incalzire in scaune sau scaune electrice?, sau nici una
![]() ![]() ![]() |
incalzire in scaune sau scaune electrice?, sau nici una
coco bm |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 63 Joined: 7 October 08 ![]() |
|
||
--------------------
renault
Captur
2018 1.2 Tce
|
|||
eeedi |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 34 Joined: 10 December 08 From: Brasov ![]() |
s-ar putea sa fie parte din sistemult srp al airbagurilor care dupa cate stiu este sensibil si la pozitia soferului in scaun... da nu bag mana in foc
|
--------------------
renault
laguna II grandtour
2005 1.9 dCi
|
|
coco bm |
![]()
|
merci,la asta nu m-am gandit.asta o fi deoarece nici incalzire in scaun si nici scaune reglabile electric ne puteau fi (banuiesc)fara comenzi prin butoane.ideea e ca sunt destul de multe cabluri si asta m-a derutat si cum airbaguri sunt in amandoua scaunele.......
|
--------------------
renault
Captur
2018 1.2 Tce
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
Ce nivel de dotare este?
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
1994/Business De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
coco bm |
![]()
|
nu stiu.are 4 airbaguri,climatronic,gamuri electrice fata-spate,oglinzi electrice,proiectoare de ceata,cd player,dar fara computer de bord,genti aliaj sau navigatie.
|
--------------------
renault
Captur
2018 1.2 Tce
|
|
Johnny78 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.816 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti, Jud. Bacau ![]() |
ce scrie be bandouri sau pe portierele spate?
Concorde, dedicace, baccara, RXe, RXT asta ma intereseaza...sau ca sa fim siguri mai poti sa imi dai VIN-ul masinii si am un raspuns pe luni... |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
1994/Business De cand am Renault, ingerul meu pazitor si-a luat Lamborghini. Vai de aura lui!
|
|
coco bm |
![]()
|
pe bandoul lateral scrie atat:16v
![]() cat despre vin?o fi seria de caroserie? |
--------------------
renault
Captur
2018 1.2 Tce
|
|
Johnny78 |
![]()
|
VIN = Vehicle Identification Number
in orice caz, mai e un topic despre scaune si acolo vezi ce trebuie sa ia pentru scaune cu incalzire electrica... |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
coco bm |
![]()
|
l-am gasit topicul(cu toate ca i-am dat un search inainte si nu l-am gasit)si 99%m-a lamurit.m-ai ramane sa studiez si un pic masina .merci!
|
--------------------
renault
Captur
2018 1.2 Tce
|
|
Johnny78 |
![]()
|
cu placere
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
DIDE |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 242 Joined: 2 May 08 ![]() |
Ca tot veni vorba: ce inseamna RXE ?
|
--------------------
RENAULT
MEGANE SCENIC 1/2
- HD-01-RXE
2001/RXE
|
|
Johnny78 |
![]()
|
RXE e denumirea comerciala a unui nivel de echipare de la Renault. E unul din nivelele superioare de echipare alaturi de RXT, Initiale si Baccara.
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
just_illusions |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 406 Joined: 22 November 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Johnny78 @ 3 Jan 2009, 03:40) RXE e denumirea comerciala a unui nivel de echipare de la Renault. E unul din nivelele superioare de echipare alaturi de RXT, Initiale si Baccara. ... si cum putem sa stim ce nivel de echipare avem pe masi ( RXE; RXT; CONCORDE si ce o mai fi )? ... in carte nu scrie nici in certificat ... cum as putea afla ? |
--------------------
Renault
Laguna
- TM 11 YNF
1999 / 1.8 16v /
|
|
Adi R5 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.432 Joined: 29 August 06 From: A R A D ![]() |
din placuta ovala si cred ca si dupa seria de sasiu.
|
--------------------
Renault
Espace
2007
|
|
just_illusions |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 406 Joined: 22 November 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Adi R5 @ 5 Jan 2009, 00:48) poti fi mai specific ? ... placuta ovala habar n-am ce ii si de unde o iau, iar dupa sasiu cum se face treaba ? detalii, va rog! 5 Jan 2009, 02:56: ... si daca e sa vb despre astea, trilema ... am mai vazut clasificari : B56; K56; ESTATE; GRANDTOUR ... astea iar m-au umplut de ganduri ! This post has been edited by just_illusions: 5 Jan 2009, 02:56 |
--------------------
Renault
Laguna
- TM 11 YNF
1999 / 1.8 16v /
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Tu ai B563 sau B564.
Daca aveai break era K563/K564 |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Johnny78 |
![]()
|
Denumirea comerciala e in general marcata pe bandouri (phase 1) sau pe portiera spate (phase 2).
