PETITIE DN 73 (Pitesti-Cimpulung), REPARATIE CAPITALA
![]() ![]() ![]() |
PETITIE DN 73 (Pitesti-Cimpulung), REPARATIE CAPITALA
ionut.tanase |
![]() ![]()
|
||
![]() Can't Stop Me! Group: Members Posts: 1.283 Joined: 8 September 06 From: PITESTI ![]() |
|
||
--------------------
FORD
FOCUS
2003 DACIA 1310 .... first LOVE :-)
|
|||
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
din simpatie si pentru ca trec si eu pe acolo din cand in cand semnez, dar sunt sigur ca aia nu o sa mai fure sa ne faca noua drumuri bune
![]() gata, semnat! ![]() ![]() This post has been edited by spy_oh_joy1389: 26 Jan 2010, 14:00 |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
elro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 2.254 Joined: 12 November 04 From: Ct ![]() |
Semnat si eu
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2,
1,5 dCI
|
|
al3xsutz |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 64 Joined: 17 March 08 ![]() |
si eu
|
--------------------
Renault
Clio Symbol
- b 58 czz
2006/Dynamic Renault Clio Symbol 1.5 dCi 82 HP == B 87 LEF ==
|
|
Eggy |
![]()
|
![]() calm Group: Members Posts: 487 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
cunosc drumul, parintii au o casa la Cîmpulung, nu merita titulatura de "drum", este sub orice critica
|
--------------------
Renault
Clio III 1.6 16v
2007
|
|
Batrânul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.464 Joined: 22 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Am semnat si eu - fac drumul Bucuresti-Pitesti-Brasov cam de 4-5 ori pe an.
Indeosebi primii 30 km, incepand din Pitesti, sunt distrusi cumplit. |
--------------------
Renault
Clio IV
2015 / Life 1.2 16V Ex Dacia 1300 (1975), Oltcit (1984), Dacia 1310 (1996), SuperNova (2001), R. Symbol (2007)
Cine nu are batrani sa-si cumpere... Astept oferte... |
|
claus |
![]()
|
![]() private spice Group: Members Posts: 1.695 Joined: 27 November 03 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
renault
megane II
2003 confort dynamique
|
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Isteti astia cu site-urile astea de petitii online, trafic la greu! De curiozitate va intreb, dati-mi si mie un exemplu de petitie online care a fost luata in seama de vreo autoritate si a reusit sa schimbe ceva...nu doar in RO, in lume...
|
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
![]() Megane zen și un mare plimbăreț Group: Members Posts: 3.879 Joined: 28 August 08 From: Sibiu ![]() |
da exemplu de referendum in romania care s-a aplicat, dar petitie? macar e ceva... acolo... Au tras si aia de la antena 3 de administratorii drumului sa faca macar un pod care era si mai rau, parca cel de dinainte de Piscani, si tot in gluma l-au facut.
|
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
||2017||2016 Hanlon's razor: "Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity."
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.133 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
QUOTE(papa_mulo @ 26 Jan 2010, 22:19) Isteti astia cu site-urile astea de petitii online, trafic la greu! De curiozitate va intreb, dati-mi si mie un exemplu de petitie online care a fost luata in seama de vreo autoritate si a reusit sa schimbe ceva...nu doar in RO, in lume... Pai daca o petitie de'asta online atrage multe "semnaturi" inseamna ca a starnit un interes, acest interes poate fi captat de televiziuni si amplu discutat pe la diverse emisiuni tematice. Daca se afla la televizor, inseamna ca va capta si mai multe atentie din partea cetatenilor. Bun... pana aici avem atentie atat din partea cetatenilor cat si din partea media, ca urmare autoritatile nu vor putea ignora complet situatia. Daca nu vor putea ignora situatia, vor fi nevoite sa astupe fie doar si-n batjocora o gropita, sa mai dea o bidinea pe astfalt, sa mai puna un indicator pe ici pe colo orice ca presa sa o lase mai moale. |
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
papa_mulo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.771 Joined: 25 November 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Avani @ 27 Jan 2010, 15:33) Daca nu vor putea ignora situatia, vor fi nevoite sa astupe fie doar si-n batjocora o gropita, sa mai dea o bidinea pe astfalt, sa mai puna un indicator pe ici pe colo orice ca presa sa o lase mai moale. Pai sunt sigur ca asa o sa si fie...ca in fiecare an, iar la anul o mai luam o data de la capat! |
--------------------
Renault
Megane Estate
2018 dci90 Megane Sedan dci85 - 2007
Vivaro/Trafic 8+1 dci125 - 2018 Clio 1.2 16v - 2014 --------- Foste: R11 Spring 1.6D - 1987 Trafic dci115 - 2008 |
|
Virgilake |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 76 Joined: 24 January 10 From: Bucuresti ![]() |
semnat !
