Probleme functionare, moare motorul
![]() ![]() ![]() |
Probleme functionare, moare motorul
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
digioptic |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 497 Joined: 24 September 09 ![]() |
Dupa un drum mai lung, tot aiurea merge !
![]() Nu stiu ce sa-i mai fac, ma duc la service si iar "decartez" 50 de roni ? ![]() |
--------------------
--------
------------
------------------ ---------------------------------------
|
|
pantsless |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 38 Joined: 27 July 10 ![]() |
Am uitat sa postez solutia, acum 8 ani.
![]() ![]() Reinvii un topic mort, dar poate ajutam pe altii. Pentru ca dupa ce fusesem in service, pus testerul, mi-au zis ca masina e ok si n-are nimic. Am platit vreo 100 lei DEGEABA, plecat acasa, au inceput iar figurile. In final: sonda lambda (mers in suturi, accelerare slaba, consum crescut, moare motorul) => amestec de combustibil reglat prost. A nu se confunda cu o bobina dusa, acolo simptomele sunt oarecum similare (in sensul ca merge in suturi), dar diferenta e ca in cazul unei bobine arse motorul nu se opreste, si nu pierde turatie. Sper ca postul va fi de folos altora. PS: dupa atata timp, doar 75k km, still going strong. ![]() This post has been edited by pantsless: 3 May 2018, 14:47 |
--------------------
Renault
Megane 2
2004
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 22:35 |