Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 > 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Semnale intre soferi, radar, multumesc, baga-te si altele

DMP
post 24 Jul 2010, 07:40
Post #31

Mumu' padurii

Group: Members
From: Bucuresti

QUOTE(Yochanna @ 23 Jul 2010, 21:34)
@dmp - crede-ma in cei 42000km parcursi in 16 luni, am ajutat pe destui in situatiile mai sus mentionate smile.gif  wink.gif dar n-a fost sa fie cu multumirea smile.gif
*

Oohhhooo dar mergi nu te incurci! Pana la urma se va intampla si asta cu semnal stanga - dreapta.

QUOTE(Iulikk @ 23 Jul 2010, 22:10)
...
Cand dau flash ca sa se dea cel din fata pe banda 1 fac asa: un flash lung 3 scurte 1 lung, dar de obicei nu e nevoie.
...
*

E mult mai elegant sa stai cu semnal stanga. Iar daca vezi ca bizonul nu stie sa iti citeasca intentia incearca sa treci de el pe banda 1.

QUOTE(Iulikk @ 23 Jul 2010, 22:10)
Mai folosesc avariile cand melteanu' cu masina de BG sta in spatele meu la 1 metru, de ti-e frica sa pui frana brusc. Las avaria de 3 ori sa palpaie, daca nu vrea, bag lampa de ceata si sigur vrea.
*

Eu cand prind d-astia lipiti de bara spate incep sa ridic usor de pe acceleratie lasand masina sa piarda usor din viteza si avand grija sa retrogradez treapta fara a face frana de motor puuternica astfel incat sa am cuplu pentru accelerare rapida.
De regula, bizonul se enerveaza ca vede ca incetinesc si asteapta sa schimbe brusc banda. Unii se prind si raman in spate insa la o distanta de bun simt si atunci reincep sa merg normal.
Cand vad ca are spatiu sa poata trece pe banda 2, accelerez destul de puternic sa nu imi atinga bara spate cand schimba banda.

This post has been edited by DMP: 24 Jul 2010, 07:41

--------------------
Dacia Logan 1.5 dci 2006
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Coro
post 24 Jul 2010, 07:41
Post #32

Membru autentic

@Tamango
sigur ca da..
mai bine bucura-te ca ala face manevre eficient, ca sa nu tina coloana dupa el

This post has been edited by Coro: 24 Jul 2010, 07:43

--------------------
Renault MEGANE 1.5 dCi 2008 EXTREME
Renault Safrane 2.0 Vi 1993 RT BVA
+
DMP
post 24 Jul 2010, 07:46
Post #33

Mumu' padurii

Atata timp cat merg in ritmul masinii din fata mea (coloanei) iar pe banda 2, 3 nu poti sa intri ce rost are sa vina unul din spate sa imi meraga lipit de spoiler???

Cum eu merg in ritm cu masina din fata si las spatiu suficient sa am timp sa evit orice situatie periculoasa el de ce nu poate face asta?

--------------------
Dacia Logan 1.5 dci 2006
+
Mutzunache
post 24 Jul 2010, 13:10
Post #34

Milk my sheep, bitch!

De tampit ce e, daia...

--------------------
M. Outlander 2019 Honda Civic 2021 Cadillac Eldorado 2002
+
pcs
post 24 Jul 2010, 14:05
Post #35

Membru autentic

From: Bethoncourt, FR

In situatia descrisa de colegul DMP ai 90% sanse ca bizonul care sta lipit de bara ta sa accelereze brusc sa te depaseasca, vede ca nu are loc si se baga scurt in fata ta, evident franand brusc. Indivizii astia chiar nu pot sa inteleaga ca in legislatie e prevazuta o distanta minima fata de vehiculul din fata, care sa iti permita sa franezi cat de cat in siguranta?
Si eu procedez ca DMP, incerc pe cat posibil sa las circa 10 m intre mine si masina din fata.

