmat.

Ai ales se pare un drum in legatura cu tragerea la raspundere. Tinand cont ca vinovata incearca sa va intimideze prin diferite mijloace, e clar ce fel caracter are. Prin urmare, nu ar trebui sa ai mila de ea, dar nici sa o "jupoi". Consecintele accidentului puteau fi mult mai mari, dar totusi, nu au fost.

Mult succes in demersurile tale !

--------------------
. . .
Think forward !
+
SwatKat
post 6 Aug 2010, 14:25
Post #98

Membru autentic

From: eterna si fascinanta RO

Imi permit sa spun si eu opinia mea, chiar daca inca nu sunt parinte. Cred insa ca singurele demersuri ale tale trebuie sa fie pentru a te asigura ca legea isi va urma cursul.

Am stat si m-am gandit cum as reactiona eu in locul tau (destul de greu si poate nerelevant pentru tine in acest moment). Si mi-am dat seama ca in cazul in care tipa ar fi avut bunavointa probabil nici nu faceam plangere, acceptam probabil niste ore de recuperare fizica a copilului la o clinica buna. Insa in cazul de fata, "superioritatea" de care vrea sa dea dovada trebuie pusa la punct. Asa ca in locul tau nu as accepta niciun ban si as merge pana in panzele albe cu un eventual proces.

Oricum, multa sanatate lui Alex si multumeste lui Dumnezeu ca a fost doar atat.

--------------------
Skoda O3 FL 1.4TSI DSG 2017
Ex -M2.2, 1.5/100
+
Meghitzanul
post 6 Aug 2010, 15:36
Post #99

***** 4 ISOFIX

Astazi am fost la spital si i-am scos ghipsul lui Alex. Doctorul a spus ca e ok - eu stiam deja asta pt ca am vazut reactiile copilului si il cunosc f bine - si ca nu este nevoie de niciun fel de fizioterapie si recuperare (am intrebat asta in mod expres).
Mi-a spus sa fie cat mai linistit si sa ia totul f usor in legatura cu reluarea mersului. Noi asteptam ca totul sa vina de la el, nu il vom forta sau indemna in niciun fel si sa inceapa sa mearga cand va dori el asta - probabil se va intampla f curand, poate chiar astazi - momentan e acasa cu sotia si doarme.

Oricum, stand in pat, se rostogoleste si se joaca fara niciun fel de retinere dar dimineata cand am facut baie dupa ce am venit de la doctor, nu a putut sta la marginea cazii in picioare decat tinandu-se si chiar mi-a spus ca inca il doare piciorul.
In functie de evolutia lui din aceste zile, vom vedea daca intr-adevar este sau nu nevoie de fizioterapie.
Diseara vom merge in parc sa ne plimbam, nu pe jos, ci cu ATV-ul electric.

"Duduia" (ca de acum imi voi permite sa ii schimb apelativele tinand cont de ceea ce imi insipra) nu ne-a sunat nici pana astazi. A trecut fix o saptamana de la accident, fara sa fi primit de la ea nici macar un telefon. Omeneste era sa o faca, eu asa gandesc ca e logic.
Dar oricum nu e nicio problema, o sa ma sune, sunt convins, in viitorul f apropiat .. atunci probabil nu voi mai avea eu chef sa stau la discutii cu ea excl.gif excl.gif

--------------------
VW Passat Variant 2.0TDI 170cp DSG 2008
Audi A3 Sportback 2.0TDI 140cp DSG 2008
ex Renault Megane 1.6 16v 2004
Alan 42 + Sirio Turbo 2000 / Alan 42 + Sirio Turbo 1000
+
murfi
post 6 Aug 2010, 16:06
Post #100

Membru autentic

Nu-i cam putin o saptamana pentru sudura unei fracturi de peroneu?

--------------------
+
TRANCA
post 6 Aug 2010, 16:54
Post #101

Membru autentic

From: IALOMITA

... cum era de asteptat ... doctorii "scapa" cat mai repede de pacient, ca sa nu ajunga la 20 de zile si sa "fie primit" de la vinovat ... si asiguratorul sa nu ii mai ceara explicatii!!!.... (vezi legea pentru RCA, asiguratorul plateste cheltuielile de spitalizare si cam atat parca!... si cu asta cica e "rezolvata" din punctul lor "dauna" pentru raspunderea civila a clientului-vinovat) ...

