femeile la volan, încă un exemplu
![]() ![]() ![]() |
femeile la volan, încă un exemplu
corbex |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|||
MMVI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 611 Joined: 4 April 06 From: Ilfov ![]() |
fiecare dintre noi are anumite interese
![]() This post has been edited by MMVI: 19 Nov 2013, 15:27 |
--------------------
renault
clio III
- B-xx-ELF
2007 1.6 16V dynamique
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Nici nu stiu, dar le admir ca se descurca cu atitea scule.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
QUOTE(MMVI @ 19 Nov 2013, 10:47) Pentru că vorbea la telefon. Sau își făcea unghiile. ![]() Sau pur și simplu n-avea habar de cum funcționează direcția mașinii. Poate a văzut groapa, dar a crezut că mașina va trece pe lîngă ea. Sau poate că tocmai îl citise pe Coelho și credea că e suficient să crezi cu tărie că mașina va trece peste groapă, pentru ca ea chiar să treacă. ![]() This post has been edited by VladSoare: 19 Nov 2013, 14:44 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
corbex |
![]()
|
N-avea nici un motiv sa se apropie de marginea inierbata. Partea asfaltata a intrarii era cit se poate de lata. Presupun ca facea parte din categoria celor care sucesc de volan mutind miinile cite 5 centimetri, succesiv. Am mai vazut stilul asta in functiune.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
MMVI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 611 Joined: 4 April 06 From: Ilfov ![]() |
indiferent care o fi fost motivul acum sigur a invatat limitele masinii, cel putin in materie de gropi
dar parca vad ca atunci cand a achizitionat masina consultantul de vanzari i-o fi zis ca cu asa masina nu trebuie sa-si mai faca griji in privinta gropilor |
--------------------
renault
clio III
- B-xx-ELF
2007 1.6 16V dynamique
|
|
corbex |
![]()
|
Crezi ca-i ia pwlaraul alta masina? Sa fie ea chiar atit de buna?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
- B-86-...
2006 -
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
A vrut sa o parcheze pe trotuar... i-a reusit.
|
--------------------
Renault
Symbol
- UXE
2006 1.4 8v Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
''Nu stiu draga ce are!''
![]() |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
boeru_laurentiu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 1.244 Joined: 25 November 09 From: Focsani ![]() |
Asta nu-i nimic , o vecina de a mea se chinuia sa scoata masina din curte , un amarat de oltcit ! Sora sa o dirija : dai inapoi ! Si poc , stalpul portii !!! Da inainte , da inapoi , tot in stalp , si tot asa de vreo 5-6 ori . In final a iesit ... din nimereala cred , cu masina jumulita bine pe partea dreapta !
Am ras de am facut pe mine ..., daca aveam telefonul cu mine filmam o faza de toata bafta ! This post has been edited by boeru_laurentiu: 29 Nov 2013, 18:48 |
--------------------
renault
latitude
2011, 173 cp , automată
|
|
address |
![]()
|
![]() ..... Dacia 13OO (1972) ..... Group: Members Posts: 595 Joined: 19 May 12 ![]() |
Buna seara, colegi de forum.
Am citit ultima postare, si, daca nu as fi fost martor la o scena asemanatoare, as fi crezut ca e banc. In urma cu cativa ani, vara fiind, si domiciliind la curte, am iesit la amiaza sa stropesc si trotuarul, sa mai combat canicula. O cucoana cam la 50 de ani, coafata, buclata, blonda, aranjata, isi parca masina. Hai s-o las, sa stropesc dupa ce o aranjeaza. In urmatoarele 20 de minute, am urmarit cu o stare ce a trecut de la iritare la enervare la stupefactie cum cucoana isi exersa parcarea langa bordura. Probabil isi luase de curand permisul de conducere, altfel nu-mi explic. Se chinuia sa o parcheze, ramanea un metru intre masina si bordura. Se dadea jos, conspecta atenta situatia, admirativ-filozofic, apoi se suia iar la volan, facea cativa metri inainte si inapoi pe strada, si apoi relua manevra. Si nu dintr-o bucata, ci din cateva. Dom'le, dupa 20 de minute si cateva tentative distincte, a reusit sa apropie masina cam la 80 de cm de bordura ! Nu mi-a venit sa cred ca asa ceva se cheama sofer, si iese cu masina pe drumul public. Ma intreb foarte serios cine a fost inconstientul care i-a acordat permisul. Daca nu ar fi jalnic, chiar ar fi amuzant. P.S. Hai sa mai adaug una de acum trei zile. Iesisem seara la cumparaturi, si, mai in jos pe strada, o fata tanara cu o mititica gen Focus, incerca sa isi intoarca masina. Desi strada are destule intrari de garaje, locuri fara masini pe ambele parti (are 7m latime carosabilul), dneaei a ales sa intoarca exact intr-un loc unde erau parcate doua masini pe o parte, una din ele un Mercedes decapotabil nou-nout. Ma uit consternat cum, la a doua miscare, da cu spatele, apoi... nu stiu ce face, si uita sa mai franeze. A intrat, molcom si pasnic, direct in lateralul botului Mercedesului amintit ! Noroc ca ambele masini s-au proptit in barele de plastic deformabile, care si-au revenit apoi. Ce sa mai zici...? Am zambit intelegator, am asigurat-o ca nu a patit nimic masina, si mi-am vazut de drum... This post has been edited by address: 29 Nov 2013, 23:34 |
--------------------
Dacia
1300
- B01XYZ
1972
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
Da' ce-a făcut? A acvaplanat? Nu pare să tragă de volan mai mult decît e cazul, și totuși mașina o ia spre stînga de capul ei.
