am trosnit submarinuuu, faruri, masca, spoiler
![]() ![]() ![]() |
am trosnit submarinuuu, faruri, masca, spoiler
drujbistu |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 116 Joined: 27 October 09 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
renault
ex25, actual clio1 si laguna1
- BV-13-EHF, BV-07-HVO
clio-1996 rt 1.4, laguna-2000 1.9dCi break http://fundatiapentrusmurd.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=79&Itemid=92
|
|||
adryantm |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 46 Joined: 14 December 09 From: Timisoara ![]() |
daca nu ai scut ,pe sub masina ,in partea din fata ,ajungi la mecanismu de deschidere a capotei,e un fel de sarma tare de care tragi in lateral spre roata ,si ar trebui sa se deschida .
|
--------------------
renault
25d-laguna 1
- TM 83 FAD
1984-1999
|
|
johnny.m |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 104 Joined: 3 February 08 ![]() |
De ce piese ai avea nevoie?
|
--------------------
renault 25 tx
renault 25 tx
1990, 2,2i
|
|
turbodxman |
![]()
|
------------- Group: Members Posts: 3.327 Joined: 1 August 08 From: Ro ![]() |
Poti inlocui cu succes cablul original de deschidere a capotei cu unul de bicicleta - solutia romaneasca - de criza
![]() |
--------------------
---------
----------
------------
|
|
drujbistu |
![]()
|
faruri-ambele, grila dintre ele, si bara cu numarul(spoilerul)
Am intrat drept si direct in spatelui unui logan, cu mentiunea ca pe ploaie torentiala, cand apa nu are timp sa se scurga de pe asfalt, masina nu opreste ci aluneca multumesc pentru sfat, cum sa deschid capota, voi incerca This post has been edited by drujbistu: 15 Jul 2010, 17:23 |
--------------------
renault
- BV-13-EHF, BV-07-HVO
clio-1996 rt 1.4, laguna-2000 1.9dCi break http://fundatiapentrusmurd.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=79&Itemid=92
|
|
johnny.m |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 104 Joined: 3 February 08 ![]() |
Am unul din faruri si spoilerul fara fustita de jos, daca te intereseaza, ma poti contacta.
|
--------------------
renault 25 tx
renault 25 tx
1990, 2,2i
|
|
nik01 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 137 Joined: 1 July 06 ![]() |
eu personal cand s-a rupt cablul de la capota am fortat pana s-au rupt sudurile de la incuietoare si am putut sa bag un umeras de sarma sa agat carligul de la mecanismul de deschidere aflat in fata pe partea soferului,se vede cu o lanterna cand se forteaza de capota in sus.
nu recomand s-a faceti asa,fiindca ati gresii cum am gresit si eu aflindu-ma prima oara in asa situatie . se ia o tubulara lunga de 10 sau 13 mm, nu mai stiu exact,ma uit maine sa vad mai bine,si pe dedesubtul masinii pe o rampa ceva sau capre se desfac incuietorile aflate pe capota,fabricantul a lasat spatiu liber perfect la verticala acestor piulite sau suruburi ce sant acolo. asa desfaceti nedistructiv incuietoarea,sistemul de blocare ramane inchis si ridici capota bine mersi. |
--------------------
renault
25GTX
- B25SHS
1987
|
|
drujbistu |
![]()
|
am dat grila jos, ca era rupta, si prin drepta radiatorului am gasit loc suficient sa prind cu un patent de tija care actioneaza deschiderea incuietorilor sa imping de ea inspre dreapta, si de-acolo a fost relativ simplu
faruri caut in continuare, dar sa fie amandoua This post has been edited by drujbistu: 19 Jul 2010, 17:38 |
--------------------
renault
- BV-13-EHF, BV-07-HVO
|
|
drujbistu |
![]()
|
caut faruri, bara, grila de faza 1 si cel mai important:
CUTIE DE VITEZE MANUALA are cineva? 2.2 benzina |
--------------------
renault
- BV-13-EHF, BV-07-HVO
|
|
ROBY 06-TFA |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 9 April 05 From: BRASOV ![]() |
Si pe mine ma intereseaza aceleasi piese precum drujbistu+un alternator bun.
|
--------------------
dacia
1310tlx/Logan1.6mpi/Sport 2000
- bv 06 tfa/bv xx ara/
1988/2007/1986
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th August 2025 - 19:36 |