Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Buton Inchidere Cartela desfacut, Se poate lipi?Unde gasesc un service in bucuresti?

valentin_1985
post 13 Mar 2012, 20:49
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salutare,

Zilelea acestea mi-a cazut cartela pe jos si dupa o zi butonul de la inchiderea centralizata sa dezlipit de acolo,pana acum il mai miscam eu si revenea la locul lui si functiona.Acum nu stiu ce naiba are ca si cand revine la locul lui numai functioneaza.Am desfacut eu jumatate cartela dar imi este frica sa o desfac pe toata sa nu rup ceva pe acolo.Stie cineva un centru in Bucuresti unde o pot repara mai ieftin?Sau cineva care se ocupa cu asa ceva de pe aici de pe forum.Tel meu este 0722.478.683.
Va multumesc anticipat.

--------------------
Renault Laguna 2 1.9 DCI 2006
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Liviu_pl
post 13 Mar 2012, 21:44
Post #2

Membru incepator

a mai fost dicutata treaba asta cu cartela rupta sau buton nefunctional. cu ce pot sa te ajut(adica cum am reparat si eu cartela): o poti desface usor cu un cutter pe margine apesi usor cu varful. mare atentie sa ai o mana sigura cand tai. daca ai rabdare se va desface. iti recomand un electronist bun daca ai cunostinte sau te poti duce(eu asa am facut) la un atelier de reparat telefoane mobile. astia au tot felul de instrumente cu care iti pot lipi butonul la loc mai ales ca sunt niste circuite mici. mult nu ar trebui sa iti ia. informativ 50 de ron+ lipita asta acum 2 ani. multa bafta

--------------------
Renault LagunaII - PH 83 LGN 2005 1,9dci 101cai
+
RLaguna
post 13 Mar 2012, 22:09
Post #3

Dezmembrari Laguna 2 0767445572

From: Braila

incearca sa iei legatura cu colegul $$ilviu si te ajuta cu siguranta!

http://www.reno.ro/index.php?showtopic=155...dpost&p=1967735

--------------------
Renault Laguna - 2.0 T / 1.9 dci 2001
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 31st July 2025 - 11:28
Dacia