Automoderare
![]() ![]() ![]() |
Automoderare
eduardsebe |
![]()
|
||
![]() Membru Expressionist Group: Members Posts: 2.150 Joined: 19 September 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Seat
Leon FR 184
2015
|
|||
adrian mgn |
![]()
|
![]() megane ... reno megane ! Group: Members Posts: 1.073 Joined: 5 April 08 From: timisoara ![]() |
Pe pagina anterioara colegul Slaiciprian a scris un post peste care cred ca unii au trecut prea repede.va invit dragi colegi sa cititi postul si sa lasam deoparte critica neconstructiva
Poate ca adevarul e undeva la mij ... |
--------------------
Mgn II 1.5dci/105cp
18" Arrays custom wheels-Eibach+KYB Suspension-
BMC filters-Chrome window trims-Xenon
- Smoked taillights Custom navi integrated into central dashboard , GroundZero audio line
Vanity, definitely my favorite sin! |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Evident, cum naiba sa fie infractorii multumiti de puscarie...? Normal ca-i doresc demolarea.
Problema e ca puscaria sa nu fie inlocuita cu executia directa, fara judecata... Asta daca tot ii mananca pe unii de off-topic. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
QUOTE(argon @ 27 Jul 2010, 13:28) mai repede ar fi permiterea unui topic fara masini la jurnal de bord, ajunge sa poata sterge initiatorul ce e aiurea. De unde pana unde? ![]() QUOTE(Tamango @ 27 Jul 2010, 21:49) Sustin si eu parerea ta cu o parere la fel de subiectiva: pana nu se face curatenie printre moderatori n-o sa se miste nimic pe forum. ![]() Exact, trebuie curatati moderatorii care isca scandaluri! ![]() |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th April 2025 - 02:08 |