problema aeroterma, aeroterma renaul megane break
![]() ![]() ![]() |
problema aeroterma, aeroterma renaul megane break
sinisa |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 5 September 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault laguna I
Renault laguna 1.8
1998
|
|||
MirceaVio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 15 October 08 From: Oradea ![]() |
Daca iti inchizi gurile de de aer din fata o sa mearga mai mult pe parbriz/la picioare. La toate masinile e asa...adica daca sunt deschise gurile din fata baga aer si pe acolo indiferent unde ti-e setat sa bata aerul.
|
--------------------
Renault
Megane 1.6e Classic/Megane 2.2 1.6, 16v Dynamique
- 1998 / 2007
|
|
sinisa |
![]()
|
nu este adevarat ,am observat ca la alte masini marca renault nu este asa cand comuti pe o pozitie numai acolo baga.multumesc.
sau cei care fac masinile de retardati iti dau posibilitatea sa comuti pe picioara/fata in acelasi timp. ![]() nu sunt expert in masini dar vad ca ma pricep mai bine ca tine,daca tu spui ca e normal sa faca asa....e bine atunci...cu alte masini nu ai mai circulat? This post has been edited by sinisa: 23 Jul 2010, 10:54 |
--------------------
Renault laguna I
Renault laguna 1.8
1998
|
|
MirceaVio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 15 October 08 From: Oradea ![]() |
Probabil ca la unele e mai etans sistemul de ventilatie, dar din experientele mele am observat ca putin aer iese si pe gurile din fata daca sunt deschise, indiferent de optiunea aleasa. Poate ca e o optiune ascunsa asta "picioare/fata"
![]() |
--------------------
Renault
- 1998 / 2007
|
|
sinisa |
![]()
|
putin aer sunt de acord.la orice masina iese putin aer,dar la mine daca dau doar la picioare sau parbriz baga mai puternic la fata decat la cele 2.
imi cer scuze daca este lipsa vre'o litere,este din cauza tst infecte de la serviciu.multumesc. This post has been edited by sinisa: 23 Jul 2010, 11:03 |
--------------------
Renault laguna I
Renault laguna 1.8
1998
|
|
MirceaVio |
![]()
|
Si la mine e la fel, am impresia ca asa e sistemul conceput (prost), sa meraga aerul pe unde e mai usor, dar daca inchizi gurile din fata tot aerul o ia spre parbriz sau picioare, deci nu-mi fac probleme, le inchid si gata
![]() Toate cele bune |
--------------------
Renault
- 1998 / 2007
|
|
sinisa |
![]()
|
da asa e,dar stau mereu sa inchid/deschid de ce nu poate fi normal.
|
--------------------
Renault laguna I
Renault laguna 1.8
1998
|
|
betamax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.343 Joined: 11 September 08 From: din lumea asta, prost făcută.. ![]() |
Daca mai puneai si tu niste virgule pe ici, pe colo cred ca altul era sensul postului tau (care probabil se voia intrebare).
La mine aerul se duce acolo unde il trimit eu iar masina mea e din aceeasi generatie cu ale voastre. In concluzie, nu e normal sa ai flux de aer catre fata daca nu ai pozitionat butonul catre o asemenea optiune. Prin urmare aveti o problema la orientarea clapetelor in functie de pozitia butonului, mai exact, clapeta care ar trebui sa obtureze canalul catre fata nu se inchide suficient sau deloc. |
--------------------
renault
Scenic Rx4
2000, 1.998 l, 16 V, 102 kW "... imi place sa lucrez cu intelectuali, astia pricepe repede."
"Ori traim cu totii, ori va ia dracu' !" |
|
SonyCboy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 1 December 09 ![]() |
Salut
![]() ![]() ![]() ![]() multa bafta si sa stapanesti sanatos masinuta, o sa merg sa imi iau si eu alta exact ca cea pe care am avut-o ![]() |
--------------------
renault
megane
1 hachback 1996 1600 cmc electronic injection
- F- AYZ 67
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 09:23 |