Becuri Laguna II, Becuri Laguna II
![]() ![]() ![]() |
Becuri Laguna II, Becuri Laguna II
adryan |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 341 Joined: 9 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
|
||
--------------------
VW
Golf V
2005/1.6 MPI
|
|||
budyspy |
![]()
|
ce nu te omoara, te intareste!!!!! Group: Members Posts: 88 Joined: 16 August 07 From: slobozia ![]() |
salut. daca ai cumva cartea tehnica, le gasesti acolo.
daca nu, iti spun eu : H1 antiUV55W - faza lunga si H7 antiUV 55W - faza scurta, ambele pentru 12 V. pentru xenon e mai bine sa te adresezi unor ateliere specializate. |
--------------------
renault
laguna II
2007/1,9 dci/expression
|
|
adryan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 341 Joined: 9 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
Mie in carte imi spune ca am exact invers...pe cuvant
|
--------------------
VW
Golf V
2005/1.6 MPI
|
|
ipiq |
![]()
|
![]() The transporter Group: Members Posts: 1.924 Joined: 17 December 06 From: RO ![]() |
ti-am trmis PM mai devreme... nu stiam ca pt Laguna vrei... sigur pe faza scurta ai H7! daca vrei si pe proiectoare acolo ai H11... Bafta!
|
--------------------
ex Renault Laguna
2
1.9dci Opel Insignia + Mercedes Vito + Audi A4
4x Peugeot Boxer 2010,2011,2011,2014 Cine nu face fata... face spate!!! |
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
Pentru faza scurta e H7, cu certitudine o spun pentru ca l-am cumparat si schimbat cu mana mea. Cred ca mai sunt topicuri pe tema asta, inclusiv despre xenon. H-ul vine de la halogen dar omul vrea xenon.
http://www.reno.ro/faruri-xenon-t64849.html |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
gabri34 |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 8 April 08 ![]() |
Am o laguna II din 2001. Si am probleme cu becurile de pe stinga spate(semnalizare si frina).Cind semnalizez se aprind amindoua (pilpiie amindoua),iar daca calc frina pilpaie numai frina.Nu stiu ce sa i fac .Cred ca e de la mufa.Daca a patit cineva?
![]() |
--------------------
renault
laguna II
2001 1.9dci
|
|
budyspy |
![]() ![]()
|
ce nu te omoara, te intareste!!!!! Group: Members Posts: 88 Joined: 16 August 07 From: slobozia ![]() |
da, e o problema la placa din spate de la becuri. cand franezi ti se lumineaza si semnalizarea, iar daca semnalizezi, in spate este discoteca. trebuie demantat stopul si curatata placa. este posibil sa apara ca un fel de lipici intarit intre doua din traseele catre becuri. dupa ce il cureti nu mai ai probleme.
|
--------------------
renault
laguna II
2007/1,9 dci/expression
|
|
ecstasy_4u06 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 180 Joined: 19 July 07 From: Alba Iulia ![]() |
stie careva cat m-ar costa sa pun proiectoare pe authentique???
This post has been edited by ecstasy_4u06: 17 Apr 2008, 12:58 |
--------------------
Renault
Laguna
2003 Authentique
|
|
Bas|cX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 490 Joined: 18 April 07 ![]() |
buna intrebare ..sunt in aceeasi situatie ca si tine ...raspuns:PREA MULT . De ce ...bloc de lumini+cablaj+bandourile alea din spoiler+proiectoare...+manopera
![]() |
--------------------
none
ex Lag 2
- none
1.9dci Brasov
|
|
ecstasy_4u06 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 180 Joined: 19 July 07 From: Alba Iulia ![]() |
am fost azi la reprezentanta..si cand am auzit pretul era sa cad pe spate..6 mil (full maopera..etc)
|
--------------------
Renault
Laguna
2003 Authentique
|
|
Bas|cX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 490 Joined: 18 April 07 ![]() |
de-ar fi asa ...mi se pare putin ...
|
--------------------
none
ex Lag 2
- none
1.9dci Brasov
|
|
lagunez |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 261 Joined: 11 February 06 From: Bucharest ![]() |
am patit saptamana trecuta exact la fel ...ref. simptome becuri arse si scurt circuit cablaj spate (cel care sustine becrile de semnalizare spate (de ex pe stanga ) si becul de pozitie stop)..remediu schimbat setul de becuri de pe partea stanga spate si becul din stopul central ..masurate ohmic la rece si in sarcina ( unul era in scurt DOAR in sarcina )...