... tara de pacat, in care dreptatea nu mai reprezinta mare lucru ... iar chinul fizic-psihic-financiar ulterior al pagubitului nu e luat in calcul deloc ...

Sanatate si lumina in suflet pentru voi toti!

This post has been edited by TRANCA: 6 Aug 2010, 17:15

--------------------
A FOST RENAULT MEGANE II SEDAN 2004 1.5 dCi
Ex Megane II Sedan 1.5 dCi...
+
Meghitzanul
post 6 Aug 2010, 18:02
Post #102

***** 4 ISOFIX

nu a fost fractura ci doar fisura.
iar numarul zilelor de ingrijire medicala il da IML-ul in functie de fisa medicala, radiografii, etc... e destul de "standardizat" totul se pare... si abia marti voi vedea cate vor fi.

--------------------
+
SiloS
post 6 Aug 2010, 19:09
Post #103

Gangester

From: Buzau

Pai vezi? Ai scapat ieftin! Eu in locul tau as fi foarte bucuros!

--------------------
1988 BMW E30 325i
2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA
1988 Nissan Patrol Y60
1989 Suzuki Samurai
1975 Dacia 1300
2000 VW LT35
+
klaus
post 6 Aug 2010, 19:13
Post #104

步步

Group: Moderatori

Si pentru fisura nu trebuie sa stea vreo 2 saptamani cu ghipsul?
Eu as mai intreba un doctor, din alta parte, nu de acolo unde s-a facut constatarea...

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
BZN
post 6 Aug 2010, 19:27
Post #105

Itan convins

From: Rucar / Bucuresti

Poate a fost una minora, Cu cat se recupereaza mai repede cu atat mai bine si riscul de eventuale complicatii scade, asta e cel mai important.

--------------------
Tico 0,796 6v, 1998 /Logan 1,598 16v, 2009 . - AGXXMAV / AGXXVAB
+
Executron
post 6 Aug 2010, 19:59
Post #106

Membru fan UAP

QUOTE(TRANCA @ 6 Aug 2010, 16:54)
... cum era de asteptat ... doctorii "scapa" cat mai repede de pacient, ca sa nu ajunga la 20 de zile si sa "fie primit" de la vinovat ... si asiguratorul sa nu ii mai ceara explicatii!!!....
*

Si daca e sub 10 zile de ingrijiri.... Nici macar nu e penal tinand cont ca e din culpa (a se vedea art. 184 alin. 1 Cod Penal).

--------------------
VW Passat 1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic /// Dacia 1300 1974 Lux :)

"The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread."
+
pcs
post 6 Aug 2010, 21:53
Post #107

Membru autentic

From: Bethoncourt, FR

Sotia ( medic) imi confirma ca pentru o fisura de peroneu la un copil de 4 ani ghipsul se tine intre 7 si 14 zile, eventual cu un examen radiologic la mijlocul intervalului. Oricum, la copii osul se reface mult mai repede, asa ca o saptamana poate fi suficienta. In acest caz nici fizioterapia nu mai este necesara ( dacat daca Doamne fereste intervine vreo complicatie). Bine ca nu a fost mai grav si multa sanatate lui ALEX!

--------------------
Dacia/Renault/MB Logan1.6/L3 2.0dci/Clio4 0.9/Megane4 1,33/MB C 40e 05 Amb/08 Priv/15 Intense/19 I GTline/24AMG line - HA308VT
+
alin75
post 6 Aug 2010, 22:04
Post #108

Membru

Buna seara! Acum am intrat si am citit si eu topicul ohmy.gif , sincer ne pare rau sad.gif . Si noi avem o fiica de 8 ani, si nu stim cum am reactiona intr-un astfel de caz. Bine ca nu a fost mai grav si multa sanatate lui Alex! Sotia (avocat) spune, sa te constitui parte civila in dosarul penal, sa obti cit mai multe zile de spitalizare si de recuperare dupa aceea. Se ne ti pe toti la curent cu sanatatea fiului tau. Numai bine tuturor!

