femeile la volan, încă un exemplu
![]() ![]() ![]() |
femeile la volan, încă un exemplu
T.rac3Er |
![]()
|
||
![]() cr8or Group: Members Posts: 1.461 Joined: 25 July 04 ![]() |
|
||
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
E permisa vinzarea modelelor despre care zici, femeilor?
This post has been edited by corbex: 27 Mar 2013, 11:56 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
VladSoare |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.716 Joined: 12 May 04 From: Voluntari, pe stînga ![]() |
QUOTE(gabizegrean @ 27 Mar 2013, 09:30) Știu. De-aia am pus emoticoane. ![]() În orice caz, e un spectacol unic, pe care e păcat să-l ratezi. E mult mai distractiv s-o urmărești pe toantă decît să-i sari în ajutor. ![]() QUOTE(DragosP @ 27 Mar 2013, 10:14) Unele lucruri sînt mișto, altele nu. E un echilibru, ca oriunde altundeva. Per total poate să fie bine sau nu, în funcție de mulți factori. Cînd ai de administrat un proiect cu termene foarte strînse, cu o echipă mare și variată pe care trebuie s-o faci să funcționeze în condiții dificile, ai face bine să respecți unele reguli nescrise de genul ăsta, altfel ori o iei razna cu capul, ori dai cu proiectul în gard. ![]() This post has been edited by VladSoare: 27 Mar 2013, 16:38 |
--------------------
Mondeo 2.0H 2016
/
Kuga 1.5 2016
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
- RO 44 AWD
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
iulian'71 |
![]()
|
![]() membru uneori batut in cap Group: Members Posts: 895 Joined: 18 April 10 ![]() |
Il suffit donc d'une blonde peut faire!
![]() |
--------------------
Renault
Megane sedan/ Kadjar
- GL-07-***
Expr. 1.5dci85cp.2009/Business 2018 1.5dci 110cp Mersul pe jos face piciorul...peste 45.
Grabeste-te incet. |
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
- RO 44 AWD
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
UNHLeaSHD |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 78 Joined: 4 January 13 ![]() |
Tinand cont de faptul ca e automata mai mult ca sigur.
|
--------------------
Renault
Kangoo
2001 1.9D F8Q 632
|
|
Squirrel |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Duster
- RO 44 AWD
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
praf...si aia pe 4ciuning bagau titluri cu femeie care stie drifturi...ratata asta?! abuzeaza de saraca masina in moduri grotesti. si mai are si basini in cap ca o fi mare scula. un sot handicapat la cap, care probabil el face ceva pe la drifturi si a zis sa dea si muierii ceva ocupatie. ii sufla in bors.
|
--------------------
Citro-mobil
C4
2006 VTR+ Why waste energy on fighting the old when you can just use it to create something new. All life has the creation gift inside. Use it.
|
|
Mariusgl |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 320 Joined: 28 September 09 From: Galati ![]() |
Las-o ma.Nu vezi ce increzatoare rumega la guma aia?
|
--------------------
Renault Megane
Business Line
- GL-35-MRS
1.6 16v 2008 Bă!Aprinde naibii farurile alea că-i noapte!
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.639 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Atat am vazut si eu... si am inchis
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Weirdoz! La masina si la drift va uitati voi?!
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
QUOTE(R19/16v @ 27 Apr 2013, 12:11) daca tu ai la ce te uita la altceva e treaba ta, dar ori esti "pe dos" ori ai nevoie de niste lentile serioase de corectie a viziunii..sau ai baut prea multa bere (ca in reclama ![]() diferenta de la cer la pamant. la japoneza din primele miscari cu volanul o claseaza ani lumina fata de tarancuta britanica. si nu ciolfaie la guma... PS: englezoaica aia as fi zic ca e redneck girl daca nu avea accent si nu se vedea numarul de UK pe masina edit: si e simpatica foc japoneza si mai frumoasa..si pare si cumsecade ![]() This post has been edited by T.rac3Er: 27 Apr 2013, 21:09 |
--------------------
Citro-mobil
C4
|
|
Squirrel |
![]()
|
E drept că e ... foarte tânără. Are doar 93 de ani.
|
--------------------
Dacia
Duster
- RO 44 AWD
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
ati uitat de ele? in gip-gip stapanul inelelor ![]() |
--------------------
Citro-mobil
C4
|
|
Squirrel |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Duster
- RO 44 AWD
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Dezamagitor! Ma asteptam sa le faca praf
![]() This post has been edited by Diac: 2 Jul 2013, 08:31 |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
- HAN/AIZ/DIA
2005/2017 Influence/Tekna Alexandru.
|
|
Squirrel |
![]()
|
La cererea publicului…
(deși se pare că ar putea fi auto-accelerarea VW-ului care se răzbună la Toyota acasă) |
--------------------
Dacia
Duster
- RO 44 AWD
|
|
pheephee_11 |
![]()
|
![]() pe aici si eu Group: Members Posts: 509 Joined: 25 August 10 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane 2.1 1.6 16V
2004 Ford Mondeo mk4 2.0tdci 2008
unde vedeti ma atata ceata?! |
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Naturally blonde
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
- B-86-...
