A dat cineva in judecata Renault Romania, Din cauza nerespectarii garantiei de catre RRO ?
![]() ![]() ![]() |
A dat cineva in judecata Renault Romania, Din cauza nerespectarii garantiei de catre RRO ?
alabinas |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 104 Joined: 4 September 06 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
renault 19 1994
megane 2.2 privilege 1.6
- TM06UNV / TM80VOR
2008
|
|||
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
Da,au dat,si chiar au castigat.Era un coleg cu un Espace paraca,caruia i se tot strica turbina.A dat in judecata RRo si a castigat.
Dar ce motive ai avea? |
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
valentin-axv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 461 Joined: 26 November 07 From: OLTENITA ![]() |
crezi ca nu ar avea motiv?
![]() |
--------------------
Renault
Megane Renault Clio 3
2003/2007
|
|
alabinas |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 104 Joined: 4 September 06 From: Timisoara ![]() |
ambreiajul de toata jena care il au pus pe megane II. Ma mint in fata ca ambreiajul e perfect si nu tremura ...... si cand il bagi in trafic tremura de rupe.
|
--------------------
renault 19 1994
megane 2.2 privilege 1.6
- TM06UNV / TM80VOR
2008
|
|
Catalinmodena |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.547 Joined: 7 April 08 From: Aproape de Craiova ![]() |
A,motive sunt,dar m-a luar asa brusc sa zic.Adica ma bucur ca cineva a "pus piciorul in prag",cum se spune
|
--------------------
Renault
megane sedan
manager 1.4 16v 2007
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
mai era femeia aia cu airbagul... oare a castigat?
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Femeia aia era mult mai proasta decat a prevazut codul penal. Sper sa nu fi castigat.
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
- VS15CMA
2013 / 2.0 CDTI / 165CP "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
|
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Mie nu-mi apare dar daca imi amintesc bine era pe la probleme turbina, sau ceva de genul asta...
|
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
aleksanders |
![]()
|
![]() . Group: Members Posts: 2.976 Joined: 6 November 07 From: ... ![]() |
schimbase 3 turbine pe garantie si apoi nu mai vroiau s aii schimbe nimic si am impresia ca dupa judecata i-au schimbat masina
|
--------------------
.
.
- .
. ....
|
|
solidconvert |
![]()
|
![]() Donator Group: Members Posts: 3.247 Joined: 3 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Trebuie cautat topicu'... i-au facut oferta pentru Koleos dar tipu' a refuzat si au rambursat integral banii.
![]() L.E.: hai ca am gasit... http://www.reno.ro/index.php?showtopic=58719&hl= This post has been edited by solidconvert: 20 Oct 2009, 10:45 |
--------------------
.
.
. Audi A4 B9 S-tronic TFSI...
Gîndirea corectă vine din experiență. Experiența, la rîndul ei, provine din gîndirea greșită. |
|
maxulet |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 11 July 06 ![]() |
salut,
de situatia asta ce ziceti.... - megane 2 1,5 dci privilege cumparat aprilie 2008... - la 10000 km, prima revizie, se constata ca scutul este plin de ulei, buson strans prost din fabrica; - la 17600 km ma prezint in service reclamand zgomot suspect, uruit, fata.. se constata NIMIC - 20000 km service revizie, schimbat manere usi, boxe fata cu scandal, vocea clientului, etc nu reusesc sa obtin pe garantie vopsea exfoliata (defect fabricatie - recunoscut neoficial) - 27500 service cu scurgeri de ulei in zona turbina, filtru de aer - se inlocuieste cica un colier - 30000 revizie, inlocuit cu scandal caseta de directie(aveam joc mare se simtea chiar in volan), nu identifica uruitul suspect - 33000 in sfarsit se face un drive test co poze, filmari, etc si se identifica problema cu uruitul ca fiind KITT ambreiaj, se face constatare trimitere renault romania si surpriza nu vor sa schimbe in garantie...scandal, vocea clientului, opc, si reusesc sa schimb si kitul de ambreiaj dar surpriza...... cand desfac masina constata ca are o scurgere de ulei la nu stiu ce semering axa cu came....care scurgere a afectat cureaua de accesorii care mai avea putin si se rupea asa ca se schimba si kitt distributie. Ce sa mai cred despre aceasta masina pt ca mai am 6 luni si iese din garantie. vreau si eu un sfat pt ca intentionez sa le cer extindere garantie chiar si contra cost daca se poate. multumesc |
--------------------
renault
megane 2
2008 1,5 dci privilege
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
KITT inseamna Knight Industries Two Thousand
![]() Afaik nu mai poti prelungi garantia daca n-ai facut-o cand ai cumparat masina. |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
maxulet |
![]()
|
multumesc de corectura
![]() stiu si eu ca nu pot decat la achizitie, dar eu vreau sa incerc ceva avand in vedere problemele pe care le-am avut cu masina |
--------------------
renault
megane 2
2008 1,5 dci privilege
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.775 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(R19/16v @ 20 Oct 2009, 13:44) Afaik nu mai poti prelungi garantia daca n-ai facut-o cand ai cumparat masina Asa este la Dacia, la Renault poti sa iei si dupa extinsa. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
inainte puteai sa o prelungesti in primele 6 luni... au schimbat?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
maxulet |
![]()
|
nu se poate lua, oficial vorbind, garantie extinsa decat la achizitie. cel putin asta este raspunsul renault.
daca stie cineva, sigur, ca se poate si dupa astept sugestii multumesc |
--------------------
renault
megane 2
2008 1,5 dci privilege
|
|
alabinas |
![]()
|
In ian 2008 se putea prelungi pt inca doi ani garantia, daca in primu an de cand cumparai masina mergeai la ei si plateai garantia extinsa.
This post has been edited by alabinas: 20 Oct 2009, 15:03 |
--------------------
renault 19 1994
megane 2.2 privilege 1.6
- TM06UNV / TM80VOR
2008
|
|
ThunderRa |
![]()
|
![]() posesor posedat Group: Members Posts: 412 Joined: 8 April 05 From: Piatra Neamt ![]() |
Au scos chestia asta. Oricum, ce folos daca la ei nu intra in garantie destul chestii importante?
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2
- NT-23-DAC
2008 - Lux Privilege 1.6 16v Dacia MCV Laureat 1.6 16v recolta 2007
http://radunastasa.com |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.775 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
mda, au mai stricat un lucru bun
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
- B-11-LUX
1982
|
|
ThunderRa |
![]()
|
![]() posesor posedat Group: Members Posts: 412 Joined: 8 April 05 From: Piatra Neamt ![]() |
E tipic...
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2
- NT-23-DAC
2008 - Lux Privilege 1.6 16v Dacia MCV Laureat 1.6 16v recolta 2007
http://radunastasa.com |
|
dcom |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 20 August 07 ![]() |
Am incercat eu sa-i amenint, dar cei de la Renault mi-au spus ca sa ma adresez la concesionar ca numai ei raspund de toate problemele masinii de orice fel....deci .
|
--------------------
renault megane 2
renault megane 2
2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 07:15 |