Vectra C Z19DT, 2006
![]() ![]() |
Vectra C Z19DT, 2006
BAC |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 450 Joined: 1 September 04 From: Reghin ![]() |
Attached thumbnail(s) DSC05760.JPG ( Size: 590.36k ) Number of downloads: 5500 DSC05761.JPG ( Size: 598.7k ) Number of downloads: 5989 DSC05764.JPG ( Size: 601.91k ) Number of downloads: 6086 DSC05766.JPG ( Size: 576.04k ) Number of downloads: 6011 |
||
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|||
Speedy |
![]()
|
![]() Membru donator Group: Members Posts: 916 Joined: 27 December 05 From: Anytown USA ![]() |
Felicitari!! Foarte frumoasa masina.
Din cate stiam eu, distributia e pe lant (de aici si schimbarea la 150 000 km). Dar se poate sa ma insel ![]() Inca o data felicitari si drumuri bune! |
--------------------
....
...
.... Opel Astra J Innovation 2012 2.0 CDTI Ex Logan Prestige 1.6 16v
Suzuki XF650 Freewind 2001 Specialized Carve Expert |
|
adrian_c |
![]()
|
![]() Membru actionand in sectorul privat Group: Members Posts: 453 Joined: 14 November 04 From: DB, Bucuresti, Paris, Belgia ![]() |
Frumoasa masina,
nu am stat sa citesc tot, insa imi fac timp in seara asta. Daca scriai mai ordonat, pe sectiuni, era mai usor de citit. ![]() Mi-am dorit si un una din asta, insa nu am avut niciodata bani de una noua. Iar la mana a doua nu cumpar. Sa ai grija de ea si multi km inainte fara probleme si accidente ! 5 Mar 2010, 14:35: QUOTE(Speedy @ 5 Mar 2010, 14:22) Daca este pe lant, este pe viata pe lant, nu se umbla la distributie ! This post has been edited by adrian_c: 5 Mar 2010, 15:35 |
--------------------
Dacia
Solenza Scala
xx.09.2004
- DB-05-xxx Citroen C4 1.6HDI xx.04.2009 - 710-BxD
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
parerea ta.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
adrian_c |
![]()
|
![]() Membru actionand in sectorul privat Group: Members Posts: 453 Joined: 14 November 04 From: DB, Bucuresti, Paris, Belgia ![]() |
|
--------------------
Dacia
Solenza Scala
xx.09.2004
|
|
BAC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 450 Joined: 1 September 04 From: Reghin ![]() |
Vechile motoare de 2 si 2.2l diesel erau pe lant. Parca si cel de 1.3 . Nu e cazul acum. Distributia la acest motor, de sorginte Fiat, se schimba la 10 ani sau 150000 km.
Am uitat sa mentionez printre dotari, senzor de ploaie si, ceea ce e mai important, reglaj lombar si inclinarea sezutului la ambele scaune. |
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Pana la urma s-a adeverit vorba ca nu exista masina sh sa nu bagi bani in ea imediat ce o cumperi. loganul din semnatura e luat sh acum 2 ani si nu am bagat bani in afara de revizie... dar nah.. e dacie din aia "proasta" ![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Felicitari pentru masinuta, sa o stapanesti sanatos!
Pe lant se intinde patina la anumite intervale, iar lantul se schimba numai in caz de uzura accentuata (3-4 sute de mii). Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
La Z19DT se schimba asa:
- curea accesorii - 10 ani/120.000 km - curea dintata si rola de tensionare - 10 ani/150.000 km In schimb, la Z13DT (distributie pe lant) se schimba doar cureaua accesorii, la 10 ani / 150.000 km. Asa zice caietul de service, editia 2006. BAC, multi kilometri fara probleme! |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
adrian_c |
![]()
|
Ce pneuri are, adica dimensiunea ?
|
--------------------
Dacia
Solenza Scala
xx.09.2004
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Daca exteriorul e oarecum agreabil, interiorul e urat rau de tot...
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
adrian_c |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Solenza Scala
xx.09.2004
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
doar e opel, ce naiba!?
