Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

7 Pages « < 5 6 7 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

Achizitie Megane II, La ce ar trebui sa fiu atent

terorel
post 26 Nov 2010, 10:11
Post #181

vax albina

Group: Members
From: home

Salut!
De curand( de vreo 10 zile) mi-am achizitionat un Reno Megane 2 Estate din 2007- 1.5 dci 105 cp din Franta. Masina ca si echipare este Confort Expression (daca nu ma insel), are klimatronic, senzori ploaie,lumini,pres pneuri,keyless go+keyless entry,ogl rabatabile elctric,etc. Am achizitionat-o contra sumei de 4350 E (toate cheltuielile - adusa in Romania), din Franta am cumparat-o cu 3900 E. Ma mai costa taxa de inmatriculare 400 E + alte cheltuiele cu inmatricularea vreo250 E, in total aprox. 5000 Euro. Masina a avut 170.000 km, in prezent are aprox. 173k. si merge excelent, deocamdata nu scartie niciun plastic, nu se aude niciun zgomot in interior, cu toate ca sunt ferm convins ca dupa cateva luni de Romania plasticele din interior vor face concert. Suspensia la Reno Megane Estate m-a fascinat, este cu multe clase peste masini care se vor premium(gen Passat). Momentan sunt foarte multumit de masina, singurul lucru care nu imi place este culoarea - rosu metalizat. Dar tinand cont de anul de fabricatie al masinii, de pachetul de optiuni, de starea tehnica si estetica impecabila in care se prezinta masina, de pretul de achizitie, am zis ca trec cu vederea de culoarea "rosu turbat"si pana la urma " calul de dar nu se cauta la dinti"...

--------------------
Renault Megane III Hatchback 2010 Dynamique 1.5dCi
cuget...deci exist !
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
solidconvert
post 26 Nov 2010, 10:15
Post #182

Donator

From: Bucuresti

S-o stapanesti sanatos si fara evenimente... vezi ca ai topic dedicat pentru poze... wink.gif

--------------------
. . .
Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită.
+
BriAda
post 26 Nov 2010, 11:16
Post #183

Membru incepator

Imi cer scuze caci am uitat sa mentionez pretul blush.gif 4350 euro. Sorry ca nu sunt toate informatiile relevante, dar acum vreau sa-mi cumpar prima masina. Si recunosc ca nu ma pricep absolut deloc. De accea va intreb. Va multumesc pentru raspunsurile voastre desi nu am scris eu tot ce trebuia.

--------------------
renault II 2005
+
7 Pages « < 5 6 7
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 1st August 2025 - 06:15
Dacia