![]() |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Tantza a inceput sa fie suparata de cand a pierdut prima oara controlu'
![]() |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
corbex |
![]()
|
Mergea cam repede, saracuta! A fost derapaj, la acvaplanare s-ar fi dus inainte. O mai fi calcat si frina...
This post has been edited by corbex: 13 Dec 2013, 12:55 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
nicio reactie sa vireze invers...poate redresa...
|
--------------------
-
-
-
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Pâna la urma n-a tipat, a stat calma si s-a tinut bine de volan.
|
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
- HAN/AIZ/DIA
2005/2017 Influence/Tekna Alexandru.
|
|
corbex |
![]()
|
Procesa greu ce se intimpla. Filmul era HD si ea avea doar un 286.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
QUOTE(VladSoare @ 13 Dec 2013, 13:24) Da' ce-a făcut? Pai se vede foarte clar ce-a facut. A iesit cu rotile dreapta de pe carosabil, exact in curba ![]() |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
VladSoare |
![]()
|
Cred că ai dreptate. Nu observasem, și m-am uitat de mai multe ori...
![]() Totuși, e foarte ciudat că mașina s-a dus spre stînga în cazul ăsta. N-ar fi trebuit să se învîrtă invers, dacă roțile din dreapta erau pe arătură? ![]() |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
corbex |
![]()
|
Masina s-a dus spre partea care a rupt aderenta. Dreapta spate era cea mai expusa.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
VladSoare |
![]()
|
Partea care rupe aderența ar trebui să continue să se miște spre înainte, zic eu. Adică roțile de pe dreapta întîlnesc brusc ceva care opune mai multă rezistență, pe cînd cele de pe stînga continuă să se afle pe asfalt ud. Deci partea dreaptă a mașinii ar trebui să fie oarecum frînată, în timp ce partea stîngă își continuă mișcarea. Per total, m-aș aștepta ca mașina să se rotească spre dreapta.
Or la ea se întîmplă tocmai pe dos. ![]() Sau îmi scapă mie ceva. Oricum, asta nu explică lipsa totală de reacție a tipei în timpul evenimentului. ![]() This post has been edited by VladSoare: 17 Dec 2013, 16:04 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
corbex |
![]()
|
La mers in linie dreapta, da. Dar fimeia era in curba. Forta centrifuga se cam aduna pe puntea spate.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Daca dreapta spate a fost singura care a pierdut aderenta, iar masina deja era angajata in virare va fugi in stanga (fata se duce in stanga, iar dreapta spate are tendinta de a merge inainte). Pe langa asta, intr-un viraj de stanga, masina are tendinta sa "ingroape botul" iar centrul de greutate se muta pe partea dreapta, deci si stanga spate va avea aderenta scazuta.
Ar putea fi o explicatie, problema e ca e putin fortata - de ce nu era si stanga fata pe pamant? |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
nu repeti faza? ca acum ai cu ce.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Esti ovtopic, aici e vorba de fomei.
![]() This post has been edited by MuciX: 17 Dec 2013, 17:31 |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
eu din ce am vazut , cind a inceput derapajul invirte de voloan in partea care trebuie , in loc sa continue sa il tina asa sau sa il invirta in sensul ala il da exact invers , ala care nu trebuie
secunda 16 This post has been edited by bygy007: 17 Dec 2013, 20:09 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
- B 07 BGY
2024 din subteranele Bucurestiului
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Si mai ziceti ca-s femeile netoate..
![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
2016 Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 08:48 |