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Ce sa zici si tu, Adita...
Fii tu sanatos cu supercarul tau ![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
adrian_c |
![]()
|
QUOTE(rtBK @ 5 Mar 2010, 21:20) QUOTE(R19/16v @ 5 Mar 2010, 21:21) Mai glumeste omul, nu trebuie sa va suparati. ![]() Insa cuvantul "urat" nu este cel mai potrivit, puteai sa fii si tu mai diplomat. ![]() This post has been edited by adrian_c: 5 Mar 2010, 22:35 |
--------------------
Dacia
Solenza Scala
xx.09.2004
|
|
rtBK |
![]()
|
ai dreptate am uitat sa pun un smiley ca sa iti dai seama ca nu m-am suparat
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
adrian_c |
![]()
|
QUOTE(R19/16v @ 5 Mar 2010, 21:12) Ce pot spune totusi cu mana pe inima este ca Renault-ul ala 19 este mai confortabil. Poate vine proprietarul si ne sterge toate postarile ca suntem off-topic ! ![]() Sa revin la Opel-ul domnului BAC. Am citit in intregime inceputul. Pretul, nu stiu ce sa iti spun, nu este nici mare, insa nici mic. Daca masina nu mai are alte defecte ascunse cred ca este un pret corect. Totusi, nu ma impac cu 2 chestii aici : - nu stiu cand ai cumparat masina, insa, presupunand ca ai luat-o zilele acestea, sunt cam multi km pentru o masina din 2007. Deci in 3 ani aproape 120k km, inseamna aprox. 40k km / an. Nici astia din vest nu merg atat de mult, ma refer la medie; - daca busonul ala de la ulei era gripat, cum a schimbat ala uleiul ? Sau la ultimul schimb l-a strans super tare ? Si in rest esti multumit de masina ? Dupa ce ai schimbat amortizoarele mai are comportament de barcuta ? Sau a devenit mai rigida ? Poate trebuia sa schimbi si arcurile. Oricum, in fotografii masina arata foarte bine, interiorul este curat si ingrijit. Multi km inainte fara probleme si mult succes ! This post has been edited by adrian_c: 5 Mar 2010, 23:16 |
--------------------
Dacia
Solenza Scala
xx.09.2004
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
@adrian_c - ca sa iti raspund la doua dintre nedumeririle tale:
1. media de km in vest este destul de mare, insa nu neaparat relevanta. o masina poate merge mult peste sau mult sub acea medie. mie nu mi se par km putini pentru un diesel, 40k Km e chiar sub media de diesel pe an. 2. uleiul nu se schimba numai dand drumul pe la buson. exista aparatura speciala (un fel de aspirator) cu care se trage uleiul vechi pe la joje, in felul asta nefiind nevoie sa desfaci busonul Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
@BAC sper sa nu te superi pe mine, dar ai facut ceva greseli cand ai cumparat-o. daca chiar ai gresit poate timpul va spune, dar in principiu o masina sh:
- te duci s-o vezi ziua, preferabil sa fie soare. imediat se vor vedea diferentele de nuanta sau imperfectiunile din vopsea - nu o cumperi pana nu mergi cu ea - nu o cumperi pana nu o supui la un test, macar un mecanic sa se uita la ea, inclusiv pe dedesubt eu n-am cumparat niciodata o masina noua, doar sh. dar in niciuna nu am avut de bagat bani.... in rest s-o stapanesti sanatos si sanatoasa!! This post has been edited by slider2: 6 Mar 2010, 09:14 |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
adrian_c |
![]()
|
QUOTE(Andy_ACS @ 6 Mar 2010, 07:39) @adrian_c - ca sa iti raspund la doua dintre nedumeririle tale: 1. media de km in vest este destul de mare 2. uleiul nu se schimba numai dand drumul pe la buson Andy_ACS, in principiu ai dreptate, insa : 1. masina a fost cumparata din tara, si de pare ca rulat in tara. Daca primul proprietar a mers mai mult pe afara cu masina asta, atunci ar fi ok, insa in Romania sunt foarte multi km in 3 ani. 2. Intradevar, este posibil sa il schimbe asa, insa spune-mi cati schimba uleiul utilizand dispozitiv din ala cu pompa ? Chiar daca are carnet de intretinere, cu stampila, semnatura si data, facturile sunt baza, carnetul ala se poate trafica la greu ! Sa ne spuna propritaru daca are si facturile pentru orice interventie la masina. This post has been edited by adrian_c: 6 Mar 2010, 11:56 |
--------------------
Dacia
Solenza Scala
xx.09.2004
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
Mie nu mi se pare excesiv de mult 40k Km pe an. Doar pentru ca tu sau eu nu mergem atat (eu am medie de 15k Km pe an) nu inseamna ca altii nu merg mai mult. Cu cateva drumuri lungi pe an ridici considerabil media.