This post has been edited by alin75: 6 Aug 2010, 22:07

--------------------
Renault X X - Gj-xx-XXX
+
Markos
post 6 Aug 2010, 23:20
Post #109

fost programator

From: Scursurești Vale

Meghitzanule, ai cumva adresa de domiciliu a babei cu suvul? Am cativa prieteni avocati din Tiraspol, foarte talentati (doi au masteratul la Kandahar, al treilea a studiat la al Farouq), ar putea sa încerce o abordare preliminara cu dansa. Poate cad la pace.

--------------------
Reno Megan Privilej
"Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
+
sindrom
post 6 Aug 2010, 23:29
Post #110

Ciclist sticlar>Merida 901>

Urata trecere de pietoni. O stiu foarte bine pentru ca trec zilnic de 3-4 ori.

Singura precizare e ca sunt de parere ca femeia chiar nu i-a vazut. Pentru ca tiguanul, la fel ca si q5 si alte zdraganeli din astea de masini, au o vizibilitate in zonele apropiate de partile laterlale aproape de zero. Daca persoana care conduce este mica de inaltime(si cum ai spus tu era), ori se merge incet si se agita putin sa vada daca are vreun pieton, ori merge la noroc.

Faza urata e ca la varsta ei, ar fi putut avea bunul simt sa dea un telefon macar. Poate (daca are) un nepot de-al ei patea acelasi lucru. Numai asa ca idee.

Va ramane 90 de zile fara permis cu posibilitatea micsorarii la 30de zile cu examen. Indiferent de zilele de spitalizare.

--------------------
Peugeot 206 2002
Ex: Clio 1.2 16V; 75 armasari pur sange cu probleme psihice rezolvate
Prezent: Peugeot 206 2.0hdi in teste si asta dus cu pluta
+
Meghitzanul
post 6 Aug 2010, 23:31
Post #111

***** 4 ISOFIX

Am retinut tot ce mi-ati spus... multumesc.
Da, si eu ma gandesc ca au fost poate prea putine cele 7 zile de ghips. Momentan nu vrea sa puna piciorul jos deloc, spune ca il doare. Oricum, nu il fortam sub nicio forma. Probabil va mai fi nevoie de inca o saptamana de ralanti d.p asta de vedere.
In parc am mers cu ATV-ul.. acesta fiind salvarea noastra pt ca se putea plimba fara sa pedaleze dar in seara asta s-a stricat si ala .. si a mers doar de cateva ori cu el. Numai mizerii sunt de cumparat in ziua de azi!! Sper sa il rezolv maine pe garantie, daca nu voi lua carutul sport pe care l-a folosit ultima data acum 1-2 ani, nici nu mai stiu.
Momentan, dupa cum vedeti, pun f mare accent pe latura medicala pt ca asta ne intereseaza f mult in momentul asta si apoi vom vedea ce facem si cu cea juridica... saptamana viitoare voi incepe demersurile impotriva duduiei!!! De scapat nu scapa.. asta e.. poate sa zica oricine ce vrea!! Am suficiente resurse incat sa matur cu ea pe jos... dupa cum s-a comportat si m-a interceptat in mod total indirect si "pe la spate" se pare ca o merita!!

Multumiri inca o data & O seara buna si weekend cat mai placut tuturor !!

--------------------
+
ngabyyy
post 6 Aug 2010, 23:46
Post #112

Membru autentic

From: Milano City

Cum sa nu ceri daune morale...Lasa sa simpta si in buzunar ce inseamna un cap gol...
Multa sanatate fiului tau!!!

--------------------
Dacia Solenza 2004 Clima - IL 50 GAB
Consider ca Solenza a fost, este si va ramane una dintre cele mai reusite masini fabricate de Dacia. Nici mica, nici mare, fiabila
+
sindrom
post 6 Aug 2010, 23:48
Post #113

Ciclist sticlar>Merida 901>

Daca pui accent foarte tare pe latura medica inceaca sa cauti o relatie competenta pentru un sfat, ca fara iti trebuie noroc.