--------------------
Dacia/Renault/MB Logan1.6/Clio4 0.9/Megane4 1,33/MB C 400e - HA308MV 05 Ambition/15 Intense/19 I GTline/24AMG line
+
Coro
post 24 Jul 2010, 16:23
Post #36

Membru autentic

QUOTE(pcs @ 24 Jul 2010, 15:05)
Indivizii astia chiar nu pot sa inteleaga ca in legislatie e prevazuta o distanta minima fata de vehiculul din fata
*

nu e

--------------------
Renault MEGANE 1.5 dCi 2008 EXTREME
Renault Safrane 2.0 Vi 1993 RT BVA
+
xcss
post 25 Jul 2010, 00:49
Post #37

Born to Be Epic

La intrarea (mai vijelioasa) intr-o localitate am avut surpriza ca cel din spate sa inceapa sa-mi dea flashuri intr-o veselie. Am franat cam in doi peri, gandindu-ma ce motiv o fi avut, si dupa prima curba era radar. Cand cel care mi-a dat flashuri m-a depasit intr-un final, am avut si explicatia - avea antena de statie pe portbagaj smile.gif Din pacate nu-i mai retin numarul (era ceva de Moldova - VS, GL, asa ceva), dar tin sa-i multumesc, a fost foarte elegant gestul.

This post has been edited by xcss: 25 Jul 2010, 00:50

--------------------
- - -
Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
+
Iulikk
post 25 Jul 2010, 13:54
Post #38

Fost Membru Solenzar

From: Litoral

QUOTE(Iulikk @ 23 Jul 2010, 23:38)
Cred ca da. Voi incerca maine, am de facut un drum ceva mai lung pana la t(z)ara (vreo 200 de km dus-intors). Sa vedem ce rezultate are  icon_mrgreen.gif
*

Sa "muara" Gingishan al 3-lea daca s-a dat vre-unu la o parte.

In alta ordine de idei: eram in Mamaia aseara (ce kkt vedeti voi "turistii" asa frumoasa Mamaia nu inteleg wacko.gif ), am facut 40 de minute de la un capat la celalalt. Eram pe banda 1 (de obicei merg pe banda 1). Se mergea in coloana pe ambele benzi, in spate aveam un agarigi cu o Toyota Avensis care imi face semn cu luminile si imi zice (m-am uitat in oglinda si "i-am citit pe buze"): Hai ba ce dracu faci? . Vroiam sa il intreb: "unde sa ma duc ma nene? Ca pe sub masinile din fata nu pot merge, prin apa nici atat ca nu am submarin si nici avion sa zbor peste.

This post has been edited by Iulikk: 25 Jul 2010, 13:54

--------------------
Autoturism visiniu - CT ?? XXX cu roti
Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
+
vallixx
post 25 Jul 2010, 14:15
Post #39

Membru nesuferit

Si eu aud acum prima data de "multumesc"-ul cu semnal stg.-dr.
Recunosc ca si eu multumesc cu avariile, dar intr-adevar, in vest avariile inseamna "pericol, frana...etc"
Ar fi bine sa ne invatam si noi cu acest alt tip de multumesc si sa lasam avariile pentru "pericol, atentie".

Oricum , inainte sa se obinsuiasca la noi faza cu avariile=multumesc, tin minte ca se folosea ridicarea mainii ori pe geam ori pe mijloc, in dreptul oglinzii retrovizoare.

Referitor la flashuri stiu ca de obicei cel scurt inseamna dupa caz, "baga-te" sau "radar" sau "da-te la o parte" iar cel lung era ceva de genul " bah, vin tare, stai acolo"...

--------------------
Renault Megane 4 Hatch TCe 140 - 2019
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008
+
Yochanna
post 25 Jul 2010, 14:43
Post #40

Membru autentic

QUOTE(Iulikk @ 25 Jul 2010, 13:54)
Sa "muara" Gingishan al 3-lea daca s-a dat vre-unu la o parte.
*

hmm smile.gif la mine functioneaza si pe DN1 si pe A2... am sa incerc si pe la voi zilele urmatoare.

