Prioritate in intersectia din link
![]() ![]() ![]() |
Prioritate in intersectia din link
XanRO |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 130 Joined: 16 May 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.6
2006
- B-XX-XXX
|
|||
VladG |
![]()
|
![]() Membru preistoric Group: Members Posts: 2.397 Joined: 23 January 03 From: Bucuresti ![]() |
Stiu intersectia, trec zilnic pe acolo. E GRESIT semnalizata, inainte era un indicator suplimentar care arata drumul cu prioritate (Expozitiei - Pod Constanta), acum nu are sens semnalizarea. In general am vazut ca se merge la mica intelegere.
|
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
--
- --
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
sau la intelegera amiabila...
1279195041-clip-79kb.jpg This post has been edited by slaiciprian: 15 Jul 2010, 13:57 |
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
XanRO |
![]()
|
QUOTE(VladG @ 15 Jul 2010, 14:52) Cand exista semnul acela nu era cedeaza din plan indepartat si avea sens in semnalizarea de atunci.Pur si simplu de cand a aparut semnul acela a disparut semnul de drum cu prioritate la stanga (in directia Exp - Pod Cta). S-a schimbat dirijarea intersectiei. |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.6
2006
- B-XX-XXX
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Semne de pierdere a prioritatii la ambii + masina neagra vireaza la stanga =>OUG 195 Art. 59(2) => masina neagra iti da prioritate de trecere.
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
daca si ala negru are semn de cedeaza atunci el trebuie sa iti dea tie.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
@XanRO: avand in vedere semnele clare de circulatie din aceasta intersectie, daca mai exista un drum la stanga stiai cine cui da prioritate? Adica daca era o intersectie in cruce (nu in T) stiai ca ai prioritate cand faci dreapta fata de cel care vine din fata ta?
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
Tamango |
![]()
|
![]() Biciclist Group: Members Posts: 1.330 Joined: 30 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Suzuki
Vitara 1,6 AT
2017 Confectionam fumigene direct din acordeoane ...
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
eu din ce vad , prioritare are cel care vine de pe acest drum untitled.JPG ( Size: 147.57k )
Number of downloads: 326
care face sitinga , dreapta, adica asa untitled.JPG ( Size: 148.67k ) Number of downloads: 342 prost mai merge forumul acu This post has been edited by bygy007: 15 Jul 2010, 23:19 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu mi se pare prost semnalizata. Cel cu masina neagra trebuie sa-ti dea prioritate pentru ca face stanga si tu faci dreapta linistit fara sa acorzi nimanui prioritate.
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
XanRO |
![]()
|
Linistit pe naiba.
Sa vezi cum se suie toti care vin din directia masinii negre pe mine in fiecare dimineata... Trebuie doar sa calculez unghiu sa ma atinga fix unde e crapata bara deja. @Dark: N-am inteles intrebarea. This post has been edited by XanRO: 16 Jul 2010, 06:30 |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.6
2006
- B-XX-XXX
|
|
DannyY |
![]()
|
In mod normal cine vireaza la dreapta trebuie sa se incadreze pe banda 1, iar aia care vireaza la stanga ar trebui sa vina pe banda 2. Niste marcaje pe asfalt si un pic de civilizatie ar putea rezolva problema.
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
VladG |
![]()
|
![]() Membru preistoric Group: Members Posts: 2.397 Joined: 23 January 03 From: Bucuresti ![]() |
Ziceam eu ieri ca mica intelegere e mai buna ca prioritatea acolo...
Am intrat azi in intersectie exact cum se descrie in primul post si aproape s-a urcat pe mine una cu un golf 4 rosu. Si tot ea cu gura mare ![]() |
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
--
- --
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
@XanRO: daca intersectia era in cruce (adica cel cu prioritate putea sa mearga si inainte) si nu era in T (ca in cazul prezentat) stiai cum sa virezi la dreapta si cine are prioritate?
Regula este simpla. Tu faci dreapta, masina neagra face stanga, tu ai prioritate. Acum totusi nu cred ca merita sa mori cu dreptatea in mana. Cand se schimba prioritatile intr-o intersectie cei care trec des pe acolo se obisnuiesc mai greu cu noile semne deci putina atentie... |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
MirceaVio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 15 October 08 From: Oradea ![]() |
In mod normal (parerea mea) cel cu masina neagra trebuie sa-ti dea prioritate, pentru ca tu faci dreapta si el stanga pe acelasi drum. Prioritate de dreapta.
|
--------------------
Renault
Megane 1.6e Classic/Megane 2.2 1.6, 16v Dynamique
- 1998 / 2007
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(DannyY @ 16 Jul 2010, 07:40) In mod normal cine vireaza la dreapta trebuie sa se incadreze pe banda 1, iar aia care vireaza la stanga ar trebui sa vina pe banda 2. Dar aici era vorba de cum este corect din punct de vedere al codului rutier, cod in care prioritatea nu se da pe benzi, ci pe sensuri de mers. |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
DannyY |
![]()
|
Ia arunca ochiul stang mai sus, am senzatia ca in primul meu post de pe topicul asta am indicat regula exacta care se aplica?
Ce ai citat tu este solutia civilizata la problema. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
|
St |
![]()
|
Asa da. Problema e ca daca tu incerci solutia civilizata si altul nu e tocmai civilizat (cum sunt multi pe strazile din romania) pe politist nu il va interesa deloc de asta. Tocmai de aceea eu evit de multe ori astfel de "intelegeri" pentru ca nu poti stii cand dai de unul nu tocmai civilizat.
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 04:43 |