REFLEXIE bord in parbriz
![]() ![]() ![]() |
REFLEXIE bord in parbriz
GOPPO |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 196 Joined: 2 October 08 From: Tg. Mures ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
Grand Scenic
- MS12MLA
2013, Initiale Paris, 1.6 131 Cp E-mail: lucian.morariu@gmail.com
Facebook: www.facebook.com/lucian.morariu.3 |
|||
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Am si eu problema asta. Cu parbrizul original parca nu era asa. Concluzie: schimbat parbrize la reprezentanta, alea originale au o tenta de maro, sunt atermice si am impresia ca sunt tratate si antireflex. Dar la banii aia ...
![]() This post has been edited by Tamango: 28 Sep 2010, 21:05 |
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
GOPPO |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 196 Joined: 2 October 08 From: Tg. Mures ![]() |
Problema rezolvata... intr-un fel.
Am gasit parte din fata de culoare gri inchis din dezmembrari. Se reflecta totusi dar foarte putin ... 5-10%. Rog moderatorul, daca vrea, sa inchida topicul. Multumesc. |
--------------------
RENAULT
Grand Scenic
- MS12MLA
2013, Initiale Paris, 1.6 131 Cp E-mail: lucian.morariu@gmail.com
Facebook: www.facebook.com/lucian.morariu.3 |
|
bubu782001 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.897 Joined: 24 July 06 ![]() |
Daca ai parbriz atermic - cum este cel original (acela cu reflexe violete nu maro
![]() ![]() Parbrizul atermic are reflexii violete si acestea sunt vizibile mai ales cand este inorat afara - vezi poza din attachment. This post has been edited by bubu782001: 4 Oct 2010, 09:45 Attached thumbnail(s) 2FSnm0.jpg ( Size: 39.28k ) Number of downloads: 231 |
--------------------
Renault
Clio 3
- -
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th August 2025 - 19:38 |