--------------------
Reno Clio symbol 2005 1.5dci
+
buzasparta
post 25 Jul 2010, 19:12
Post #41

Membru autentic

From: Judetul Romanica

eu stiam asa : avarie- multumesc, semnal stg - nu merge depasirea, semnal dr- merge depasirea si ma poti depasi ca stiu de tine, flash in functie de situatie fie radar fie sa treaca inaintea mea asta pe strazile inguste si flash in curbe ca poate taie unul curba.

--------------------
renault megane sedan 1.6 110cp - GL06cxx 2007 expression
President Ronald +CRT Superstar ML 145
233 SP 94
+
andurs
post 26 Jul 2010, 13:11
Post #42

membru

From: Iasi

Am mai spus-o candva pe forum: pentru cei care stau prea aproape de mine in spate aplic metoda apasat frana cu stangul doar cat sa se aprinda stopurile de frana in timp ce dreptul ramane pe acceleratie pentru a mentine viteza constanta. A functionat perfect pana acum, vedeam cum se indepartau instant colegii sacaitori din spate.

P.S. daca nu ati mai facut asta incercati intai cand nu vine nimeni din spate pentru ca stangul e tentat sa apese mai tare frana si riscati altceva. Dupa ce va obisnuiti, puneti in practica biggrin.gif
Repet, apasati doar cat sa se aprinda becurile si sa nu inceapa sa prinda frana.

--------------------
Renault Scenic 3 2014 1.5 dci
+
DannyY
post 26 Jul 2010, 13:21
Post #43

Marele plictisit

Mai bine montati un buton in paralel cu contactul franei. E mai sigur ca nu va spargeti capul, parbrizul sau ambele. wink.gif

--------------------
Opel/Honda/Opel Astra G/Civic 4D/Corsa E - 0T04``` 2004/2015/2019
Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc
+
SorinCT
post 26 Jul 2010, 13:51
Post #44

Honor et Patria

From: Constanta

Sau in locul celui de-al 3lea stop sa afiseze pe display mesaje ostentative biggrin.gif

--------------------
Renault Megane Sport Tourer - CT-XX-LEA 2012 Privilege 1.5 dCI
Citroen C4 1.6 HDi 2006
Clio III 1.5 dCi Expression 2007
EX: Megane Sedan II.1 1.5 dCi Expression 2005
+
tatimeu
post 26 Jul 2010, 13:57
Post #45

Membru autentic

QUOTE(andurs @ 26 Jul 2010, 14:11)
Am mai spus-o candva pe forum: pentru cei care stau prea aproape de mine in spate aplic metoda apasat frana cu stangul doar cat sa se aprinda stopurile de frana in timp ce dreptul ramane pe acceleratie pentru a mentine viteza constanta. A functionat perfect pana acum, vedeam cum se indepartau instant colegii sacaitori din spate.

P.S. daca nu ati mai facut asta incercati intai cand nu vine nimeni din spate pentru ca stangul e tentat sa apese mai tare frana si riscati altceva. Dupa ce va obisnuiti, puneti in practica biggrin.gif
Repet, apasati doar cat sa se aprinda becurile si sa nu inceapa sa prinda frana.
*

inseamna ca pe tine te tot injur eu cand am in fata unul care mai mult are stopul aprins decat altceva biggrin.gif

--------------------
renault/audi Megane III RS/Audi A4 2014/2019 benzinar/tractor 302/190 CP
+
elro
post 26 Jul 2010, 14:07
Post #46

