Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

problema aeroterma, aeroterma renaul megane break

sinisa
post 23 Jul 2010, 10:07
Post #1

Membru incepator

Group: Members

Salut,
Am o problema cu aeroterma la masina mai exact indiferent ca dau drumul la aer rece/cald/aer conditionat la orice viteza,daca setez sa bage la picioare sau parbriz baga si la fata,adica jumatate din putere baga la picioare/parbriz si restul la fata,care ar fi problema este sarit ceva nu inchide bine,sau chiar daca opresc sa nu bage aer deloc la fata tot baga.multumesc anticipat.

This post has been edited by sinisa: 23 Jul 2010, 10:07

--------------------
Renault laguna I Renault laguna 1.8 1998
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
MirceaVio
post 23 Jul 2010, 10:27
Post #2

Membru autentic

From: Oradea

Daca iti inchizi gurile de de aer din fata o sa mearga mai mult pe parbriz/la picioare. La toate masinile e asa...adica daca sunt deschise gurile din fata baga aer si pe acolo indiferent unde ti-e setat sa bata aerul.

--------------------
Renault Megane 1.6e Classic/Megane 2.2 1.6, 16v Dynamique - 1998 / 2007
+
sinisa
post 23 Jul 2010, 10:41
Post #3

Membru incepator

nu este adevarat ,am observat ca la alte masini marca renault nu este asa cand comuti pe o pozitie numai acolo baga.multumesc.
sau cei care fac masinile de retardati iti dau posibilitatea sa comuti pe picioara/fata in acelasi timp. huh.gif.

nu sunt expert in masini dar vad ca ma pricep mai bine ca tine,daca tu spui ca e normal sa faca asa....e bine atunci...cu alte masini nu ai mai circulat?

This post has been edited by sinisa: 23 Jul 2010, 10:54

--------------------
+
MirceaVio
post 23 Jul 2010, 10:57
Post #4

Membru autentic

Probabil ca la unele e mai etans sistemul de ventilatie, dar din experientele mele am observat ca putin aer iese si pe gurile din fata daca sunt deschise, indiferent de optiunea aleasa. Poate ca e o optiune ascunsa asta "picioare/fata" icon_mrgreen.gif

--------------------
+
sinisa
post 23 Jul 2010, 11:01
Post #5

Membru incepator

putin aer sunt de acord.la orice masina iese putin aer,dar la mine daca dau doar la picioare sau parbriz baga mai puternic la fata decat la cele 2.

imi cer scuze daca este lipsa vre'o litere,este din cauza tst infecte de la serviciu.multumesc.

This post has been edited by sinisa: 23 Jul 2010, 11:03

--------------------
+
MirceaVio
post 23 Jul 2010, 11:05
Post #6

Membru autentic

Si la mine e la fel, am impresia ca asa e sistemul conceput (prost), sa meraga aerul pe unde e mai usor, dar daca inchizi gurile din fata tot aerul o ia spre parbriz sau picioare, deci nu-mi fac probleme, le inchid si gata biggrin.gif .

Toate cele bune

--------------------
+
sinisa
post 23 Jul 2010, 11:07
Post #7

Membru incepator

da asa e,dar stau mereu sa inchid/deschid de ce nu poate fi normal.

--------------------
+
betamax
post 24 Jul 2010, 09:16
Post #8

Membru autentic

From: din lumea asta, prost făcută..

Daca mai puneai si tu niste virgule pe ici, pe colo cred ca altul era sensul postului tau (care probabil se voia intrebare).
La mine aerul se duce acolo unde il trimit eu iar masina mea e din aceeasi generatie cu ale voastre. In concluzie, nu e normal sa ai flux de aer catre fata daca nu ai pozitionat butonul catre o asemenea optiune. Prin urmare aveti o problema la orientarea clapetelor in functie de pozitia butonului, mai exact, clapeta care ar trebui sa obtureze canalul catre fata nu se inchide suficient sau deloc.

--------------------
renault Scenic Rx4 2000, 1.998 l, 16 V, 102 kW
"... imi place sa lucrez cu intelectuali, astia pricepe repede."
"Ori traim cu totii, ori va ia dracu' !"
+
SonyCboy
post 25 Jul 2010, 10:29
Post #9

Membru incepator

Salut smile.gif problema ta nu este atat de grava stai linistit orice masina cand are o anumita varsta pateste la fel si eu am avut un renault megane hachbk. din 96 din nefericire am avut un accident f grav cu un idiot si :-< acum sunt in doliu... dar f intreg nici o zgarietura sad.gif da mashinuta mea nah... in fine sa revenim, dupa un timp trapele respective de la aeroterma nu se mai etanseaza la perfectie si eu am patit-o smile.gif plus ca probabil a mai fost umblat inainte la cablu sau la butonul de comutatie de acolo de la consola si la fel si asta poate fi o problema ca nu inchide bine acum tu poti sa verifici dai la maxim aerul si comuti daca se aude o schimbare de ex. dai sa bata la parbriz si da putin si pe la picioare e clar ca nu se etanseaza bine daca nu simti nici o schimbare si da la fel aer peste tot inseamna ca e ceva rupt, trapa probabil sau nu mai e prins cablul, parerea mea smile.gif
multa bafta si sa stapanesti sanatos masinuta, o sa merg sa imi iau si eu alta exact ca cea pe care am avut-o biggrin.gif masini bune jur.

--------------------
renault megane 1 hachback 1996 1600 cmc electronic injection - F- AYZ 67
+
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 30th April 2025 - 09:23
Dacia