|
--------------------
Renault
Scenic II - 1.9dci
- B 600 MVP
2005 - Luxe Dynamique
|
|
danielmarius |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 73 Joined: 5 October 06 ![]() |
Am semnat si eu
Fac drumul Pitesti C-lung de 5 ori pe luna si este din ce in ce mai "bun" |
--------------------
Renault
Clio Symbol
- b 44 hooooooooooo
2005 1,5 dci
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
E inutil! Podul ala de la Piscani l-am prins rupt! Dupa vreo 2 saptamani am trecut iar pe acolo si era facut! Dupa alte 2 saptamani era la fel! Concluzie: si daca il refac tot de mantuiala va iesi!
Eu foloseam ruta A1-Campulung-Bran in loc de DN1 pentru peisaj, pentru faptul ca scapam de closetul de pe Valea Prahovei! Dar pana la urma cand voi mai pleca spre Bran cred ca voi lua pe Dn1, nu de alta dar nu vreau sa rup masina pe acolo! Plus ca si serpentinele de la Rucar spre Fundata au cam inceput sa se distruga! Deci, din pacate, drumul asta,desi foarte frumos ca peisaj, va deveni curand impracticabil! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
spy_oh_joy1389 |
![]()
|
Primita pe e-mail
Full View Raspuns petitie DN 73 ... From: PetitieOnline.ro <no-reply@petitieonline.ro> ... Add to Contacts To: spy_oh_joy1389 Buna ziua, In data de 14 iulie 2010, din partea autorului petitiei "DN 73 (Pitesti-Cimpulung) REPARATIE CAPITALA", pe care dumneavoastra ati semnat-o, am primit rugamintea de a transmite tuturor semnatarilor acesteia urmatorul mesaj: "Dragi Prieteni, Va multumesc sincer pentru sprijinul deosebit acordat in promovarea petitiei, fara Dvs. DN73 nu ar fi fost reparat, acum gropile sunt deocamdata plombate. Ultimul raspuns primit de la autoritati: http://www.petitieonline.ro/docs/59725054-...5.28-CNADNR.pdf Lista completa cu toate raspunsurile primite de la autoritati si alte documente se gasesc pe pagina: http://www.petitieonline.ro/petitie-p59725054.html Eu ma pregatesc sa constitui un dosar tradus in limba engleza (eventual si franceza, germana) pentru a-l inainta la Comisia Europeana, este clar ca CNADNR ne minte in continuare. Ing. Eugen Manu eugen.manu@gmail.com" Petitia semnata de dumneavoastra este: http://www.petitieonline.ro/petitie-p59725054.html Acest mesaj a fost trimis tuturor semnatarilor petitiei. In caz ca doriti sa contactati site-ul PetitieOnline.ro va rugam sa nu dati reply la acest mail, ci sa folositi formularul de contact de pe site. Va multumim, Echipa PetitieOnline.ro |
--------------------
Renault
2 x Megane 4 GT&Zen
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th August 2025 - 20:58 |