Membru

From: Ct

Hm...legat de faza cu lasatul semnalizarii aprinse in timp ce depasesti,CALR,NU mai fac asa ceva,semnalizez atata timp cat depasesc eu,ma repliez si gata,cel din spatele meu sa faca ce vrea,sunt multi pensionari sau dusi cu pluta care nu inteleg semnalul;asa ceva fac cand sunt la drum cu alti amici,care inteleg semnalul,si avem incredere unul in celalalt.
O faza pe care nu o sa o mai repet,este cea in care cel din fata mea intra in depasirea unui tir,in momentul cand el a depasit tirul eu m-am asigurat sa vad ce vine din fata lui...aveam timp sa ne bagam 2 masini,ma bag si eu dupa el,tirul mergea cu viteza...mormolocul din fata mea deabea il depasea.....ii dau flash sa se grabeasca si sa se replieze mai repede,ca mai sunt si eu in spatele lui..nimic,el depasea ca melcul,eu ii dadeam flash-uri din spate sa se garbeasca...bine ca a observat conducatorul tirului ca nu o sa am timp sa ma repliez si eu,si a redus viteza sa am timp,ca altfel....
Asa ca nu va mai aventurati in depasiri,ca nu stiti ce personaje camikaze aveti in fata voastra,il lasati sa se omoare singur,si deabea dupa aceea depasiti.

--------------------
Renault Megane Sedan 2.2, 1,5 dCI
+
tatimeu
post 26 Jul 2010, 14:25
Post #47

Membru autentic

100% de acord cu tine. Unde mai pui ca intalnesti si ceva dudui care se sperie si in loc de acceleratie apasa frana.

--------------------
renault/audi Megane III RS/Audi A4 2014/2019 benzinar/tractor 302/190 CP
+
crisolro
post 26 Jul 2010, 14:50
Post #48

apropo de semnale ... intre soferi

cu exceptia semnalului pt. radar, restul mi se par aberatii, exagerari si nu sunt decat o deturnare a atentiei de la trafic, consum inutil de energie etc. ... te-a lasat unul sa te bagi, e clar ca esti fericit si-i multumesti, nu? mai baga si ala un fles de cu placere - f tare cand e strada orga de lumini - oricum, cred ca majoritatea sunt inventii ale soferilor profesionisti si camionagiilor plictisiti pe sosele

credeti ca politetea in trafic si bunul simt tin de becurile alea? ce sa-i faci, suntem campioni la semnale si alte smecherii dar si la morti pe sosele si batai in trafic (de trasu' cu chistolu' nici nu vreau sa aduc vorba tongue.gif )
ii multumesti unuia ca te-a lasat sa te bagi si 2m mai incolo il injuri pe altu' ca-ti taie fata, evetual fara sa semnalizeze radmasa.gif

plus ca urasc folosirea aberanta si inutila a rahatului ala de buton de avarii care pt. asta e pus: pt. avarii si nu pt. a baga dejtu in el cand cauti loc de parcare, cand dai cu spatele, cand parchezi, cand stationezi chiar si in afara partii carosabile etc. - exista alte semnale create in mod special pt. asa ceva
mai grav e ca si instructorii invata actualii scoleri sa stea cu dejtu pe butonul ala aiurea

flesul de da-te deoparte ca trece muschii mei (mai ales dat de departe) e deja cel mai cocalaresc si lipsit de bun simt gest si propun sa i se raspunda ca atare - cel mai mult ador aceste flesuieli date la intimidare mai ales cand nu ai unde sa mergi mai tare sau sa-i faci loc bizonului

e doar o parere, voi faceti-va semne in continuare intre voi wink.gif

This post has been edited by crisolro: 26 Jul 2010, 14:53

--------------------
Renault Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp - cu nr absolut normal Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp
Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
+
renault_laguna
post 26 Jul 2010, 14:58
Post #49

kl

QUOTE(crisolro @ 26 Jul 2010, 15:50)
apropo de semnale ... intre soferi

cu exceptia semnalului pt. radar, restul mi se par aberatii, exagerari si nu sunt decat o deturnare a atentiei de la trafic, consum inutil de energie etc. ... te-a lasat unul sa te bagi, e clar ca esti fericit si-i multumesti, nu? mai baga si ala un fles de cu placere - f tare cand e strada orga de lumini - oricum, cred ca majoritatea sunt inventii ale soferilor profesionisti si camionagiilor plictisiti pe sosele