Simptome inainte : la apasare pe stop se aprinde si becul de semnalizare martor din bord (dar palid !!) (la mine cel de pe stanga) iar la viraj stanga cu semnalizatorul pus se schimba frecventa de semnalizare (mai vioaie!! corespunzatoare uneui bec ars) concomitent cu apasarea pedalei de stop...cablajul (partea din plastic de cacao facuta de valeo usor dusa..mai mult scrum..manopera o ora de curatat si refacut cablaj..) piesa am inteles ca nu se aduce fara ansamblu complet..pret e :e bine sa stai pe scaun sau sa beneficiezi de casco.. |
--------------------
Renault
Laguna 3 & Volvo C30
2009 Dynamique PLUS Navy 2.0T CVA 2009 lag 3 2.0T Proactive Dynamique Navi
|
|
gabri34 |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 8 April 08 ![]() |
![]() |
--------------------
renault
laguna II
2001 1.9dci
|
|
leonardg |
![]()
|
Member Group: Members Posts: 111 Joined: 20 April 07 From: Sibiu ![]() |
Da, sunt facute la Lear Corporation Romania SRL Pitesti.
|
--------------------
Renault
Laguna II
- SB
2003 / Expression / 1,9 DCI 88KW I'm not driving fast... I'm just flying low !
|
|
jon_nxt |
![]()
|
![]() Membru declarat anti-bizoni Group: Members Posts: 216 Joined: 15 August 08 From: Bucuresti ![]() |
Am sesizat seara trecuta ca am un bec de pozitie ars pe dreapta spate, in lampa de pe aripa spate - partea fixa (nu lampa de pe usa hayonului). Am aruncat azi un ochi timid prin portbagaj insa nu mi-e clar cum as putea sa ajung sa schimb acel bec...
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 2, phase 1
1.9 dCi Dynamique, 2001 "Din fericire, gandirea corecta vine din experienta. Din nefericire, experienta vine din gandirea incorecta."
|
|
12AHD |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 328 Joined: 24 December 09 From: Ploiesti ![]() |
Tot stopul spate se tine intr-un surub.Vezi ca trebuie sa ai in dreptul stopului, in portbagaj, o rozeta din plastic. O desurubezi. dupa aceea, cu o tubulara de 10 scoti piulita care tine stopul de caroserie.Dupa ce ai dat stopul jos(ai grija ca firele de la conector sunt cam scurte) umbli in spatela stopului si scoti suportul de becuri care se tine si el intr-o clema, vezi si tu care ca nu mai stiu.Montarea iti dai tu seama cum se face.
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 3 110kw
2009 break automata
|
|
jon_nxt |
![]()
|
![]() Membru declarat anti-bizoni Group: Members Posts: 216 Joined: 15 August 08 From: Bucuresti ![]() |
Am vazut acea rozeta dar nu eram sigur mai departe. Multumesc pt informatie.
|
--------------------
Renault
Laguna 2, phase 1
1.9 dCi Dynamique, 2001 "Din fericire, gandirea corecta vine din experienta. Din nefericire, experienta vine din gandirea incorecta."
|
|
Mitrix999 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 15 February 09 ![]() |
Am si eu aceeasi problema....numai toate becurile functioneaza...discoteca dar functioneaza. Intrebarea e pana cand merg asa? Nu o sa se arda pana la urma? O sa incerc sa ma uit dar probabil vor fi cateva zile pana fac ceva si merg zilnic cu farurile aprinse, implicit stopuri si semnalizarea.
