Becul pentru pozitie/frana, Pe stanga nu face contact deloc!
![]() ![]() ![]() |
Becul pentru pozitie/frana, Pe stanga nu face contact deloc!
cor73z85 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 19 August 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane
2000 / 1.6 16V / benzina
- B 28 MNU
|
|||
greeneyes85 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 193 Joined: 27 February 09 From: Bucuresti ![]() |
Diferenta aia mica la contacte e vina. Cel putin in aceiasi situatie am fost si eu pana am nimerit un bec mai de Doamne ajuta.
|
--------------------
Renault
Megane Classic
2002/1.9 dCi
- B-47-HKF Daca prostia ar fi durut vindeam aspirine la colt de strada
|
|
radunre |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.573 Joined: 1 October 07 From: Tg Mures ![]() |
cor73z85, in primul rand foloseste un bec identic, o variatie mica a formei, pozitiei contactelor sau a celor 2 bobite de fixare de pe lateral il poate face inutilizabil.
Verifica contactele mufei care intra in ansamblu si continuitatea circuitelor din tripla. |
--------------------
Clio III K9K772
/ Clio III K9K772
2009
- MS Daca muncesti ca sa traiesti, de ce te omori muncind ?
|
|
MirceaVio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 15 October 08 From: Oradea ![]() |
Ai incercat becul ala putin diferit si in cealalta parte sa vezi daca merge? Asa iti poti face o idee daca e bun becul sau nu, sau e o problema la contacte la tot ansamblul(sigurante, cabluri, etc.).
|
--------------------
Renault
Megane 1.6e Classic/Megane 2.2 1.6, 16v Dynamique
- 1998 / 2007
|
|
lupo_1.7sdi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 325 Joined: 22 August 09 From: BRASOV ![]() |
1. verifica daca ajung 12V la soclul becului: cu un instrument de masura sau cu o lampa de control tu verifici tensiunea in timp ce altcineva apasa pe frana
2. daca ai tensiune atunci este o problema de contacte: mai arcuiesti lamelele si pui un bec standard 3. daca nu ai tensiune atunci cel mai probabil este o intrerupere pe circuit (din cate am inteles celalalt bec se aprinde, deci nu este vorba de siguranta sau switch-ul de frana) |
--------------------
Renault
Megane 1 Classic, 1.6 benzina, 8 valve
1998
|
|
cor73z85 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 8 Joined: 19 August 09 ![]() |
Multumesc mult pt toate sfaturile, momentan nu prea am nici timp nici bani sa ma duc sa caut alt bec(ca in benzinarii sunt toate la fel si scumpe), dar cand voi rezolva, o sa postez soutia daca este ceva mai ciudat, poate se mai loveste cineva de ea.
Referitor la probatul becurilor - mai ciudat de atat nu cred ca se poate - becul de pe dreapta merge, cel de pe stanga nu. Becul de pe dreapta pus in stanga nu merge, nici celelalte doua becuri(nu sunt arse) pe care le-am incercat in stanga nu merg nici in dreapta. Si inca o intrebare - daca stie cineva un loc de unde sa pot cumpara sigurante care sa se potriveasca(exact ca cele de pe masina). Peste tot pe unde am cautat am gasit doar mai late putin si cu lamelele mai groase. Multumesc anticipat. |
--------------------
Renault
Megane
2000 / 1.6 16V / benzina
- B 28 MNU
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 29th April 2025 - 00:33 |