Nr de km sunt un indicator aproximativ al uzurii, important e felul cun s-au facut (tipul de drumuri parcurse, starea carosabilului, stilul de conducere, intretinerea masinii). Nu cred ca actualul proprietar are ce ne demonstra noua postand facturi ![]() De exemplu eu consider ca am mare grija de masina mea, atat in exploatare cat si la intretinere. Cu toate acestea nu am nici carte service, nici facturi nu am strans. Reviziile le fac mereu la timp (chiar inainte de timp) cu consumabile de calitate, insa in regie proprie sau la un mic service privat. Asta nu inseamna ca masina mea nu are km reali sau nu e intretinuta. Legat de schimbul de ulei - eu il schimb prin metoda clasica pe la buson, dar la service am vazut mult care prefera cealalta metoda. Daca se blocheaza busonul e o varianta buna de luat in calcul. Bafta! This post has been edited by Andy_ACS: 6 Mar 2010, 13:05 |
--------------------
-
-
|
|
BAC |
![]()
|
QUOTE(adrian_c @ 5 Mar 2010, 22:07) 215/55 R16 QUOTE(adrian_c @ 5 Mar 2010, 22:46) Ce pot spune totusi cu mana pe inima este ca Renault-ul ala 19 este mai confortabil. - nu stiu cand ai cumparat masina, insa, presupunand ca ai luat-o zilele acestea, sunt cam multi km pentru o masina din 2007. Deci in 3 ani aproape 120k km, inseamna aprox. 40k km / an. Nici astia din vest nu merg atat de mult, ma refer la medie; - daca busonul ala de la ulei era gripat, cum a schimbat ala uleiul ? Sau la ultimul schimb l-a strans super tare ? Si in rest esti multumit de masina ? Dupa ce ai schimbat amortizoarele mai are comportament de barcuta ? Sau a devenit mai rigida ? Poate trebuia sa schimbi si arcurile. Oricum, in fotografii masina arata foarte bine, interiorul este curat si ingrijit. Multi km inainte fara probleme si mult succes ! Nu vreau polemica cu R19. Am avut un R21, care e superior R19 si nu se compara. Uleiul il schimba cu o sonda bagata pe la joja. Motorul a avut tot timpul ulei Castrol. Masina am luat-o pe 20 oct 2009, la 113000 km si ceva. La service unde am dus-o pt verificare nu au gasit nimic in neregula. Au confirmat km. Seful de acolo mi-a spus ca are un client, care vine in fiecare luna la el pt revizie, face saptamanal Germania, aproape 200000 km pe an. Pe spate am pus amortizoare ALCO, sunt mult mai tari. Tinuta s-a imbunatatit. Luate la mana, amortizoarele vechi nu aratau slabite. Altfel sunt multumit, e cea mai spatioasa, mai mare si mai puternica masina care am avut pana acum, si cea mai accesorizata. QUOTE(slider2 @ 6 Mar 2010, 09:13) @BAC sper sa nu te superi pe mine, dar ai facut ceva greseli cand ai cumparat-o. daca chiar ai gresit poate timpul va spune, dar in principiu o masina sh: - te duci s-o vezi ziua, preferabil sa fie soare. imediat se vor vedea diferentele de nuanta sau imperfectiunile din vopsea - nu o cumperi pana nu mergi cu ea - nu o cumperi pana nu o supui la un test, macar un mecanic sa se uita la ea, inclusiv pe dedesubt eu n-am cumparat niciodata o masina noua, doar sh. dar in niciuna nu am avut de bagat bani.... in rest s-o stapanesti sanatos si sanatoasa!! Stiu ca am incalcat unele din principiile de baza ale cumpararii unei sh, dar nu am gasit nimic care sa-mi placa in zona, am cautat luni intregi. Probabil ar fi trebuit