Tempomat - cruise control
![]() ![]() ![]() |
Tempomat - cruise control
cocolino1975 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 14 April 11 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan 1.5DCI
2006
- MM08KOT
|
|||
bubu782001 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.897 Joined: 24 July 06 ![]() |
Cand esti in Bucuresti, da un semnal (nr meu il gasesti la un anunt pe bursa - sau il cauti dupa user/topics).
Nu am luat inca nici o maneta - testele le-am facut cu niste fire si niste butonase. |
--------------------
Renault
Clio 3
2007
- -
|
|
cocolino1975 |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 14 April 11 ![]() |
Salut Bubu,
Vin in Buc. luni dimineata si plec marti seara ... da-mi un orar cand sa te sun si sa ne vedem.... in ce zona stai ? Eu stau in Titan pe partea cu Real,Hornbach aproape de statia de metrou 1 decembrie. Numai Bine Tibi |
--------------------
Dacia
Logan 1.5DCI
2006
- MM08KOT
|
|
marian_ariciuc |
![]()
|
![]() User Group: Members Posts: 322 Joined: 6 May 10 From: de obicei, acasa ![]() |
cum aflu pinii de la ECU? am logan 1.6 16V euro 5...
|
--------------------
DACIA
Logan
1.6 16V E5 Vand modul inteligent de geam pentru logan 1 si 2 si alte...
|
|
andy_g2006 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 16 October 09 ![]() |
Salut,
Am un logan din 2011 cu motor d4f 1.2 16v, crezi ca se poate pune cruise control? Stau in Bucuresti, putem sa ne intalnim ? Sau daca ai mai facut pe logan crezi ca poti sa-mi dai niste instructiuni, ca la masina nu am umblat de frica sa nu-i pierd garantia, dar fac drumuri lungi destul de des si ma rupe piciorul (deci sunt dispus sa ii fac orice). Multumesc! |
--------------------
dacia
1310L
1999
|
|
Ddivino |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 30 July 14 ![]() |
Stimati colegi de forum,
Sunt posesorul unui Renault Twingo Kenzo/2004 1.2 16v/75cp. ECU este Siemens dupa cate am vazut in partea din stanga a torpedoului mic. As vrea sa montez un tempomat. Am un switch Waeco MS-BE5 pe care as vrea sa-l folosesc. Am nevoie de sfaturile si parerile voastre, dar si de documentatie tehnica (schema electrica). Va multumesc pentru sprijin. Attached thumbnail(s) w.jpg ( Size: 56.44k ) Number of downloads: 90 |
--------------------
Renault
Twingo
2004/Kenzo Twingo Kenzo/2004, 1.2 16v/75cp
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 08:20 |