Batrana Furie Galbena, O Dacie 1310 '87
![]() ![]() |
Batrana Furie Galbena, O Dacie 1310 '87
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.627 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
diferitu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 21 July 10 From: Bucuresti ![]() |
Cele 2 bari si masca sunt in planuri... Usa nu o indrept momentan ca nu am bani sa bag in masina... tabla de la picioare si oale a fost remediata de curand de catre unchiul meu .... Oala care sustine roata de rezerva chiar astazi am inspectat-o si arata ok...
![]() Multumesc pentru sfaturi.. 2 Aug 2010, 00:17: QUOTE(sorin1983 @ 1 Aug 2010, 21:51) ![]() ![]() This post has been edited by diferitu: 2 Aug 2010, 00:17 |
--------------------
Dacia
1310
1987 | ZaPaKita Galbena
- B 35 ZPK Numai cei ce indraznesc reusesc... Indrazneste sa fii diferit... | www.difeRitu.com
|
|
om_bland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 671 Joined: 15 December 09 ![]() |
Stati linistiti nu sunt atat de agramat pe cat par
![]() ![]() ![]() |
--------------------
dacia
Berlina
1984 dacia berlina RESPECTA DREPTUL la opinie indiferent daca esti de acord sau nu , cu parerea celui de langa tine!
|
|
diferitu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 21 July 10 From: Bucuresti ![]() |
Am inteles ...
![]() Safety First ![]() Acum sper sa fac rost de niste banuti sa imi pot schimba barile si masca ca imi stau pe creier... si poate, poate gasesc la remat si niste proiectoare ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1987 | ZaPaKita Galbena
- B 35 ZPK Numai cei ce indraznesc reusesc... Indrazneste sa fii diferit... | www.difeRitu.com
|
|
om_bland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 671 Joined: 15 December 09 ![]() |
Nu vreau sa par carcotas , dar cat dai pe proiectoarele de la remat ... iti poti lua o cutie de chit si indrepti aripile si fețele de ușă, cred ca sunt mai importante decat proiectoarele . Iar de vopsit iti poti lua un spray la tub nuanta potrivita si o mai aranjezi putin , pana faci rost de bani de o eventuala vopsire
![]() |
--------------------
dacia
Berlina
1984 dacia berlina RESPECTA DREPTUL la opinie indiferent daca esti de acord sau nu , cu parerea celui de langa tine!
|
|
diferitu |
![]()
|
Sincer lovitura aia in usa nu ma deranjeaza cu nimic... masina e "imprumutata" de un unchi d-al meu care a zis ca o sa o dea la remat sa isi ia o masina noua... dar ea fiind in stare de functionare si neavand acum bani de masina a zis ca mi-o da mie sa merg cu ea...
Sincer si eu as vrea sa o indrept, sa o revopsesc etc dar momentan bugetul nu imi permite... trebuie sa imi platesc facultatea curand si masina e pe ultimul loc... ce as vrea din tot sufletul meu sunt barile si masca aia... in rest orice poate astepta... ![]() Oricum multumesc pentru sfaturi si pareri, ca pana la urma de aia am intrat aici sa ma pot sfatuii cu oameni care poseda de mai mult timp o dacie si sunt familiarizati cu problemele ce pot aparea... ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1987 | ZaPaKita Galbena
|
|
diferitu |
![]()
|
Astazi am fost cu masina la service-ul unde a fost montata instalatia GPL si i-am facut revizia... Am postat si aici pe forum ca imi taia gazu si nu mai accelera... pai am gasit problema... era Filtrul de la electro-valva infundat... S-a minunat baiatu de acolo de ce a gasit in el
M-a costat 65 de lei ![]() Mai jos aveti o poza ![]() 9nC_0.jpg This post has been edited by diferitu: 19 Aug 2010, 17:44 |
--------------------
Dacia
1310
1987 | ZaPaKita Galbena
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 19:38 |