sa-mi iau o zi libera. Am mai testat o Vectra de 150CP si nu mi-a placut cum trage. Asta trage mult mai bine. In zona mea poti alege doar VW sau Audi, din celelalte doar ce pica. Eu am cautat Ford Mondeo sau Opel Vectra. Vectra e rara si scumpa, Mondeo doar combi gasesti ca lumea. Mai gasisem un Signum din 2005, argintiu sidefat, navigatie, doua seturi de cauciucuri, super intretinuta. Din pacate Signumul nu are in spate bancheta ci doua scaune si o cocoasa, care ascunde o masa plianta. Cum sotia sta in spate cu cei doi copii nu le era comod. Din punct de vedere estetic masina arata ca noua. Aici nu ma insel, am ochi. Daca avea nuanta diferita la culoare pica tranzactia. This post has been edited by BAC: 7 Mar 2010, 14:05 |
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
cristidb |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.462 Joined: 23 May 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
CBR 600 F4i ;
Astra GTC
Sport 124CP remap Superchips, K&N, Eibach.
- .
|
|
BAC |
![]()
|
Am mai testat una de 120 CP la Comautosport Bistrita, mergea frumos motorul, mi-a placut, pe undeva la fel cu asta, cred au cuplu mai bun la turatii mai joase. Din pacate masina aia fusese lovita, revopsita total, cu portiuni de lac exfoliat si pe deasupra cu "check engine" aprins in bord. Proiectoarele de ceat erau si ele sparte, cereau 8500 euro, niste jepcari chiar daca masina avea 60000 km. Pana nu mai incerc una nu pot decat sa banuiesc ca ar fi remapata.
|
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|
aLecsunder |
![]()
|
![]() Membru... Group: Members Posts: 616 Joined: 27 October 09 ![]() |
Nu trebuie sa testezi alte masini ci doar sa faci un test dyno .
|
--------------------
Ford
Mondeo
2019 ST-Line
|
|
BAC |
![]()
|
Azi, in timp ce mergeam prin oras s-a aprins in bord martorul cu bec iar pe display un "spate" de masina cu mesajul check light break right. E bine ca spune locul exact, fara sa mai verifici toate becurile. Se schimba usor, becurile sunt pe un soclu prins cu cleme. Nu exista bec cu dublu filament, toate sunt simple de 21 W. Cel de semnalizare e galben dar culoarea incepe sa se exfolieze de pe sticla. Becul defect era Osram, l-am schimbat cu ce aveam prin garaj, dar mi-am pus si in masina de rezerva.
|
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|
BAC |
![]()
|
Am schimbat azi, kit distributie Gates, curea accesorii Conti, pompa apa Hepu, simering la axa cu came si filtru motorina Mann. Toata treaba, cu manopera cu tot, 1300 ron, la un service din oras. Cureaua de accesorii era imbatranita, cu crapaturi pe interior. Am 115240 km. De Pasti merg la Felix si am vrut sa nu am griji.
This post has been edited by BAC: 30 Mar 2010, 19:11 |
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|
dan22y |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 5.512 Joined: 7 June 06 From: B ![]() |
|
--------------------
R
M
8
- B
|
|
BAC |
![]()
|
Acum sunt la Felix, a resetat BC-ul la intrarea din Cluj, la Lukoil, pana la sosire a aratat o medie de consum de 4,7 l/100km. Asta in conditiile in care eram eu sotia si doi copii plus bagaje si unele repeize de 140-150km/h.
|
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th April 2025 - 01:31 |