Motor scenic RX4, CAUT MOTOR
![]() ![]() ![]() |
Motor scenic RX4, CAUT MOTOR
f111111 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 23 May 10 ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
JAB30E/MEGANE SCENIC RX4
- MS70FDF
2001
|
|||
dimi229 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 134 Joined: 11 September 06 From: Iasi ![]() |
?! de ce alt motor cand iti trebuie numai chiuloasa? De la reprezentanta nu ti-au zis sa schimbi chiuloasa?
Deci ce ti-au zis cei de la reprezentanta ca are in final?! Atat... ca trebuie schimbat motorul pur si simplu? |
--------------------
Renault
scenic
Rx4 2.0 16V 102KW, F4R 744
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
@dimi229=De ce?
Pretul unei chiuloase noua(goala)depaseste pretul unui motor bun SH.Nu mai punem la socoteala si ce mai intra pe chiuloasa(supape,arbori cu came,garniturii,manopera,etc..).Si de la un motor la care s-a umblat nu o sa mai ai niciodata aceleasi performante ca la un motor (chiar si SH_ dar facut de mamica lui:Renault. Numai bine! |
--------------------
.
.
- .
. RENAULT are mistere pe care OMUL nu va reusi niciodata sa le afle!
|
|
f111111 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 23 May 10 ![]() |
Nu gasesc chiuloasa ,au cautat chiar si cei de la reprezentanta.Am gasit un tip din focsani a zis ca a avut patru motoare noi la 2000 euro/buc si unul la 800 euro cu 100 000km zic ei.Pentru rectificat am dat 500 euro.
|
--------------------
RENAULT
JAB30E/MEGANE SCENIC RX4
- MS70FDF
2001
|
|
dimi229 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 134 Joined: 11 September 06 From: Iasi ![]() |
hmmm... eu astept de ceva timp... (si a ramas de la vocea clientului ultimul termen de livrare in decembrie) de una bucata chiuloasa completa (supape, tacheti, semeringuri, axe... etc.) la pretul de 6100ron (deci 1400Eur).
espacern: Motor sh si bun pe deasupra la pretul asta nu cred ca ai sa gasesti vreodata (crede-ma am incercat si eu variante... motor sh, chiuloasa sh... ) Si ia mai stati si va ganditi oleak: "f111111" a zis ca numai rectificatul l-a costat 500eur (o data sau de toate 3 ori la un loc?!), apoi dintr-un post mai vechi al lui ai sa vezi ca a mai schimbat multe: "adica DISTRIBUTIE ,RECTIFICAT CHIULOASA ,FULIE DEFAZOARE,SENZOR DE PRESIUNE PT FULIA DEFAZOARE,TACHETI,RECTIFICAT AX CU CAME". Deci stati si "cujetatzi" oleak - toate de mai sus + manopere nenumarate + costurile cautarilor + timp pierdut => toata treaba iese mai scumpa decat o chiuloasa completa noua! Si "espacern" cine-mi garanteaza ca si motorul ala SH e bun?!!? ca sa desfaci motorul omului inainte de a-l cumpara nu poti si eu din cate am inteles de la astia de la renault in cazul meu cu chiuloasa si axele belite nu se putea vedea decat la desfacere ![]() Sa nu ma lungesc... cauta ca am mai spus trebile astea... DECI: eu eram curios astia de la reprezentanta ce au zis ca are motorul pina la urma ?! P.S.: De ala din fleoscani am dat si eu si nu cred ca a avut nimic vreodata... mie mi-a zis ca a avut motoare cu 0km la 1000euro ![]() P.S.2: "espacern" cat e o chiuloasa noua "cheala"?! (si de unde stii pretul pe care o sa ni-l comunici?) This post has been edited by dimi229: 20 Oct 2010, 01:47 |
--------------------
Renault
scenic
|
|
espacern |
![]()
|
![]() ART-ist Group: Moderatori Posts: 17.610 Joined: 14 August 09 From: Mihalaya ![]() |
@dimi229=Pret chiuloasa noua pentru RX4 cu motor de 2.0 16v la Renault costa exact 1548,72 Euro are cod 7701472293 si arata ca in poza atasata!
Numai bine! |
--------------------
.
.
- .
|
|
dimi229 |
![]()
|
Multam fain!
Pe aproape cat mi-au zis cei de la reprez. de la care am comandat (si ziceau ceva de 10%reducere). Inca o intrebare, daca vrei - pret cu axe sau fara? P.S.: Lucrezi la firma de piese auto/service/reprezentanta sau e pretul de pe dialogys? (eu l-am dezinstalat ca era juma' in rusa - trebuie sa caut altul) This post has been edited by dimi229: 20 Oct 2010, 20:27 |
--------------------
Renault
scenic
|
|
espacern |
![]()
|
@dimi229=Raspuns la P.S.:Nu!
"espacern" cat e o chiuloasa noua "cheala"?!=costa exact 1548,72 Euro numai bine! |
--------------------
.
.
- .
|
|
dimi229 |
![]()
|
Dar de unde stii pretul atunci, daca nu e cu suparare?
|
--------------------
Renault
scenic
|
|
espacern |
![]()
|
@dimi229=Ti-am dat PM!
Numai bine! |
--------------------
.
.
- .
|
|
racloro |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 18 October 07 ![]() |
Am eu un renault megane scenic anul 1997 motor 2000 benzina , tip F3R P7, o dau cu 550 de euro, cine e interesat .... 0752994997!
|
--------------------
Renault
symbol
- bv xxx
1997 symbol 1.4
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th August 2025 - 05:40 |