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
Keni |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 22 Joined: 26 May 08 ![]() |
La mine pe bandouri scrie "Business"
![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 Phase 1
- B-63-BGT
2.0 Business/1994
|
|
just_illusions |
![]()
|
QUOTE(Johnny78 @ 5 Jan 2009, 09:01) vere .. la mine pa bandou scrie 16 v si pe portiera nu scriaza nimica( sau o fi ascunsa treaba? ) ... eu am cautat pe net si nu am gasit nimic despre subiectul asta nici pe site-ul oficial renault. |
--------------------
Renault
Laguna
- TM 11 YNF
1999 / 1.8 16v /
|
|
Johnny78 |
![]()
|
uita-te la portiera spate.
pe triunghiul de deasupra geamului scrie ceva sau e un simbol. fa si tu o poza si pune-o aici. |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
just_illusions |
![]() ![]()
|
QUOTE(R19/16v @ 5 Jan 2009, 07:44) bah moshu uitandu-ma mai atent la nr de identificare am vazut ca e VF1B563....... foarte tare ... am cautat pe net si mi-a dat ceva dar cam ciudat...ceva date cum ar fi "BODY STYLE 5DR HATCHBACK" sau "ENGINE CLIO & TWINGO 1.4L" 1.4 l ???? si ce semnificatie au astea sa mor daca inteleg B564 cine are si care-i diferenta fata de B563? 6 Jan 2009, 17:45: QUOTE(Johnny78 @ 6 Jan 2009, 09:12) uita-te la portiera spate. pe triunghiul de deasupra geamului scrie ceva sau e un simbol. fa si tu o poza si pune-o aici. azi nu m-am dat jos din corcodus ca merg cam schiop....si tre sa stau mai mult in pat o sa vad eu maine desi nu ma taie capu' cam despre ce triunghiuri vb tu ca nu-mi amintesc sa existe asa ceva . ... sper ca suntem de acord amandoi ca "portiera spate" e una din usile din spate ! This post has been edited by just_illusions: 6 Jan 2009, 17:45 |
--------------------
Renault
Laguna
- TM 11 YNF
1999 / 1.8 16v /
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Nu mai crede tot ce citesti pe net.
1.8 16V (B563, B564) 04/98 - 03/01 88/120 1783 F4P 760 hatchback |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Sempre |
![]()
|
![]() Membru veteran Group: Members Posts: 149 Joined: 3 June 07 From: CONSTANTA ![]() |
despre triunghiul asta era vorba....
![]() Attached thumbnail(s) 16102008277.jpg ( Size: 541.04k ) Number of downloads: 1306 |
--------------------
RENAULT
LAGUNA 1 phase2 1.6 16v 107
1999 CONCORDE
|
|
Johnny78 |
![]()
|
Uite ca ti-a explicat sempre mai repede ca mine despre ce e vorba...unde are el insigna aia ar trebui sa ai si tu...
|
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
coco bm |
![]()
|
total de acord ca ar trebui,dar o gramade de lagune nu au nimic in afara de o inscriptie pe bandoul lateral gen:1.616v sau 16v.si eu m-am tot uitat dupa aceste chestii dar am renuntat deoarece nu stiu cu ce ne ajuta practic(poate unele optiuni pe care nu stim ca le avem?)
|
--------------------
renault
Captur
2018 1.2 Tce
|
|
Johnny78 |
![]()
|
daca omul vrea cu tot dinadinsul sa afle ce varianta are...
la cate versiuni sunt, ar trebui sa ne luam cu mainile de cap... |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
just_illusions |
![]()
|
deci chiar m-am uitat acum si nu este nici o insigna nici pe o parte nici pe cealalta ... nu cred ca mai avea rost sa pun poze .
... si da chiar vroiam sa stiu ce versiune am daca deranjez pe cineva cred ca e liber sa nu-mi citeasca posturile si nici sa nu-mi raspunda ca sa nu fie nevoie sa se ia de cap ...... eu ma gandeam ca tocmai asta e rolul forumului sa facem niste schimburi de informatii, acuma drept e ca eu nu prea am ce oferii deocamdata ca sunt destul de proaspat in domeniul lagunelor ( o am din iulie ) iar mecanic nu sunt, dar imi dau silinta ! ... sunt foarte recunoscator tuturor care mi-au dat raspuns intrebarilor mele ! 7 Jan 2009, 18:48: QUOTE(R19/16v @ 5 Jan 2009, 07:44) mosu .. acuma am vazut alta dracie ![]() ![]() ... n-ar trebui sa fie la fel in ambele parti? ![]() 7 Jan 2009, 18:56: motorul e trecut in certificat "F4P-A7-60" This post has been edited by just_illusions: 7 Jan 2009, 18:56 |
--------------------
Renault
Laguna
- TM 11 YNF
1999 / 1.8 16v /
|
|
Johnny78 |
![]()
|
oooooooofffffffffff suparaciosi tare oamenii astia din noua generatie de lagunisti
![]() voiam sa zic ca exista o varietate atat de mare de modele de laguna incat nimeni nu s-a obosit sa le numere. ca sa impacam pe toata lumea, te rog sa pui o lista cu toate dotarile masinii si poate reusim sa aflam mai multe... |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
just_illusions |
![]()
|
opa !!! eee ... asa mai stam de vorba ( auzi mah la el ... noua generatie de lagunisti ... ete fas !!! vechiule care esti tu
![]() are noul mandria lui vereee ! nu mai pun vere lista ca intradevar e complicat asa si nici nu e o metoda sigura ... daca se putea asa dupa insigne si alte steme .. da ... dar asa ...... ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
- TM 11 YNF
1999 / 1.8 16v /
|
|
Johnny78 |
![]()
|
pai vere....aici e spilul. dupa ce ai pe masina ne dam seama ce codificare interna are apoi facem echivalarea cu denumirea comerciala...
macar VIN-ul de l-ai trimite si ne dam seama ce si cum |
--------------------
Renault
Laguna 2.0
- BC 99 AEB
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 19:38 |