probleme in treapta I
![]() ![]() ![]() |
probleme in treapta I
andreiani |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 105 Joined: 26 September 08 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane 2.2
2006 Estate 1.5dCi
|
|||
Ryk |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.563 Joined: 14 February 08 From: Bucuresti / Ploiesti ![]() |
cred ca este o problema de sincroane sau de ambreiaj. Incearca sa le verifici pe astea la service.
|
--------------------
Renault
Megane III
- N-am...
2014 hatchback / 1.5 dCI 110CP EDC
|
|
andreiani |
![]()
|
Merci de sfat. Ai vreo idee shi cam cat m-ar costa sincroanele alea?
|
--------------------
Renault
Megane 2.2
2006 Estate 1.5dCi
|
|
bambu |
![]()
|
![]() RS club Group: Members Posts: 649 Joined: 31 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca se regleaza, te-ar costa doar manopera. Ambreiajul cred ca ar face figuri si in celalalte trepete.
|
--------------------
Renault/Citroen
Megane RS/C5 eHDI
- RRS
2.0T 2008/2012 viata-i greu, lumea-i hotu!
www.shoetique.ro www.anularefiltrudeparticule.ro |
|
andreiani |
![]()
|
rezolvat problema...sper ca nu doar temporar...am fost la un mecanic, a bagat putzin ulei pe la shufa, sau shufe (parca asha a zis ca se kiama, daca mai tzin minte bine)... cica ar fi fost uscate shi agatzau nush pe unde, shi acu' merge brici...
un mare thanks tuturor celor care mi-au raspuns... |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2006 Estate 1.5dCi
|
|
Adila16 |
![]()
|
![]() mecanic aero (sau aerian?) Group: Members Posts: 848 Joined: 14 October 06 ![]() |
Huh! Trebuie sa intru mai des pe forum: asa e, timoneria exterioara cu cabluri mai face nazuri, mai ales dupa un rulaj in oras. Senzatia de agatare survine la scoaterea din viteza. De regula la treptele mici (1, 2, 3...)...
O doza perioridca de ulei elimina povestea asta. IN cazul in care se persevereaza, apar riscuri: uzura prematura si chiar ruperea cablurilor (sufelor...).... This post has been edited by Adila16: 7 Nov 2008, 18:29 |
--------------------
Renault
Megane BiCorp 1.6 16v
- / aka Kurulina
Confort Dinamique / Beige Angora (TEA19) 2004 ...The more I get to know people, the more I like my dog...
|
|
catalin_jianu |
![]()
|
![]() Megane Rider Group: Members Posts: 184 Joined: 13 June 06 From: Craiova ![]() |
Si unde exact sunt shufele astea si pe unde trebuie bagat ulei?
|
--------------------
Renault
Megane II
2005 Renault Megane 2.1 1.5dci 74kW Sedan
|
|
andreiani |
![]()
|
Daca mergi la un service ar trebui sa stie mecanicul de-acolo...oricum e ceva mai complicat pentru ca-s "ascunse" pe undeva prin spatele compartimentului motor...cel putin asa am vazut eu...hope i'm not blind...
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2006 Estate 1.5dCi
|
|
Hack |
![]()
|
![]() Megan' ti-ai luat?! Group: Members Posts: 5.147 Joined: 12 April 07 From: The Moon ![]() |
Te-ai trezit cam tarziu
![]() |
--------------------
Reno
Megan' Sedan 2.2
2007 Expression 1.6l/16V/110CP
|
|
andreiani |
![]()
|
my bad...nu m-am uitat la data...dar mai stii...poate omul nu a gasit nici pana acum ce cauta...plus ca nu ar trebui niciodata sa ramana o intrebare fara raspuns...mai sunt si altii care ar putea avea problema respectiva...
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2006 Estate 1.5dCi
|
|
mariusa |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 155 Joined: 18 November 07 ![]() |
si eu am problema asta. chiar nu am stiut ce tr facut
oricum, mai am 1200 km si merg la revizie. nu stiu daca e bine sa mai astept totusi pana at... aprox o luna |
--------------------
renault
megane sedan manager
- is 76 aoc
2007, 1.5 dci, 85 cp
|
|
andreiani |
![]()
|
Am observat ca a trecut aproape un an de la ultimul post (pentru ca mi-a mai atras cineva atentia tot in acest topic) dar n-avea nici un rost sa deschiu topic nou. Am observat ca la mine cel putin, defectul se manifesta atunci cand nu fac cursa completa a ambreiajului (exprimarea e putin aiurea deci am sa explic). Apas ambreiajul pentru a baga in viteza 1, plec de pe loc (nu ridic piciorul instantaneu de pe ambreiaj ca deh...), la jumatatea cursei ambreiajului observ ca mai e un pensionar pe trecere care merge mai incet si ma simt nevoit sa opresc, deci apas ambreiajul pentru a scoate din viteza. In acel moment observ ca nu mai pot scoate din viteza pana cand masina nu se opreste.
Pe langa asta am mai observat ca la fel se intampla si in treptele 2 sau 3. |
--------------------
Renault
Megane 2.2
2006 Estate 1.5dCi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd August 2025 - 23:19 |