Opinii Megane RS
![]() ![]() ![]() |
Opinii Megane RS
florin@startaxi.ro |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 3 May 13 ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
MEGANE RS
2012-RS 265
- B-05-UCV
|
|||
ovidiucna |
![]()
|
![]() Private User Group: Members Posts: 377 Joined: 31 October 10 ![]() |
Felicitari ! Ma bucur ca exista cineva care a dat un BMW pe un Renault chiar daca o sa primeasca multe critici din partea "cunoscatorilor".Pune si tu poze cu masina in topicul dedicat !
This post has been edited by ovidiucna: 3 May 2013, 17:39 |
--------------------
Renault
Megane
Coupe 2011 Dulce pomum quum abest custos
|
|
cash |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 129 Joined: 2 July 12 ![]() |
florin@startaxi.ro, ai luat masina noua? Ce optionale are? E primul RS gri platinat ca al meu pe care il vad.
Mai zi-ne niste impresii ![]() Bafta! |
--------------------
Renault
Megane RS 265
2012
|
|
florin@startaxi.ro |
![]()
|
Salut,
Masina am luat-o din Praga, la 5000Km, acum am 12.000. Dupa 2 335 de la bmw, sa trec la renault nu e usor ![]() Are mai de toate, singurul lucru care ii lipseste sunt scaunele Recaro, dar nu ma omor dupa ele, eu merg cu ea zilnic si nu sunt foarte comode. Urmeaza evaucare complete supersprint si skn, 360CP. |
--------------------
RENAULT
MEGANE RS
2012-RS 265
- B-05-UCV
|
|
ovidiucna |
![]()
|
QUOTE(florin@startaxi.ro @ 7 May 2013, 16:26) Salut, Masina am luat-o din Praga, la 5000Km, acum am 12.000. Dupa 2 335 de la bmw, sa trec la renault nu e usor ![]() Are mai de toate, singurul lucru care ii lipseste sunt scaunele Recaro, dar nu ma omor dupa ele, eu merg cu ea zilnic si nu sunt foarte comode. Urmeaza evaucare complete supersprint si skn, 360CP. Deja o vinzi? |
--------------------
Renault
Megane
|
|
florin@startaxi.ro |
![]()
|
Dap. Ma deranjeaza tare faptul ca am doar 15.000km si au inceput sa scartaie toate plasticele de prin ea. Acesta este singurul si marele ei defect.
Incerc sa o vand doar daca iau pretul pe care mi-l doresc, altfel sper sa pot trece cu vederea cele de mai sus. |
--------------------
RENAULT
MEGANE RS
2012-RS 265
- B-05-UCV
|
|
ovidiucna |
![]()
|
Pretul dorit de tine e unul bun.In privinta masinii,ce anume scartaie atat de rau incat sa vrei sa renunti la masina? Masina mea e doar un megane 3 coupe si totusi cu cat fac mai multi km cu atat mi se pare ca plasticele prin masina se mai lasa si incep sa mai dispara zgomotele.Sunt curios in 15mii d km ce ar putea sa scartaie atat de tare la un rs(care ma gandesc ca e construita din materiale din calitate mai buna).In plus mi-am montat un subwoofer si chiar daca mai exista zgomote,acum nu le mai aud:D
|
--------------------
Renault
Megane
|
|
florin@startaxi.ro |
![]()
|
salut, sa ne apucam acum sa detaliem ce scartaie si ce nu, nu-i cazul. toate aceste lucruri sunt relative si depind de parerea fiecaruia. masina imi place foarte mult, daca este sa o vand la pretul acesta, e loc si de alta mai buna, respectiv alta marca, daca nu, nu-i bai, chiar cred ca se pot rezolva lucrurile marunte care pe mine ma deranjeaza.
senzatiile oferite de acest RS sunt dementiale si masina merita. |
--------------------
RENAULT
MEGANE RS
2012-RS 265
- B-05-UCV
|
|
dumitrescuandrei |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 619 Joined: 16 December 08 From: Curtea de Arges ![]() |
QUOTE(florin@startaxi.ro @ 16 Jun 2013, 17:35) Dap. Ma deranjeaza tare faptul ca am doar 15.000km si au inceput sa scartaie toate plasticele de prin ea. Acesta este singurul si marele ei defect. Incerc sa o vand doar daca iau pretul pe care mi-l doresc, altfel sper sa pot trece cu vederea cele de mai sus. Esti sigur ca are doar 15k? La mine nu scartaie nimic in masina si drumurile in C de Arges sunt jalnice ![]() This post has been edited by dumitrescuandrei: 16 Jun 2013, 22:02 |
--------------------
Renault Fan
.
. Muuulte Renouri/Dacii
|
|
florin@startaxi.ro |
![]()
|
esti norocos! ok, nu o mai vand, ma scuzati...vad ca am starnit lumea si nu imi doresc, am vrut sa raspund la intrebare si atat. iar legat de intrebarea ta: no comment, deja ma simt ca la targ.
bineinteles ca are nr. acela de km, doar nu am cumparat-o de pe colt, calea vitan cu mihai bravu.... |
--------------------
RENAULT
MEGANE RS
2012-RS 265
- B-05-UCV
|
|
dumitrescuandrei |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 619 Joined: 16 December 08 From: Curtea de Arges ![]() |
Nu a fost o intrebare rautacioasa sa stii, doar ca mi se pare ciudat ca la numarul asta de km sa scartaie plasticele in ea. In a mea nu scartaie nimic, din cate stiu nici a lui Adrian nu face figuri(si el are ceva mai multi km).Nu am intentionat sa te supar cu intrebarea mea
![]() |
--------------------
Renault Fan
.
. Muuulte Renouri/Dacii
|
|
cash |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 129 Joined: 2 July 12 ![]() |
16500 km. Nici-un scartzait. Iar eu am sasiu CUP, cu suspensii mult mai dure. Recunosc ca am mai dat cu WD40 la usi, scaune si portbagaj de cand am luat-o, asa pentru intretzinere
![]() Sunt multe persoane care nu tin prea mult timp masinile... se plictisesc mai repede... vor sa mai incerce si altceva... Fiecare cu stilul sau. This post has been edited by cash: 17 Jun 2013, 16:00 |
--------------------
Renault
Megane RS 265
2012
|
|
![]() ![]() ![]() |
Random Picture | Google search | Last addition |
---|---|---|
![]()
căutare personalizată
|
![]() |
|
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 30th April 2025 - 10:04 |