credeti ca politetea in trafic si bunul simt tin de becurile alea? ce sa-i faci, suntem campioni la semnale si alte smecherii dar si la morti pe sosele si batai in trafic
ii multumesti unuia ca te-a lasat sa te bagi si 2m mai incolo il injuri pe unu' ca-ti taie fata, evetual fara sa semnalizeze  radmasa.gif

plus ca urasc folosirea aberanta si inutila a rahatului ala de buton de avarii care pt. asta e pus: pt. avarii si nu pt. a baga dejtu in el cand cauti loc de parcare, cand dai cu spatele, cand parchezi, cand stationezi chiar si in afara partii carosabile etc. - exista alte semnale create in mod special pt. asa ceva
mai grav e ca si instructorii invata actualii scoleri sa stea cu dejtu pe butonul ala aiurea

flesul de da-te deoparte ca trece muschii mei (mai ales dat de departe) e deja cel mai cocalaresc si lipsit de bun simt gest si propun sa i se raspunda ca atare - cel mai mult ador aceste flesuieli date la intimidare mai ales cand nu ai unde sa mergi mai tare sau sa-i faci loc bizonului

e doar o parere, voi faceti-va semne in continuare intre voi  wink.gif
*

Super tare.M-am amuzat si eu putin azi.Ai perfecta dreptate,dar te contrazic la pasajul cand cineva isi cauta loc de parcare.Ex:Sta in fata ta cu viteza mica si el nebunu cauta loc de parcare,dar tu nu ai habar de asa ceva,si tot astepti aiurea in saptele lui cuminte,asa daca ar fi dat avarie e clar ca isi caut un barlog sa stationeze,si il depasesti cand e posibil fara sa mai stai pa ganduri.Iar la faza aia cu semnalele de merci vs merci ai fost criminal,basca ca poi sa ai si ceva necazuri cand te bagi la mustata si cauti sa dai botunul de avarie,o clipa de neatentie conteaqza f mult,iar la faza aia cu flashul de la distanta e deja demotat rau de tot.Mie imi e sincer rusine sa dau cuiva flash,kit ca ar fi un trabant sau un Ferrari,mi se pare f demodat,eu fol varianta urmatoare:ma apropii cat de cat mai de el,si daca vad ca nu vrea sa se deranjeze il depasesc fara sa il enervez cu ceva pe banda din dreapta.

--------------------
Renault Laguna - B-01-LAG 2000 PH2 1.9 DCI
Renault Laguna I Phase II 1.9 DCI 2000
+
crisolro
post 26 Jul 2010, 15:03
Post #50

pai daca ala cauta loc de parcare si merge incet si vrea sa parcheze, sa opreasca pe dreapta de ce nu o face cu semnal dreapta ... CU SEMNAL DREAPTA ... asta exprima intentia ta de a opri pe dreapta ... de ce AVARII??? exista semnal dreapta pt. asa ceva ... intentia de a opri pe dreapta se face cu semnal dreapta ... cate becuri crezi ca tre sa vad eu aprinse (si in ce parte a masiniii) ca sa inteleg ca vrei sa opresti PE DREAPTA?
chiar nu e clar ca e abuz la acel buton, exista semnale si chiar legale pt. toate manevrele astea facute cu avariile

am vazut cu ochii mei soferi (pasager fiind) care au plecat de pe loc dupa ce au stationat cu avariile sau au cautat loc de parcare cu avariile si apoi doreau sa reintre in trafic si puneau semnal stanga (marfa rara) peste avarii - is curios ce vedeau si intelegeau aia din spate wink.gif

This post has been edited by crisolro: 26 Jul 2010, 15:11

--------------------
Renault Clio IV Life 2015, 1.2 16V/75 cp - cu nr absolut normal Ford Ecosport 2018, 1.0 125cp
Daca vreodata ai impresia ca nu mai exista nimeni caruia sa-i pese daca mai traiesti, incearca sa nu platesti cateva rate la banca.
+
renault_laguna
post 26 Jul 2010, 15:06
Post #51

kl

Mda si asta e o idee buna cu semnal dreapta,numai ca se paote interpreta ca va face dreapta pe o anumita straduta daca exista asa ceva in zona,iar individul poate sa isi gaseasca loc de parcare abia dupa 3 strudute.Oricum nici eu nu sunt de acord cu apasatul avariilor aiurea in tramvai.Mai ales cand vad pe cienva ca se pune pe mijlocul drumului,unde abia mai e lco sa te strecoiri pe sensul tau de mers,si ii vad cum pun avariile de parca din acel moment au devenit invizibili,si nu mai dereanjeaza pe nimeni radmasa.gif

--------------------
+
claudiu.manda
post 26 Jul 2010, 15:09
Post #52

Think green!