2006 -
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Dupa volta aia fantastica am zis c-a scapat SUV-u' ca prin urechile acului.
Numai ca era pacat sa scape nebusit. ![]() Aia se certase cu puletele si cand i-a dat bice nimic n-a mai contat.. |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
2016 Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ce expresii dispretuitoare ai pentru cei care va umplu de bucurii!
This post has been edited by corbex: 26 Jul 2013, 09:51 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Da,cum sa nu,nene..
![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
2016 Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
T.rac3Er |
![]()
|
Nu, gresit.
Asta este una din chestiile specifice feminine la volan. Am vazut live, am vazut filmat, am auzit povestit, si numai femei sub 30 de ani. Habar nu au ce e cu frana si cu acceleratia. Se panicheaza. Astea trebuie banate 5 ani de pe strazi. Si in tot acest timp sa faca poligon non-stop cu verificari de abilitati o data la 6 luni. Majoritatea sunt studioase si reusesc sa se descurce la sala si cu legile (alea care vor sa mai invete), dar cand o sui in masina se vede instant daca a avut profesor cu sarg, sau un nemernic fomist de bani. Pai daca aia incurca pedalele ce draq sa mai vrei de la ea sa iti semnalizeze cand schimba banda, sau se asigure, cand ea incearca doar sa mearga in fata si sa nu oreasca brusct ![]() PS: si instructorul ei de scoala sa isi pierda licenta timp de un an. Daca mai are astfel de elevi pe viitor, sa nu mai aiba dreptul de a profesa scoala de soferi sa trimite pe strazi numai cazaturi. |
--------------------
Citro-mobil
C4
|
|
corbex |
![]()
|
QUOTE(T.rac3Er @ 26 Jul 2013, 10:00) Se panicheaza. Astea trebuie banate 5 ani de pe strazi. Si in tot acest timp sa faca poligon non-stop cu verificari de abilitati o data la 6 luni. N-am prea inteles ce-ai vrut sa zici aici. Misoginule! Femeia nu e doar poligon. Are si abilitati sociale si profesionale. This post has been edited by corbex: 26 Jul 2013, 10:56 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
betamax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.343 Joined: 11 September 08 From: din lumea asta, prost făcută.. ![]() |
Poligon de teste. Sau de tragere.
Tracer, de militianu' care i-a dat permisu' nu zici nimic ? Io p-ala l-as spanzura de picioare, cu fum de ardei la nas (am vazut asta intr-un film si mi-a placut ideea - sunt sadic). |
--------------------
renault
Scenic Rx4
2000, 1.998 l, 16 V, 102 kW "... imi place sa lucrez cu intelectuali, astia pricepe repede."
"Ori traim cu totii, ori va ia dracu' !" |
|
T.rac3Er |
![]()
|
nu sunt misogin. condusul pe strazi nu e un drept de nastere si n-are treaba cu nimic altceva.
esti incapabil de a rula civilizat, la revedere. de aia au ajuns sa dezvolte masini care merg singure, pentru retardatii care nici macar elementele de baza nu le stiu. in fine, femeile in general nu au aceleasi abilitati la volan. exceptiile confirma regula. la noi in tara pizdipoancele si toate tutele si-au luat carnet caci au primit cadou masina. scoala de soferi la noi e facuta dupa ureche ............................ fara rea intentie sau vointa, femeiustile din trafic sunt surse de probleme. nu mai vorbesc cand o fac intentionat vorbind la telefon in mijlocul intersectiei si habarneavand cum sa se descurce mai departe. si se umfla taratea in ele. politistul de la examen nu poate verifica totul. nu stiu cum era inainte de 90 examenul dar parca era mai sanatos, mai elaborat si mult mai strict. poligon inseamna acel spatiu arhi inexistent in ziua de azi, unde invarti masina intre popice si iti dovedesti indemanarea cu covrigul. era unul si punctele care infricosau pe dornicii de carnet cand inca era proba de examinare. eu n-am avut fericirea, desi in timpul scolii ma jucam in poligon si mi-era tare drag, abia asteptand examenul respectiv. |
--------------------
Citro-mobil
C4
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st August 2025 - 17:18 |