Forum RENO.RO

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

cutia de viteze, cutia de viteze

UTU2005
post 31 Jul 2010, 14:32
Post #31

Membru autentic

Group: Members
From: Deva

Sa nu mai deschid alt topic, ca maciuca tot de cutia de viteze tine smile.gif
Sunt ''obsedat'' cu urmatoarea problema, poate pentru unii aiurea s-au nesimnificativa:

Schimbatorul de viteze, se stie ca la orice masina noua s-au mai putin rulata, la rece (in punctul mort) tija (maciuca) schimbatorul cand miscati stanga-dreapta are un joc normal, asa a fost a mea, adika foarte putin se misca, iar acum a inceput sa aiba ceva joc mai mare (distanta mai mare cand misc stanga-dreapta)
Intrebare: oare se poate strange cumva schimbatorul? ex: cum este si frana de mana??
Am o ''obsesie'' cu jocul ala, nu e mare, dar la inceput era mai mic si eram mai ''fericit' !! smile.gif

--------------------
Renault LagunaIII 1.5dci 2008
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ritter
post 31 Jul 2010, 15:20
Post #32

Membru autentic

Group: Members

QUOTE(cosmin_69 @ 25 Jul 2010, 21:54)
PT  mihai_dorin.

Multumesc pt. sfaturi Dorin.
Nu-s incepator in soferie, numai la Renault sunt incepator fiindca il am de 7 luni,si nu stiam lucrul acesta, m-am gandit ca am fortat eu cumva la cuplarea in marsariere sau altcumva.
Iar referitor la parcarea masinii in garaj, m-am gandit ca fiind pe proprietatea mea si pe loc drept, sa nu o tin cuplata in viteza si nici cu frana de mana trasa, fiindca e mai bine ca sa stea necuplata in viteza si cu angrenajele zic eu ,,relaxate'' .Poate gresesc.
Daca nu-i bine ce fac corectati-ma.
De aceea mai bine am preferat sa-i pun o piatra. Pe mine nu ma deranjeaza sa dau la o parte piatra cand ies cu masina din garaj.
*

Esti nebun.

(dar ti-o spun la modul simpatico-serios, daca ma pot exprima asa blush.gif )

--------------------
Fost Renault Megane 2.2 Bicorp 1.6 16V 2007 Sport Dynamique
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topic Topic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 2nd August 2025 - 19:21
Dacia