cutia de viteze, cutia de viteze
![]() ![]() ![]() |
cutia de viteze, cutia de viteze
UTU2005 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 727 Joined: 14 September 07 From: Deva ![]() |
|
||
--------------------
Renault
LagunaIII 1.5dci
2008
|
|||
ritter |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.169 Joined: 17 February 10 ![]() |
QUOTE(cosmin_69 @ 25 Jul 2010, 21:54) PT mihai_dorin. Multumesc pt. sfaturi Dorin. Nu-s incepator in soferie, numai la Renault sunt incepator fiindca il am de 7 luni,si nu stiam lucrul acesta, m-am gandit ca am fortat eu cumva la cuplarea in marsariere sau altcumva. Iar referitor la parcarea masinii in garaj, m-am gandit ca fiind pe proprietatea mea si pe loc drept, sa nu o tin cuplata in viteza si nici cu frana de mana trasa, fiindca e mai bine ca sa stea necuplata in viteza si cu angrenajele zic eu ,,relaxate'' .Poate gresesc. Daca nu-i bine ce fac corectati-ma. De aceea mai bine am preferat sa-i pun o piatra. Pe mine nu ma deranjeaza sa dau la o parte piatra cand ies cu masina din garaj. Esti nebun. (dar ti-o spun la modul simpatico-serios, daca ma pot exprima asa ![]() |
--------------------
Fost Renault
Megane 2.2 Bicorp 1.6 16V
2007 Sport Dynamique
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]() |
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd August 2025 - 19:21 |