femeile la volan, încă un exemplu
![]() ![]() ![]() |
femeile la volan, încă un exemplu
Avani |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.133 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|||
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
sa deschizi capota sau sa rabati bancheta?
bmw ala coupe are rabaterea banchetei din portbagaj. are 2 parghii chiar sub tablier. tanti aia a rabatut bancheta inainte sa inchida capota. asta in america. si o poza http://www.google.ro/imgres?num=10&hl=en&b...,r:11,s:0,i:104 This post has been edited by b76bgaarh: 9 Oct 2012, 16:05 |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Avani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.133 Joined: 23 October 07 From: Capitala gri ![]() |
Eu ma refeream la rabatarea banchetei din portbagaj...la sedanuri nu prea ai aceasta "optiune".
|
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.127 Joined: 11 February 04 ![]() |
Prima mea masina a fost un Oltcit. Intr-o buna (de fapt rea) zi s-a stricat broasca de la usa soferului, urmata la vreo saptamana de cea a soferului.
Vreo doua saptamani am intrat in masina prin portbagaj. Devenisem cam la fel de sprinten ca si cocoana din imagini. Apoi am realizat ca oricum nu fura nimeni cazanul ala si am lasat-o descuiata inca vreo saptamana pana i-am luat butuci noi This post has been edited by dizzy: 9 Oct 2012, 16:25 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
- B zzz SXX
2005 Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
avani uita-te la poza.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.025 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Eu ma intreb daca BMW-ul ala chiar are chedere atat de bune incat sa nu intre apa, in conditiile date.
|
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
- HAN/AIZ/DIA
2005/2017 Influence/Tekna Alexandru.
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
QUOTE(VladSoare @ 9 Oct 2012, 15:39) Dar chiar dacă mi-ar fi venit ideea să intru prin portbagaj, întîi aș fi ezitat, m-aș fi gîndit cum s-o fac, nici n-aș fi fost sigur dacă pot acționa rabatarea banchetei din interiorul portbagajului... La BMW-uri e foarte evidenta actionarea banchetei rabatabile. Cam primul lucru care il observi cand deschizi portbagajul. Am folosit si eu procedura cand am fost blocat de 2 imbecili autohtoni. +1 pentru gandire rapida. |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
Avani |
![]()
|
|
--------------------
.
.
. Think forward !
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
avani, in america exista si pe o simpla kia forte, adica c'eed sedan.
10 Oct 2012, 12:36: http://www.google.ro/imgres?imgurl=http://...oQ9QEwBA&dur=29 poza pt exemplificare. This post has been edited by b76bgaarh: 10 Oct 2012, 12:36 |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
4x4 |
![]()
|
Brasov Romania.
This post has been edited by 4x4: 14 Nov 2012, 14:46 |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Nu cred ca e cea mai buna, cred ca e singura
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
@corbex, În descriere zice că nu-i singură
![]() QUOTE A young lady from Brasov Romania...married,she has 2 beautiful girls,one is 5 and other 11...is driving with pasion and pleasure .. a big truck,full with wood, 18.75 m !!!! What do you thing about it ? This post has been edited by Squirrel: 14 Nov 2012, 16:01 |
--------------------
Dacia
Duster
- RO 44 AWD
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Nu-i vorba ca-i singura in pat, ci singura femeie care face munca asta.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Eu cred ca e smecherie sa mergi si pe un drum drept, fara sa deranjezi pe nimeni, sa agati sau cine stie ce. Nu mai zic ca e femeie!
|
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Asta-i ceva de genul, femeile ie asa de proaste incat trebuie sa fii fericit daca una reuseste sa mearga macar pe drum drept.
This post has been edited by tribunul: 15 Nov 2012, 10:43 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
corbex |
![]()
|
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Merced |
![]()
|
![]() om al munților Group: Members Posts: 8.301 Joined: 24 June 07 ![]() |
Mai pusesem filmu' asta acum vreun an cred, nu e o noutate.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu este nou nici filmul nici ce face femeia acolo...
![]() This post has been edited by solidconvert: 16 Nov 2012, 09:21 |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
This post has been edited by Squirrel: 16 Nov 2012, 12:52 |
--------------------
Dacia
Duster
- RO 44 AWD
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Nu sunt nici pe departe nu sunt cazuri singulare de femei pricepute in ale covrigului. Un exemplu foarte cunoscut:
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.238 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
soferu' era blindat si tatoasa era despuiata..
![]() macar casca sa fi avut.. |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
2016 Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
s_gm1 |
![]()
|
![]() s_gm1 Group: Members Posts: 120 Joined: 22 February 11 From: Cluj ![]() |
maho: Video does not exist
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
- TO488BX
1998 cm3
|
|
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
http://www.stiridecluj.ro/social/accidentu...n-plin-exclusiv
Videoul este pus numai pe siteul respectiv de stiri. Se vede dupa fumul scos pe teava ca a scapat picioru in acceleratie. |
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
Taxi Imi scot mașina in ploaie să se tuneze cand tună
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Se putea redresa usor...is simpatice idioatele astea cand nu stiu sa parcheze, dar cand ajung sa omoare oameni e nasol...
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
4x4 |
![]()
|
Ca se putea redresa sau nu, e irelevant, intrebarea e cum de ajuns sa derapeze asa?
A luat piciorul prea brusc de pe acceleratie oare? Iar ala care a fost calcat, a fost calcat pe proprie raspundere. Era pe strada, nu pe trotuar. |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Urat de tot..
![]() <span class='edit'>26 Nov 2012, 12:16:</span> Probabil vorbea la telefon,in timp ce accelera,c-a taiat un pic curba si gata beleaua.. Ce sa redreseze cand ea a accelerat in loc sa franeze? Nenea mortu dac-avea un pic de spirit se ferea.. Asa i-a fost scris.. This post has been edited by iulia_boris: 26 Nov 2012, 12:18 |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
2016 Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
4x4 |
![]()
|
Daca era un sofer de sex masculin, nascut in 1994, era data vina pe teribilism si lipsa de experienta. Plus drifturi cu frana de mana in parcare la Carrefour.
Ce trebuie retinut de aici, e ca daca pui piciorul pe strada, lipsit de protectia unui cadru de metal si a unei centuri de siguranta, fa bine si asigura-te la modul paranoia. Ca 1000 de kilograme te face terci intr-o clipita. Majoritatea oamenilor de pe trotuar au mari probleme in evaluare riscurilor. Nu au exercitiu pentru estimarea vitezei, distantei de franare, a vizibilitatii si a consecintelor. |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 23:58 |