2 Nov 2010, 21:01: Azi am umblat la stop sa rezolv singur problema...dar stupoare...mi-a luat o garmada de timp s ama prind ce e pe acolo...mi-era sa nu rup plasticele alea...dar acum le desfac in 10 secunde ![]() Oricum problema e ca...circuitul e curat luna...bonturile alea s-au topit intre elementele circuitului dar plasticul nu conduce deci nu vad problema aici. Am incercat sa misc elementele circuitului sa fiu sigur ca fac contact...nu garantez ca facut mare lucru dar ...problema tot acolo e. Am cumparat si becuri noi...nimic...la fel. Stiti daca se scoate cestia aia in care intra cele 4 cabluri? Se scot cablurile daca tragi de ele? Au papuci de prindere? Ca mi-a fost frica sa fortez. E cam nasol sa umblu la placutza acolo spanzurat de cablurile alea...daca scoteam cablurile puteam analiza mai bine circuitul si sa-l curat. Apropo...tot se zice ca tr curatat...ce intelegeti prin curatare? nu sunt mecanic...dar banuiesc ca dati pe acolo cu carpa, surubelnitza etc pana pare totul curat nu? Aiurea e ca n-am multimetru...sa verific si eu ce se intampla pe acolo... In fine sper sa -i dau de cap ca ma sperie gandul s ama duc la renault sa-mi zica sa schimb tot. Cand lucrez acolo tr sa scot sigurante ceva? This post has been edited by Mitrix999: 2 Nov 2010, 22:01 |
--------------------
Renaukt
Laguna 2
2004 1.9dCI 110CP
|
|
PMG_tr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 737 Joined: 14 January 09 From: Turnu Magurele ![]() |
Salutare, se pare ca mi s-a ars becul de la lampa dreapta spate, cea de pe hayon...din cate am observat trebuie sa demontez toata masca aceea de la hayon...exista alta solutie? a mai schimbat careva? si daca da ce bec trebuie sa cumpar; va multumesc anticipat, numai bine.
|
--------------------
Renault
Laguna 2 1,9 DCI 74kw
- TR-04-CWY
2003 expresion NU FURA! Guvernul uraste concurenta!
|
|
gsalexandru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.417 Joined: 8 November 09 From: Romania-Suceava ![]() |
are un capac pe unde poti sa ajungi la stopul de pe haion. Becul nu stiu exact ce cod are dar merge foarte bine unul w5w. de fapt soclul e W5W dar bulbul e putin mai mare
|
--------------------
renault
laguna 2
- sv-07-xjr
2001 1.9 dci expression Reparatii chei/carduri auto - 0742978558
|
|
PMG_tr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 737 Joined: 14 January 09 From: Turnu Magurele ![]() |
pai din cate am observat pe la capacul ala nu pot sa ajung decat la becul de stopul pe frana...
|
--------------------
Renault
Laguna 2 1,9 DCI 74kw
- TR-04-CWY
2003 expresion NU FURA! Guvernul uraste concurenta!
|
|
dinu_victor_88 |
![]()
|
![]() Membru Ager Group: Members Posts: 229 Joined: 7 December 08 ![]() |
Saluate!Cum se regleaza farurile la masina din semnatura?Ma intereseaza pe faza scurta.Eu ma gasit un fel de surubel undeva deasupra farului care merge miscat si cu o surubelnita cruce.Am tot invartit dar nu sesizez nici o diferenta
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
- CT-07-MEV
2003 Lux Privillege
|
|
cristidneacsu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 14 January 10 From: Brasov ![]() |
Cauta un orificiu, desupra farului, in interiorul caruia vezi o piesa de plastic alba(surub) cu cap pentru hexagon.
Bafta. |
--------------------
Renault
Symbol
2012 Colection 1,2 75CP Oamenii se considera centrul universului si judeca totul raportat la ei insisi.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th August 2025 - 22:34 |