From: Bucharest

Funny thing: acum am vazut ca si instructorii ii invata pe astia micii sa apese avariile cand parcheaza sau dau cu spatele, asa ca nu stiu care e vinovat... parca il si aud: cupleaza marsarier, apasa avarii, te asiguri... biggrin.gif ... am ramas masca, fiindca era un instructor vechi si cu destule state in meseria asta...

S-or fi luat dupa alarmele auto care activeaza avariile la mersul cu spatele, altfel nu imi explic. Eu am invatat clar: dai cu spatele in stanga - semnalizezi stanga, dai cu spatele in dreapta - semnalizezi dreapta, fara alte minuni ...

This post has been edited by claudiu.manda: 26 Jul 2010, 16:42

--------------------
Renault Clio Symbol 2008 Dinamique 1.5 dCi 85 hp
10,000 km - 22.06.2009 / 20,000 km - 25.02.2010
30,000 km - 28.11.2010 / 40,000 km - 26.08.2011
50,000 km - 08.06.2012 / 60,000 km - 04.05.2013
+
Avani
post 26 Jul 2010, 15:10
Post #53

Membru autentic

From: Capitala gri

Cand e vreun adormit pe banda a doua, nu dau flash nici ziua, ci ma apropii de el foarte, foarteee aproape iar cand se trezeste din visul lui si se mai uita putin in oglinda, automat se muta pe banda 1. Intotdeauna da rezultate metoda asta.

Daca se intampla necuratul, eu am RCA si CASCO la companii serioase biggrin.gif

In rest, mana dreapta ridicata la oglinda retrovizoare (multumire) si 2-3 flashuri scurte cand sunt radare.

@crisolro: semnalele astea uneori te ajuta, esti liber sa nu le folosesti, dar macar urmareste topicul asta, ca data viitoare cand masina din fata ta se face pom de craciun, sa intelegi de ce anume se intampla asta wink.gif

--------------------
. . .
Think forward !
+
crisolro
post 26 Jul 2010, 15:14
Post #54

pai nu cred ca o sa inteleg caci vad ca fiecare aprinde ce crede el, ce stie el de la altii ... iar aici sunt doar posesori de reno, ia sa vezi ce semnale au aia pe la vw, hiundaci, UMT-uri etc. radmasa.gif
@renault_laguna: o fi posibil ca dupa semnal dreapta ala sa faca dreapta pe-o straduta in dreapta da' mie imi inspira mai multa incredere sa-l depasesc pe asta pe stanga decat pe unul cu avariile puse despre care chiar nu stiu ce sa cred ca ar avea in cap sa faca wink.gif

This post has been edited by crisolro: 26 Jul 2010, 15:18

--------------------
+
renault_laguna
post 26 Jul 2010, 15:15
Post #55

kl

radmasa.gif

--------------------
+
crisolro
post 26 Jul 2010, 15:21
Post #56

pe bune acu' ... n-am circulat chiar mult prin europa da' suficient cat sa vad ca maxim camionagii si maxim pe autostrada mai vezi semnale d-astea si acolo chiar ca sunt civilizati si politicosi soferii si nu se mai multumesc si cuplacericesc intre ei cu becurile - ma rog, vorbesc de tari cu oameni cerebrali - Franta, Germania, Austria, Elvetia si de ce nu Ungaria - n-as baga mana in foc pt. Italia, Bulgaria icon_mrgreen.gif
suntem clar tara cu cele mai multe masini avariate radmasa.gif

apropo, il salut pe meseriasul care a oprit ieri seara pe E85 in afara partii carosabile, a lasat faza scurta aprinsa si si-a aprins avariile - fain pomu' de Craciun absolut inutil