Cat despre femeie. Crede-ma nu merita sa te agiti. S-a comportat urat, e dureros, dar asta e tara. Copilul sa fie sanatos si atat. Ea poate scapa numai in cazul in care vine cu martori cum ca soacra impreuna cu copilul alergau pe trecere(lucru interzis). In rest, pe ea o asteapta, in cazul in care tu nu depui plangere penala, vreo 6-7 luni de mers luna de luna la procuratura, apoi udriste, si apoi isi primeste pedeapsa

P.S. Daca ajungi la o actiune in instanta, eu ti-as recomanda sa ceri o reexaminare medicala, teoretica si practica.

This post has been edited by sindrom: 6 Aug 2010, 23:51

--------------------
Peugeot 206 2002
Ex: Clio 1.2 16V; 75 armasari pur sange cu probleme psihice rezolvate
Prezent: Peugeot 206 2.0hdi in teste si asta dus cu pluta
+
kaspersky
post 7 Aug 2010, 00:05
Post #114

maistru Zen

From: Cluj-Napoca

multa sanatate fiului tau, sper ca recuperarea sa decurga normal si sa ramina fara sechele! mda, toata lumea poate sa greseasca, dar nu toti au puterea sa recunoasca ca au facut-o! tanti aia mai si supraliciteaza si zice ca nu ea a fost de vina ci bunica si copilu' deoarece au alergat pe trecerea de pietoni >> nesimtire.
QUOTE(Meghitzanul @ 5 Aug 2010, 16:51)
Se pare ca, "doamna" avand relatii momentan incearca sa ma intimideze si incearca sa imi trimita "soli de pace" care au in acelasi timp rolul de atingere a "punctelor sensibile" demonstrandu-mi, chiar daca nu in mod direct, cat de multe lucruri poate afla despre noi si cat de mult se poate baga in viata noastra!!!
*

poti sa-i raspunzi cu aceeasi moneda: ai numele ei, adresa - fa si tu niste cercetari, lasa solii de pace si cind te intilnesti cu ea mai scapa-i cite un detaliu din trecutul ei sa vada ca esti si tu informat icon_mrgreen.gif

--------------------
KIA Cee'd SW 1.6 GSL Base 2008
"Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
+
4x4
post 7 Aug 2010, 00:48
Post #115

Übermensch

Eu zic sa te bucuri cu ce ai, pana la urma ai scăpat foarte ușor, dacă urmărești sa obții dreptate sau bani eu iți recomand prietenește sa nu încerci decât dacă ești "bazat".

Nu încerc sa spun ca ce sa întâmplat poate fi trecut cu vederea, este trist și revoltător, dar asemena multor lucruri din țara noastră este văzut de multi ca fiind "firesc".

Decât sa îți cheltuiești timpul, banii și energia pentru a obține condamnarea cuiva (mai ales ca aici este vorba de o greșeală umana, ce putea fi săvârșite de oricine, felul cum a reacționat este dat de caracterul ei și aici doar natura e vinovata) mai bine te ocupi de fiul tău, sunt sigur ca lui ii va aduce mult mai multa fericire prezenta ta lângă el, decât prezenta ta în sala de judecata.

Ia asta ca un sfat dat de cineva pățit, dar poate ma înșel, e uman pana la urma sa greșești.

This post has been edited by 4x4: 7 Aug 2010, 02:20

--------------------
W S S
Attere Dominatum!
+
razvannn
post 7 Aug 2010, 00:54
Post #116

Membru incepator

ma bucur pt alex ca este bine , iar in privinta vacantei pe banii ei multumeste-te ca baiatul tau e bine , nu te bucura la banii babei decat daca -ti da ea fara sa-i ceri pt ca banii obtinuti in felul acesta nu prea aduc lucruri bune sa stii , , aia e o intersectie pacatoasa eu acolo locuiesc si mai mereu e cineva lovit , multi neatenti totusi in trafic ,si pt fisura asa se tine 7 zile piciorul doar ce i l-am scos lui fiimea ,

