Ce poate sa fie ? - huruit
![]() ![]() ![]() |
Ce poate sa fie ? - huruit
theodor2004 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.707 Joined: 8 February 10 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Clio Symbol 1.4 litri
2003, 8 valve
|
|||
gociucristi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 11 August 10 ![]() |
Clio II.
Nu shtiu de cand este problema deoarece pana acum 2 saptamani am mers doar in interiorul orasului la viteze mici. La viteze mai mari de 30-40 km/h se aude un zgomot in spatele mashinii ca un fel de vuiet care se amplifica odata cu marirea vitezii de rulare, acet vuiet se aude shi la vale si la deal shi pe drum drept. Am lasat-o pe liber la 100km/h la relanti pe drum drept si vuietul a scazut in intesitate odata cu scaderea vitezii. Facea asha si inainte de a schimba cauciucuri de iarna. A mai patit cineva? Ce poate fi? |
--------------------
renault clio II
renault clio II
- gl
2006 1.2 16v
|
|
catuta |
![]()
|
![]() Membru care uraste "porumbeii"!! Group: Members Posts: 509 Joined: 27 May 09 From: Galati ![]() |
Rulmentul.
|
--------------------
Honda
CB 1000 Big One
- GL 53 ROC
16v 130CP Avem o tara superba,pacat ca e locuita de..
|
|
gociucristi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 11 August 10 ![]() |
clio II
AM UN VUIET PE SPATE CARE CRESTE IN INTENSITATE ODATA CU CRESTEREA VITEZII. (FACE SHI LA RELANTI) ???? |
--------------------
renault clio II
renault clio II
- gl
2006 1.2 16v
|
|
serban24 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 586 Joined: 30 September 09 From: BUCURESTI ![]() |
ce intelegi prin relanti ? cand stai pe loc sau cand ai viteza si o lasi la relanti? vuietul/huruitul care creste in intensitate cu viteza provine in mare parte de la rulmenti
|
--------------------
toyota
yaris
2008
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Eu zic ca e un rulment, mergi si urca masina pe o rampa, rogi un mecanic sa invarta de roti si veti afla care huruie si trebuie inlocuit.
La relanti te referi ca scoti masina din viteza si o lasi pe liber in mers, nu? Ca pe loc la relanti nu cred ca se aude. ![]() |
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
1SkyLine |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 26 October 11 ![]() |
100 % rulment
|
--------------------
skyline
skyline
- xxx
2000
|
|
tudorelghiorghiasa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 222 Joined: 24 November 07 From: IASI ![]() |
sigur rulmentul
|
--------------------
scenic 2000 1.6 16 v
peugeot 207 diesel
- IS 09 >>>
2007 RENAULT SCENIC 2000 1.6 16 V
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th July 2025 - 11:37 |