This post has been edited by crisolro: 26 Jul 2010, 15:31

--------------------
+
vallixx
post 26 Jul 2010, 15:27
Post #57

Membru nesuferit

Pai da bre, acolo nu se multumeste cand esti lasat sa te bagi pentru ca aia acolo e un lucru NORMAL. Ori daca nu ti-a multumit nici nu nu-i flashuiesti in semn de "cu placere"...

Doar la noi este un mare eveniment cand te lasa unul si brusc te cuprinde cateodata recunostinta icon_mrgreen.gif

--------------------
Renault Megane 4 Hatch TCe 140 - 2019
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 16V - 2008 - 2022
Ex. Renault Clio Symbol 1.4 8V - 2003 - 2008
+
crisolro
post 26 Jul 2010, 15:34
Post #58

mda, e si asta o chestie ... nu prea merg prin alte zone ale tarii dar in Bucuresti te cam lasa sa te bagi, nu neaparat prima masina ... dar te lasa
spre Moldova, unde merg destul de des - mai greu cu lasatul icon_mrgreen.gif ph34r.gif

reversul medaliei - in Bucuresti risti sa fii omorat mai usor pt. ca ai parcat pe locul cui nu trebuia radmasa.gif

scuze de OFF - sunt dispus sa stau pe bara o perioada cu conditia sa nu se stearga tongue.gif

This post has been edited by crisolro: 26 Jul 2010, 15:38

--------------------
+
Vallybz
post 26 Jul 2010, 15:44
Post #59

Membru autentic

From: Buzau/Bucuresti

eu merg si in bucuresti si in buzau cu masina...crede-ma ca in buzau, daca tu iesi dupa o strada laterala si ai stop, poate sa fie coloana, poate sa fie orice ca unu nu te lasa sa te bagi. Cand am venit in bucuresti mi s-a parut ciudat,nu eram invatat cu bagatul asa in intersectii,depasiri, schimbari de banda iar de aprins avariile, le aprindeam la toti, mi se pareau asa de buni la suflet toti cu mine pana cand am realizat ca asa e aici, iar acum cand ma duc pe la ai mei fac criza de nervi de cat de nesimtiti sunt unii.

--------------------
Renault Megane 1 Facelift, 1.6, 16v - BZ 87 BVM Coupe 1999 K4M-A7-00
+
renault_laguna
post 26 Jul 2010, 15:46
Post #60

kl

Hm,uite si cienva care lauda Bucurestiul,ca nu se paote vb de bucuresteni,aici fiind o adunatura de toate natiile,crema cremelor,centrul perfieriei.

Oricum sa stiti ca lumea a mai inceput sa se cizeleze in trafic dar inca sunt multi dinozauri si multe maimute care strica bunul mers al circulatiei.Ma duc si eu linistit la munca sau acasa,plec cu gandul de a fi calm,si trebuie sa fie macar unul sau una care sa ma scaota din minti.Si mai presus de asta eu tolerez prostia dar nu tolerez nesimtirea.Aaaa,esti slab,nu le ai cu condusul,asta e lasa,treaca de la mine,dar cand vad ca sti cu volanul si faci tot felul de gesturi fersiflante atunci imi sare tandara.De ex: am un bun amic (culmea e ca imi e si prieten)si are el o boala incurabila de a parca pe dos masina,adica toate sunt puse langa trotuar paralel,el o pune invers perpendicular sau in cel mai bun caz obloc,are un matiz,din cauza asta isi si perminte sa o puna invers,si face numai in ciuda ca stie ca ne luam toti de el,dar asta e mania lui.Of Doamnee !!!

This post has been edited by renault_laguna: 26 Jul 2010, 15:51

--------------------
+
3 Pages < 1 2 3 >
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 1st August 2025 - 01:16
Dacia