--------------------
renault 19 /1,7 75 cp 1995 1995 - B-37-DUG
renault 19 1.7 75 cp
+
kaspersky
post 7 Aug 2010, 01:44
Post #117

maistru Zen

From: Cluj-Napoca

QUOTE(4x4 @ 7 Aug 2010, 01:48)
Eu zic sa te bucuri cu ce ai, pana la urma ai scăpat foarte ușor, dacă urmărești sa obții dreptate sau bani eu iți recomand prietenește sa nu încerci decât dacă ești "bazat".
*

permite-mi sa fiu un pic sarcastic: sa zica mersi ca nu i-a omorit copilu', nu?? putea sa fie si mai rau! dar daca azi tanti scapa basma curata, avem noi convingerea ca miine nu va omori un copil pe trecerea de pietoni si nu va reactiona la fel si va incerca sa scape si atunci? gindeste-te ca acel copil s-ar putea sa fie (doamne fereste) al tau, nu cred ca in acel moment ai da acest sfat. sau, ma rog, poate ne-am obisnuit cu "capul plecat sabia nu-l taie". legea e numai pentru cei "bazati"? nu mi se pare normal sa incerce sa obtina extra money, sau mai stiu io vacante la las vegas sau disney park, dar mi se pare normal sa se aplice legea corect. cine a fost vinovat sa plateasca.

QUOTE(4x4 @ 7 Aug 2010, 01:48)
Ia asta ca un sfat data de cineva pățit, dar poate ma înșel, e uman pana la urma sa greșești.
*

nimic de zis, e uman sa gresesti, toti gresim - dar e normal sa ne asumam aceste greseli: daca nu ne asumam aceste greseli inseamna ca, cel putin din punctul nostru de vedere, nu le consideram greseli!

--------------------
KIA Cee'd SW 1.6 GSL Base 2008
"Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
+
4x4
post 7 Aug 2010, 02:34
Post #118

Übermensch

Sa nu cumva sa crezi ca încerc sa i-au apărarea respectivei doamne, sau sa minimalizez cele întâmplate, doar te atenționam ca dacă dorești sa întreprinzi ceva in sensul găsirii dreptății, fa-ți temele înainte, încercă sa afli cu cine ai de a face.

Doamna aceea poate fi ruda unui "bazat" în justiție și are sa vina cu 10 martori care au sa spună cum soacra ta împreuna cu copilul tău au alergat pe trecere, nu s-au asigurat și asa mai departe, au sa tot invoce diverse motive și tu ai sa te tot judeci mult și bine, fără sa ai siguranța ca vei ieși învingător.

Trebuie sa te gândești serios dacă merita, (evident ca din punct moral merita sa o dai în judecata, dar mai sunt si alte aspecte implicate), afla bine ce șanse ai, eu iți urez mult noroc, si multa prudenta.

This post has been edited by 4x4: 7 Aug 2010, 02:35

--------------------
W S S
Attere Dominatum!
+
para06
post 7 Aug 2010, 08:06
Post #119

Membru autentic

From: CONSTANTA

Sa nu o iei un nume de rau , nu vb despre copilu tau ci in general

Romanu e ca oaia , trece pe trecere si nu se uita in stanga sau in dreapa .. de multe ori sa intamplat sa rupi cauciucurile la trecere , ca pe nea gheorghe il doare in p%$a

Si insanatosire grabnica

This post has been edited by para06: 7 Aug 2010, 08:35

--------------------
DACIA SOLENZA 2003 - CT92PAR
+
dizzy
post 7 Aug 2010, 08:15
Post #120

Work smart not hard!

Gasesti oricand la magazin cu cateva zeci de ron un carut.
Daca nu iti permiti iti dau eu imprumut unul pt cateva zile de la asta micu al meu.

--------------------
Whirpool ex Dacia Logan 2005 - B zzz SXX
Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds.
+
6 Pages « < 2 3 4 5 6 >
Closed Topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 3rd May 2025 - 16:12
Dacia